Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina e destul de gri, acum urmeaza sa vad daca e gri inchis sau mai deschis....dupa ora 14. E recadere. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
sanatate multa

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, deci si Tudor e la categoria 'silfizi' ![]() ![]() |
85 sau 95 de cm?
Pai eu nu ma supar de apartenenta la categoria musca in asa companie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia , ne bucuram ca a decurs totul ok cu pisicuta.Se pare ca Energia mea a mai crescut are 1m si 13,8kg, dar mie nu-mi pare deloc slaba si nici carpatinei nu-i pare |
Multumim mult de mesaj, a mers la suflet!
Pai cum sa ti se para slaba? Nu auzi ca are 1 kg mai mult decat Tudor si Maria Gene-Lungi? E foarte bine, nu te mai stresa. Nu ma stresez eu, vorba ceea. Era doar o constatare, daca nu mananca la gradinita si nu moare de foame, e ok. Asta e, de crescut tot cresc ei cumva.
Sanatate multa lui Papi, nu stiam ca e bolnav. Si concediu placut oriunde veti merge!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
va pup fetelor, pe toate, multumesc mult, mai tineti pumnii pana maine, ca inca n-au iesit rezultatele, mi-au luat din nou o groaza de analize.
Ce e mai greu e ca sunt singura in bucuresti, fizic ma descurc incet incet, da la starea proasta contribuie nevoia de suport moral din partea celor de gradu 0
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Multumim mult pentru felicitari, azi ne-am externat , bb Filip e bine, e un papacios de tzizi si destul de cumintel. Mi-am revenit bine dupa operatie, a fost ok, mai am insa niste dureri de cap dupa rahieanestezie. I-am dat sa suga de marti de laprima ora si a papat la fiecare masa, acum ne pregatim sa ne acomodam in formula de 4.
Mai revin cu detalii
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+ 
Poze
Sabina spune:
mandarinuta, m-am gandit la voi, abia astept sa pui poze! Bine=ai venit acasa si refacere cat mai usoara!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Mandarinutza, bun venit acasa, adaptare cat mai usoara!
Sabina, iti tin pumnii. Daca Doamne fereste e nevoie de ceva, sa tii minte ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu O1 negativ, da? Ai nr meu de tel.
.
Erina spune:
Sabina sa ai vesti bune miine!
Mandarinuta bine ai revenit! Adaptare uosra in patru!
Am citit si mesajul Maruntzikai
si tot am tinut sa urez curaj mamaicii sensibile. Eu zic ca e un noroc ca Yannisa ramine fara probleme la gradinita, mai rau era daca plingea.
Pupam cretulina dulce. I-a mai crescut parul?
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator