PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 9
violeta29 spune:
Buna
Multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoase, inseamna enorm pentru mine.
Daa, imi doresc tare mult tot o fetita, dar in primul rand important este sa fie sanatos
Azi noapte am zis ca innebunesc aici,au adus ieri o fata cu sarcina oprita in evolutie la 7 luni, i-au provocat sarcina si a fost saraca in travaliu pana la 3 dimineata, si toate astea ca sa dea nastere unui fat mort,doamne cat s-a mai chinuit saracuta.M-a marcat profund, numai la ea imi sta gandul.
Eu nu mai sangerez,dar nici acasa nu ma lasa sa plec fac in continuare injectii, hemostatice si amestec litic,deja ma doare rau fundul.
Alexandra a fost muuult mai intelegatoare decat ma asteptam.Aseara la culcare a zis ca vrea sa faca nani cu mami, tati i-a explicat ca mami are buba si trebuie sa doarma la spital ca sa se faca bine,si aa inteles si s-a culcat. Intr-adevar inteleg mult mai mult decat credem noi.
ANDREEA, FELICITARI MAMICA BINECUVANTATA, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBE
LA MULTI ANI Miruna (dia_filipas)Alex (laremi),Eevi Klara (Yael),Leia Maria (mihamiha),Iulia(Dianami) SA CRESTETI MARI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR
CAMY, un gand bun si o imbratisare.Pentru Darius
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
10+
monalac spune:
LA MULTI ANI MIRUNA, ALEX, EEVI SI LEIA!!!
LA MULTI ANI SURIOARA DE PEPENAS IULIA!
CAMI,sunt alaturi de tine si te imbratisez strans,strans
.si poate,intr o buna zi,o sa mai treci pe la noi.
ca tot am terminat cu ex,sa va mai povestesc ceva de codrin-ca de obicei,e cuminte,inca mai bea lapte noaptea,inca mai are suzeta,in schimb face numai la olita,numai la somnul de noapte ii mai pun pampers[la cel de pranz nu].de cand a cerut olita[singur],n a facut niciodata pe el,ma minunez si eu cat poate sa fie de ascultator.
a inceput sa vb in propozitii,a progresat f f repede,pana acum 2 luni spunea doar cuvinte disparate.si acum suntem la capitolul intrebari ''existentiale''
,de genul -''mami,aia de ce are role?'' sau ''de ce nu ma iei in brate?'' si invariabilul ''ce e asta?''[bine,vb mai stalcit ,nu asa corect precum am scris eu].
tot pasat mananca si e super mofturos,are in jur de 12 kg.cris in schimb a inceput sa manance bine,dar am o problema cu el ca uneori respira cam greu,o sa merg cu el la dr[biri,multumesc pt sfat],sa vedem mai intai cand fac rost de bani.
VIO,tine te tare,daca vei mai sta in spitla[sper sa nu],o sa intalnesti tot felul de cazuri care te vor impresiona,eu am vazut zeci cat am fost in spital la buc.
mi s a deschis iar operatia,mult mai rau decat pana acum,o sa merg luni la dr.
va pup pe toate,va citesc mereu,dar n am tp sa nominalizez.acum am de calcat un maldar de rufe.
dia_filipas spune:
Multumesc din suflet fetelor pt. urari! 

Urez si eu:
LA MULTI ANI EEVI!
LA MULTI ANI ALEX!
LA MULTI ANI LEIA!
SA AVETI O COPILARIE FERICITA SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI IULIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI IMPLINIRI!
Un gand bun si o
pentru pepenasul DARIUS! Nu te vom uita niciodata! Camy, te imbratisez strans!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Andreea
FELICITARI! RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS ITI DORESC! BUN VENIT PE LUME PUI MIC!
Vio sarcina usoara in continuare! Sper sa treaca toate problemele si sa fiti bine tu si bebe pana la termen!
Doamne ajuta!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dr_anca spune:
La multi ani pepenasi sarbatoriti, sa fiti sanatosi si cuminti !
La multi ani mamicutelor serbate!
Va salutam si noi de la Iasi si sper sa trimit mesajul asta ca am mai avut unul scris zilele trecute care nu a mai fost trimis.
Eu sunt marcata de ce s-a intamplat cu Madalina Manole
, Dumnezeu sa o ierte si sa se odihneasca acolo unde a ales sa fie.
Camy
sunt alaturi de tine cu gandul.
Violeta multa sanatate si sedere cat mai scurta in spital.
Nu mai zic ca va
pe toate prea curand
O zi buna sa aveti!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
bobitamica spune:
MONI...sper sa treaca peste asta...
Mi-e mila de ea cand o vad cum tipa...nici n-o mai spal...decat daca vrea ea...pentru ca la inceput nu am inteles si cred ca am fortat-o putin....

Dr.ANCA...si pe mine m-a afectat moartea Madalinei Manole....eu cred ca a suferit depresia postpartum si a fost mascata...fiind vededa mai mult ca sigur ca a negat....
Imi pare rau pentru copilul care a ramas.....si pentru familia care nu cred ca se va consola curand. Pe de alta parte mi s-a parut destul de macabru sa se sinucda de ziua ei....pacat,mare pacat...
MONALAC....imi pare rau sa aud ca ai iar probleme cu operatia...bafta la medic
GINI...va doresc succes la gradi..
Ma gandeam zilele asta la tine...pentru ca mai am atat de putin si trebuie sa revin la srviciu...imi amintesc de tine cand spuneai ca trebuie sa te intorci..
plec la cumparaturi..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:

LA MULTI ANI EEVI!
LA MULTI ANI ALEX!
LA MULTI ANI LEIA!
LA MULTI ANI IULIA!
Andreea, felicitari mamica curajoasa
! Refacere rapida si un bb sanatos si papacios!
Un gand bun si o
pentru pepenasul DARIUS. Camy, te imbratisez si iti ofer o
!
Violeta, sanatate multa!
La mine azi e prima zi la job. Deocamdata am avut de rezolvat multe chestii de organizare (laptop, telefon, etc) si acum trebuie sa incep sa citesc o sumedenie de mailuri si fisiere primite de la seful meu. Asa ca va las si fug la treburi.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Caprioara spune:
Gini, succes la gradi Irinei! 
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Marina_1609 spune:
salutare gagix
va multumesc mult pentru urari. sper din suflet sa fie vreme frumoasa ca sa putem avea parte de niste pozici pe afara si sa nu imi porcesc rochita inainte sa intru in biserica(cred ca asta va fi cel mai frumos moment si vreau sa iasa ca in filme :)))....
cred ca o iau razna de tot cu pregatirile astea... zici ca sunt pe pilot automat. umblu cu o lista in mana si merg aiurea pe alte drumuri...ma si mir pe unde ajung....
am avut momente cand nu imi mai placea rochia si pomponul din cap si ziceam ca o alegere mai proasta nici ca se putea iar azi am fost la a 2-a proba la coafor cu toate pozele dupa mine si art directorul de acolo mi-a zis ca am ales perfect:D
acum ma simt mai umflata in pene![]()
insa groaznic de stresata ca nu apuc sa bifez toata lista. in plus au inceput sa soseasca musafiri si ma cam tin de vorba.....
Urez LA MULTI ANI! pepenasilor sarbatoriti zilele astea!!!!
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:

LA MULTI ANI!
EEVI
MIRU'
IULIA
SA CRESTETI MARI SI SA AVETI NUMAI BUCURII!
Marina - sa aveti o nunta ca in povesti! Stresul vine la pachet, aia e, o sa treaca a doua zi
Abia astept sa vad pozici cu tine mireasa! Si bineinteles, cu micuta domnisoara!
Capri - zi usoara la serviciu. Hai ca vine weekendul acuma ![]()
Kim - nici Er nu vorbeste. Ma rog, spune cateva cuvintele mai degraba pocite, multe nu i le inteleg decat eu. Dar nu face propozitii, cel mult leaga 2-3 cuvinte - mami meu, nu ida bobo (nu ii da Eliza bomboane), nu tati dii (nu ii pune tati cd) - si totodata are cate un cuvant care reprezinta mai multe chestii - de ex DIDI este codita, rochita, cereale,.... toate sunt "didi". Spune SOII (sorry), PIIISS (please), TOC IU (thank you), BEI BEI (bye bye) si cam asta e bilingvismul ei
O sa vorbeasca atunci cand va avea ea chef.