PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 8
katalyna spune:
sun, condoleante, mi se rupe sufletul pentru el si pentru parintii lui si pentru voi toti care il iubiti atat de mult! Dumnezeu sa-l aiba in paza!
anka, eu mi-am dat seama abia dupa ce am plecat de la mare ca scutecele alea nu retin pishu. cand am plecat de la mare i-am pus un scutec dinala ca nu aveam la indemana unul normal si cand am ajuns acasa si am dat-o din masina a inceput sa se ude pe pantaloni, atunci am realizat ca puteam sa nu-i pun nimic ca oricum a fost degeaba.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
bobitamica spune:
Buna dimineata,
SUN...Imi pare rau !!! Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa spirjine parintii indurerati.

MONI...legat de pasaport..si pe noi ne-au intrebat motivul..am spus ca in scop turistic..am completat parca un formular. DAr noi nu avem electronic..i-am facut din ala clasic. Am platit taxele la CEC si a trebuit sa fim amandoi la Politie.
Legat de hainute UV..Irina nu accepta nimic pe ea ..daca se ude vrea sa le dam jos. Noi dupa ce ieseam din apa o bagam in halat de baie si dupa ce se usca ii puneam chilotei pentru ca nu am avut 2 randuri de costume de baie...O dadeam cu crema multa si a fost ok./ Am avut o crema de la Eucerin,foarte fluita ...ewra cu puf si se intindea grozav. Anul trecut am avut Mustela si ziceai ca e copilul bagat in var...ramaneam asa grasa si uscata pe mana...
legat de colac....eu am avut unul din ala de spune ANKA..l-am imprumutat de la o colega de birou. A fost bun.Irinei i-a placut pana si-a dat seama ca in apa sunt celebrele gaze.
Noi la mare nu am mai avut nevoie de scutece pentru apa...doar cand am fost la Felix i-am pus si pentru cat statea ea in apa erau ok. Noi ne-am inteles bine cu ele...Am avut Little Swimmers.
Daca ai nevoie de ceva de aici spune-mi te rog ca merg eu sa cumpar si iti trimit.
CAMY....ma bucur ca ai trecut pe la noi!!!
Concediu placut!!!
RUX...Doamne Ajuta!!! sa se rezolve toate si sa fii iar mamica vesele pe care o stim noi. 
La multi ani : Alexander (Ada_s), Elena Theodora (motanik), Laura Ioana (punca1976), Alexander David
La multi ANAXENA!!! sa fii sanatoasa si sa ai un bb sanatos!!
Nu mai pot sa scriu acum...revin...sunt la birou si am un pic de treaba..
KATALYA....sa faci cum crezi tu serviciul,dar e destul de nasol in ziua de azi sa stai fara job...acum fiecare le stie pe ale lui. Eu iti doresc sa iti ajute Dumnezeu si sa gasesti ceva mai bun.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
violeta29 spune:
Buna !
SUN, IMI PARE NESPUS DE RAU DE TRAGEDIA CARE S-A ABATUT ASUPRA FAMILIEI, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE MICUTUL INGERAS SI SA LE DEA PUTERE PARINTILOR SA TREACA PESTE ACESTE MOMENTE GRELE
Eu tot in spital,azi este a 13-a zi si nu am sperante sa plec prea curand.Mi-a schimbat tratamentul, sunt pe hemostatice la 6 ore,gynipral si duphaston plus amestec litic si la interior persista secretia maronie,de data asta si mai abundenta.Hematomul inca apare la ecograf, asa ca sunt in continuare sub observatie.Psihic sunt la pamant, Alexandra desi a reactionat foarte bine pana acum a inceput si ea sa cedeze,plange din ce in ce mai des dupa mine,nu stiu cum o sa mai rezist si saptamana asta.Plus ca vad atatea lucruri aici de ma ingrozesc.Multumesc lui Dumnezeu ca am un medic foarte bun, altfel...cine stie ce s-ar fi intamplat.
Multumesc din suflet tuturor celor ce m-au incurajat, nu nominalizez ca am citit pe diagonala

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
13+
atb spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere,
LA MULTI ANI, Anaxena!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca surioara lui!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
violeta29 spune:
LA MULTI ANI Alexander (Ada_s), Elena Theodora (motanik), Laura Ioana (punca1976), Alexander David (Ingry),
LA MULTI ANI anaxena, pagurschimag
Scuze de intarziere
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
13+
Marina_1609 spune:
buna fetele
noi am fost in we de miere la munte :)))
pe la sfarsitul lui august abia speram la 1-2 saptamani de miere
Costum anti UV i-am luat Sofiei de la Imaginarium. E un material care nu tine nici cald , nici frig asa ca Sofia s-a simtit confortabil in el chiar si cand iesea din apa... Un picut cam scump dar de calitate (140 ron)
ANKA, nu rade de mine
... eu vorbesc de lumea in care as vrea sa traiesc
....
De muncit in Romania am muncit 2 lulele cand inca eram studenta si chiar si asa am abucat sa ma lovesc de multe idiotenii....
Si DA, sotul meu cred ca are mare bafta ca e platit dublu pe orele suplimentare... dar sa nu iti imaginezi ca programul lui e chiar de 8h... prea rar sta doar 8 ore.... Ideea este ca e motivat oarecum...DEOCAMDATA.... pt ca incet incet le-au taiat primele, cadourile etc...
Si noi stam cu aripile desfacute sa decolam ca ni s-a scarbit de tara asta....
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ladymina77 spune:
Sincere condoleante familiei indurerate,Laura!!!Dumnezeu sa aiba in paza lui familia greu incercata!
Caprioara spune:
Helau,
Nu am intrat de ceva vreme, sa ca acum am "furat" cateva minute ca sa urez sarbatoritii, incepand cu 21 iulie incoace:
La multi ani cu multe bucurii

Sara, Miruna,Vlad, Andreea Maria, Alexander,
Elena Theodora, Laura Ioana, Alexander David!

La multi ani cu drag mamicilor: 

ladymina, pagurschimag, anaxena!

Nu am citit nimik din urma din pacate
. Sunt foarte prinsa si la la job si acasa
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
moni_or spune:
SUN 

cuvintele sunt de prisos... Nu exista nedreptate mai mare pe lumea asta decat sa-ti pierzi copilul...
LA MULTI ANI, ANAXENA!
VIO, offf, draga de tine, cat ai tu de tras cu sarcina asta... Te inteleg pt. ca si eu am crezut ca innebunesc de dorul lui Luca atunci cand am nascut si am stat 6 zile la maternitate, dar macar il aveam pe bebe langa mine... Sa dea Dumnezeu sa se opreasca sangerarea si mai ales sa treaca cele 9 luni si sa-ti tii comoara in brate, sa uiti de toate greutatile astea
CAMY, te-am sunat duminica dar nu ai raspuns. Am fost in DM, fff pe fuga si am gasit cateva pachete de scutece de inot, insa nu cred ca mai am drum sapt. asta, e tare greu sa ma misc din casa cu ambii copii. Sper sa rezolvi cumva cu scutecelele. Oricum inteleg ca nu e mare branza de capul lor, daca nu retin pishu. Eu voiam sa le iau din motive de igiena, sa nu faca altii baie in pishul copilului meu, dar inteleg ca si noi vom face baie in pishul altora 
Multumesc pentru informatii si despre bluze, la noi nu sunt decathloane si magazine de care ziceti voi, insa am luat crema rezistenta la apa de la DM.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!