PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

LA MULTI ANI ILINCA!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI DARIA!

Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

Eu nu am apucat sa citesc nimic din urma...ma pregatesc pentru serviciu...astazi m-au chemat sa fac cerere de intoarcere...trebuie sa fac analize si tot ce trebuie ca si cand m-as reangaja....
Nu am haine pentru serviciu...am slabit de am ajuns la masura 36. Inainte purtam 40.

Irina a facut un fel de fobie fata de apa...s-a speriat de apa din mare pentru ca vedea chestii care se miscau...si acum are impresia ca la robinet vor curge gaze....e efectiv oripilata de apa.
Am lasat-o incet,desi recunosc ca nu intelegeam ce se intampla de nu vrea la baie. Urla saraca cat o tineau plamanii si tremura de frica...am scos-o neclatita...a fost groaznic...
Acum o las in pace...nici galetusa nu vrea sa o mai vada,nici olita...face pisu numai pe jos pentru ca pampersi nu vrea....
Azi am reusit sa spalam olita sa o dam cu spirt amandoua sa vada ca nu mai sunt gaze...apoi a facut pisu ...sper ca suntem pe drumul cel bun dar sunt stresata, recunosc...niciodata nu am vazut-o asa....
inainte se juca cu apa,acum nu mai vrea....

acum va las..va pup
merg in oras cu Bogdan si finii nostri...implinm 6 respectiv 4 ani de cand ne-am cununat civil. iar pe 17 am avut cununia religioasa...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Violeta sper din suflet sa ajungi cat mai repede acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!
va multumim tuturor pentru urarile de astazi!

Matei chiar sa simtit special de ziua lui A invatat sa arate ca este ziua lui, a lui - personala si ca are 2 ani
In rest...l-am tuns putin si parca este alt copil...pare mai matur, mai baietzandru.

Uram si noi cu drag La multi ani pentru :
Ilinca
Ioana
Daria

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Violeta, multa sanatate! Sa treceti cu bine!

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vai, fetelor, a nascut Andreea! Deci Theona si Cassian mai au un fratior!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Felicitari Andreea! Eu nici nu stiam ca era gravi .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Scriu si eu repede cateva cuvinte si ma car in pat ca abia ma misc (m-am apucat de putina miscare seara,ca nu se mai putea....am ajuns la 58 kg la 1,54 m )
S-au intamplat multe de cand n-am intrat...dupa cateva zile de serviciu am fost nevoita sa-mi dau demisia,pentru ca nu aveam cu cine sa las fata...daca o dadeam la cresa nu ramaneam cu bani...in fine,poveste lunga...
Vestea buna e ca se deschide din septembrie o gradinita la 2 minute de noi,super moderna,mare,cu 500lei/luna program prelungit,in care intra materiale,3 optionale,o sa fie o asistenta si ce mi-a placut mult,ca au camera de izolare pentru eventualii copilasi bolnavi,deci daca mi se imbolnaveste si sunt nevoita sa merg la servici,o duc cu inima cat decat impacata,ca nu imbolnaveste alti copii,sau ma rog,ca nu ia ea de la altii in plin sezon de virusi
In rest,suntem bine sanatosi,cu suzeta,scutece....tot tacamul.
Ce nu-mi place,ca nu vorbeste aproape deloc,si pe voi va aud ca ziceti ca ai vostri pepenasi vorbesc cate 2 limbi

Vio iti doresc multa multa sanatate,sper din suflet sa scapi repede de spitalizare

Andreea felicitari din inima!Esti o mamica curajoasa si implinita!Va doresc multa sanatate si bucurii nenumarate!

tuturor pepenasilor

Va pup,ma bag in pat ca sunt ca teleghidata deja

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

ANDREEA...sa iti traisca micutul bebelus!!! sa creasca mare ,sanatos...

La multi ani pepenasi dragalasi!!!!sa cresteti mari si sanatosi!!

Miruna (dia_filipas),
Alex (laremi),
Eevi Klara (Yael),
Leia Maria (mihamiha),

La multi ani surioarei de pepenas..
Iulia (Dianami)

Si o imbratisare starnsa pentru CAMY

Am reusit sa recuperez si eu cat de cat..

VIOLETA....sa ajungi cat mai repede acasa iti doresc....sa fii bine si tu si bebele mic...

In legatura cu limbile straine,eu am o verisoara in Belgia si fetita ei de 4 ani intelege romaneste ,dar nu vrea sa vorbeasca. Mama ei vb.cu ea romaneste,iar ea raspune in flamanda. Cel mai rau este cand merg bunii in vizita ...ei nu pricep nimic. Ea in schimb intelege c spun ei,dar efectiv nu vrea sa raspunda in romaneste....
Dar fetele varului din America vb romaneste daca cineva din Romania merge in vizita. Altfel si pentru ele e mult mai usor in engleza,mai ales ca acum merg la scoala respectiv la gradi.. Cand stateau acasa amestecau cuvintele...

Irina a inceput sa vorbeasca bine,in propozitii scurte de cate 3- 4 cuvinte.De ziua mea mi-a spus La multi ani,fara sa ii suna cineva. I-am spus doar ca azi e ziua lu'mami...si ea a spus repede "a muti ani!!"....are o carticica side acolo a invatat.

DIA...cu indemnizatia si eu stiam la fel ca si GINI...

Cam atat am retinut..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Andreea, felicitari, sa fie sanatos puiul tau! Ce familie frumoasa!

Vio, asteptam vesti bune, sa te intorci cu bine si repede acasa!

La multi ani, MIRUNA, ALEX, EEVI KLARA si LEIA MARIA!

La multi ani surioarei Iulia!

Camy, te imbratisez.

Kimmy, nici Irina nu prea vorbeste. Or vorbi si fetele noastre, sa vezi apoi ca nu le mai oprim. Bafta cu gradinita! Si Irina va merge de luni la program scurt.

Fug, ca intru intr-o sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI MIRUNA, ALEX, EEVI SI LEIA!!!
LA MULTI ANI SURIOARA DE PEPENAS IULIA!
UN GAND PIOS PENTRU PEPENASUL DARIUS

ANDREEA, felicitari, sa-ti traiasca mezinul!

BOBITA, ufff, biata Irina, sper sa-si revina cat mai repede din teama de apa

VIO - te imbratisez si iti doresc sa iesi cat mai repede din spital si sa fiti amandoi bine. Sa inteleg din semnatura ta ca tot fetita iti doresti, nu?

VORBIT - nici Luca nu vorbeste inca, abia astept sa o faca.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput