PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

La multi ani tuturor sarbatoritilor! ... din ultima vreme ca n-am mai dat de ceva timp pe aici....

Suntem bine, sanatosi, timpul asta nu imi ajunge mai deloc, acum am spalat pe jos (de-aia pauza de forum ) mi-as face un dus da' nu e apa calda

Inca mai suntem cu pampers, a facut un kk si un pisu la olita dar atat, acum cere, sta, dar nu mai face nimic....

Pupici la pitici si mamici!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI
Ilincuta
Matei
Daria

SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI MATEI!

LA MULTI ANI IOANA!

LA MULTI ANI DARIA!

eu azi am avut ex de titularizare..la literatura a fost f greu,dar am ramas surprinsa ca unii colegi de ai mei n au stiut care s clasicii din literatura romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ilinca
Matei
Daria

SA FITI FERICITI!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetele

Eu sunt in spital, am inceput sa sangerez de aseara. Bebe e bine, s-a dezvoltat normal, insa a aparut un hematom care se pare ca ar fi cauza sangerarii.
Voi ramane aici pana se preste sangerarea,deja mie-e groaza cand ma gandesc.
Azi a fost tati si a luat fata de la cresa.Tot drumul intreba:"unde-i mami?"Nu stiu ce o sa ma fac fara ea, e prima data cand suntem despartite mai mult de cateva ore.

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TURTU - pai la nepotii mei, romana e limba comuna, ca doar in romana se inteleg cu ailalti din Spania, cu bunicii din Romania, cu noi... Deci motivatia a tinut strict de necesitate.
Si eu asa m-am gandit, ca si la noi o sa se intample la fel. Si ai mei, cei din Germania, vorbesc cu accent nemtesc, dar cei din Spania vorbesc tare frumos. Au si ei un fel de a "canta" cuvintele, dar mereu am remarcat la toti ca au un vocabular foarte dezvoltat in romaneste, asimileaza foarte mult, cand nu cunosc un cuvant intreaba...
Intre ei isi vorbesc limba, cei din Germania vorbesc germana, cei din spania vorbesc spaniola. In casa, cum spuneam, de asemenea, pentru doar mamele lor sunt romance. Ba mai mult, tatal nepoatei mele din Spania e italian, deci prima ei limba a fost italiana, si a fost nascuta in Germania, iar acum are 14 ani si stie si germana si italiana, germana mai prost dar se descurca. Italiana nu mai practica (vara-mea e recasatorita in Spania), deci incarligatura mare...
Si totusi, toti vorbesc foarte bine romaneste.
Cei din Germania au mai facut vacante in Romania, insa cei din Spania nu. Merg insa bunicii la ei.
In plus, in Spania e si frate-miu cu sotia lui, inca un var, deci acolo familia e numeroasa, si de regula vorbesc romaneste intre ei, si asa a invatat si sotul vara-mii, intelege foarte bine romaneste si se descurca sa vorbeasca daca e nevoie...

O reteta super simpla si racoroasa:
TORT
Blat de pandispan / sau daca n-ai chef, piscoturi / sau cumperi
Crema: un borcan de iaurt de fructe si o portie buna de frisca (la noi borcanul de iaurt are 650g, iar frisca iese cam 500 ml dintr-un plic), pe care le amesteci impreuna. Din cantitatea asta iti ies doua straturi de crema racoroasa, daca folosesti un inel sau cratita de 20-24 cm.
Decoratiune: fructe, acelasi ca cele din compot, le asezi deasupra blatului, taiate feliute. Deasupra faci o gelatina, ca sa iasa pojghita aia transparenta.
Si gata.
Asta e cel mai simplu si cel mai rapid tort pe care il cunosc, si cel mai racoros.
Ideal e sa ai inel de-ala de tort, ca sa stea bine crema inauntru. Se face cu o zi inainte, ca sa se absoarba partea lichida din crema in blat sau piscoturi.
Daca vrei, mai insiropezi suplimentar. Daca vrei, prin crema mai pui ceva, eu pun zmeure ca sunt mai acrisoare.

DIA / GINI - multam de intrebare si raspuns, cam asa estimam si eu dar nu eram sigura, cu indemnizatia si alocatia.

Aoleu VIO - apai asa vesti ai tu?? Tinem pumnii sa fie totul bine si in scurt timp sa ajungi acasa la bulina ta!

Am fugit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI ILINCA!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI DARIA!

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vio, imi pare rau sa aud asa vesti . Tinem pumnii sa se rezolve cat mai repede si sa te intorci acasa la printesa

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, sanatate multa! Tin pumnii sa fie bine. Nu-ti face griji pentru Alexandra. Tati trebuie sa-i explice ca mama are bobo si etc si o sa fie bine. Incredibil cat de mult intzeleg acum

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

of,vio,iti tin pumnii sa fie bine.stiu exact prin ce treci,sa dea dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput