Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna rapiddd!

Bernix, vacanta frumoasa va doresc!

Adimercedes, astazi am primit Ergo-ul. Spunei ca l-ai pus pe Adam in el de la 4 saptamini. Mie mi se pare ca sta in el cu picioarele departate cam nenatural. O fi bine asa la virsta asta??? Oare sa mai astept? Cind creste femurul ca sta cu ele putin mai inchise?
Pupicei frumosului mergaret si iubitelei dulci.

Foarte interesant articolul despre inec. Atentie mamici! Si cumnata mea a vazut o salvare de la inec la mare si tipul acela parea ca face pluta.

Erina, pt bebelusi pana la 4-6 luni ai nevoie de un "baby inset", arata ca un minipad in care sta bb ca o omiduta, ca intr-un cocon si il bagi asa in carrier, sta cumva pe laterala, nicidecum cu piciorusele pe lateralele tale!!! Uite www.ergobabycarriers.com/babycarriers/category/infant_insert/" target="_blank">aici gasesti imagini sa intelegi despre ce vorbesc. Pt ca Adam era mai mic, l-am tinut in inset pana pe la vreo 6 luni si doar apoi l-am pus ca pe cal ;) Daca nu gasesti inset, ma gandesc ca poti folosi o paturica sau ceva similar ca sa obtii pozitia de care vorbesc - uite www.ergobabycarrier.com/gallery/sleeping-in-carrier" target="_blank">aici.

Fug ca s-a trezit Adam. Nu am citit nimic din urma, sper sa apuc azi!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Adi, multumesc din suflet ca ti-ai luat dn timp sa imi scrii mesaj.
Pina la 6 luni o sa evit sa il pun pe David in el.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina inima usoar si numai bine!

Cecilia bine ai revenit!

Papanas, Cristi de mamai Cecilia are patut cu masina. Era bine sa va consultati inainte.

Mi-am amintit ca a recomandat Teodora Florentinei pe un tip care facea mobila la comanda. Are atelierul in Militari in dreptul Corei. Cred ca ar face foarte usor lateralele.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Fetele pricepute, ia mutati-o voi pe Mandarinutza si pe bebe Filip Alexandru la 'nascute', sa mai avansez si eu pe lista de nasteri

your wish is my command

Ce-i? Te grabesti la nascare? Te-nghionteste Suri?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu prea bine, din pacate.
maine aflu mai multe.

Te asteptam cu vesti si ne rugam sa fie bine!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
am trecut cu bine peste cele 2 zile de proba in gradi

oare cum mi-a scapat mersul de proba la gradinita? Mi-ai zis? te sun diseara sa-mi povestesti!
Cat despre bancuta... cred ca toata lumea care o stie pe Yanissa stie si care dintre voi da apa la soricei .
Sanatate lui papi, Ioana mereu intreaba de el! Ieri i-a facut una din fetele de la cresa o codita de care era tare mandra.. mai ales ca a si admirat-o toata lumea ca e "belle".
In fine, contrar obiceiului, a tinut codita... ba chiar a si dormit cu ea. Azi dimineta dupa ce i-am facut-o din nou se admira in oglinda si zicea "vezi Nico?" "care Nico?" "Nico, prietenul lu' Yanissa!"

=====================

Mergi la inceput

Nana, si nu-ti vin ajutoare pe perioada vacantei? Sau decat cu soacra mai bine fara?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, .

Am citit in fuga si nu am vazut poze, am mancarea pe foc, deh m-am intors din concediu....

papanash, Cristi are patut masinuta, este facut de un prieten care are o firma de mobila, este din pal si are lipit un autocolant, mai am un autocolant ramas,daca mai ai nevoie, sa-mi spui.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e destul de gri, acum urmeaza sa vad daca e gri inchis sau mai deschis....dupa ora 14.
E recadere.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Nana, si nu-ti vin ajutoare pe perioada vacantei? Sau decat cu soacra mai bine fara?

=====================

Nu vine nimeni. Soacra e exclus ca ea credea ca aici o sa stea numai pe la magazine, ca asa era obisnuita din America, cand a fost sa aiba grija de nepoata mea, fiica fiicei dumneaei, in varsta de 8 ani atunci.
Cand a venit aici si Andrei era de 1 an si 4 luni plus vreme nasoala si stat numai in casa, iesit la magazine numai cu noi in weekend, asta a doborat-o psihic. A zis ca nu mai calca in Islanda, ca nu are ce vedea aici.

Deci dansam in 2, eu si Andrei, vacanta asta.

Mamica fluturasului Andrei si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

e destul de gri, acum urmeaza sa vad daca e gri inchis sau mai deschis....dupa ora 14.
E recadere.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Te si te imbratisez tare!
Multa sanatate si putere!

Mamica fluturasului Andrei si 8+

Mergi la inceput