PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 9
jjovana80 spune:
Salutare fetelor !
Ce dor mi a fost de voi !
Multumim mult de tot pt urarea de La Multi ani...la multi ani si vou...sa ne traisca pepenasii ... toti ... sa fie sanatosi
Am inceput si eu serviciul...cat am stat acasa nu am avut pic de timp liber sa pot intra pe internet
Va pup si imi pare bine ca v am regasit ....
Noi suntem bine....Daria mea e o mare zuzy ... dar e sanatoasa
Va pup
dia_filipas spune:
Sun sincere condoleante pt. nepotel! Domnul sa dea putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie! 
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI ANAXENA! SA FII FERICITA SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN!
Vio multa sanatate si sa dea Domnul sa scapi de probleme si bebe sa stea cumintel pana la termen!
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SARBATORITI IN ZILELE ACESTEA! SA FITI SANATOSI SI VOIOSI SI SA AVETI O COPILARIE MINUNATA!
Ruxi ma
pt. voi sa va rezolvati toate problemele si sa va fie bine!
Noi suntem bine, si eu si Miruna ne-am adaptat bine la noul program, mai ramane sa vedem cum se va adapta din august din nou la cresa, de data asta de dimineata devreme. In rest iar suntem bolnavioare, da' nu grav, un pacatos de rosu in gat, ii iese o masea si o chinuie, saraca isi tot baga mana in gura si zice "aia, aia". Nu prea mananca din cauza asta, da' e si vesela si ghidusa si la fel de energica, precum un iepuras duracel...Ce sa va mai zic? Invata tot mai multe cuvinte, pe care le poceste in stil original, da' macar repeta dupa noi si le foloseste, incearca sa manance singura, olita nu folosim, ea se pune pe ea da nu face nimic, e drept ca nici eu nu ma strofoc, din comoditate...Cam atat, crestem, facem nazbatii, da' acu' nu-mi vine nimic memorabil in minte...
Va
incerc sa mai intru cand mai am putin timp.
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Carmenela spune:
Va pup fetele,
Sun...noi vorbim pe mess...Te pup inca o data!
Urez la multi ani pepenashilor si mamicilor care isi au zilele de nastere....Sa dea Domnul sa fiti fericiti si sanatosi!
Violeta, in mod special ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! Stiu ce inseamna sa stai cu frica in san...dar toate se rezolva pana la urma....o sa vezi!!!
Va pup fetele, am intrat doar sa va pup si sa va urez de toate cele...
"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela
dara_d spune:
Buna dimineata
VIOLETA sa dea DD sa fie bine cu sarcina, iti doresc sa ai multa rabdare si putere sa treci peste problemele actuale si sa te intorci cat mai curand acasa alaturi de puiuta ta iubita.Multa sanatate.
SUN condoleante familiei indurerate si multa putere voua tuturor sa treceti peste aceasta pierdere irecuperabila.
LA MULTI ANI ! aniversatilor din ultima perioada nu am timp sa nominalizez, scriu de la birou, si multa sanatate sa ne cresca puiutii sanatosi!
CARMENELA bine ai revenit pe forum , nici eu nu reusesc sa scriu mereu , dar incerc sa citesc.
MONA, ce mai faceti ? Cum este tatal tau?dar baietii?
CONCEDIU PLACUT! fetele care va pregatiti de plecare-CAMY, MONI OR si parca mai era cineva dar neuronul meu e obosit acum si e si dimineata devreme.
Noi suntem bine, deni este ok la mamaie si tataie, azi am trecut de dimineata sa ii duc mancarica si am vazut-o cum dormea, nici nu am atins-o de frica sa nu o trezesc.
Pupici
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
bobitamica spune:
La multi ani,Maya Elena (estrella80)
Sa cresti mare si sanatoasa!!!
LA multi ani, Morcoveatza!!
Sa fii sanatoasa alaturi de familia si puiutul tau!!
Si eu va scriu de la birou...E nasol la munca,dar nu am incotro. Deocamdata ma bucur ca plec la ora 18.
In rest suntem bine. Irina sta cu ai mei si e fericita. Seara cand vin acasa a inceput sa imi spuna ca vrea sa o duc la maia
.
Concediu placut va doresc!!!
Jvonava...bine ai revenit!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
mcoca spune:
Maya, La Multi Ani!!!
Fetelor, concediu placut!
Sun, condoleatze si multa putere familiei indoliate!
Duminica am facut o praji cu Maya : eu am batut albusurile si ea mestecat galbenusurile cu untul si zaharul :). Am fata mare, ce mai.
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Moni, vad ca ti s-a raspuns, dar iti mai raspund si eu
: Aida are colac special, nu cade prin mijloc. L-am cumparat anul trecut din Real si l-am folosit la greu... anul trecut; anul asta nu mai vrea in apa.
Cu scutecele impermeabile nu stiu sa iti raspund, nu folosim pt ca Aida oricum nu face niciodata in deplasare
, asa ca nu am folosit decat slip direct.
Sun, condoleante ![]()
Vio, sanatate si multa putere 
Bujo, si eu sunt cu cm si pfa, nu sunt prea la curent cu legislatia si ultimele modificari, dar stiu ca au de platit ca si cand ar fi cu carte de munca cei care presteaza activitati dependente (si se definesc acolo ce inseamna asta)... eu nu prea am cum sa fiu dependenta pt ca am contract direct cu o firma din state... dar stiu ca ideea e sa incadreze la activitati dependente cam pe toata lumea ca sa plateasca toti mai mult, deh.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
SA vedetzi discutzie intre mama mea si Maya :
- A, e plin gunuiul, trebuie dus.
- Mama
- Mama duce gunoiul?
- Da.
- Si ce mai face mama?
- Papa bun.
- Si tata ce face?
- Miam, miam (mananca).
Vicky si Printzesone
ina C spune:
SUN, condoleante si Dumnezeu sa va dea putere!
Violeta,ma gindesc la tine si iti transmit numai ginduri bune!
O zi minunata!
Ina, mami de doi baieti minunati