Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Erina, pt bebelusi pana la 4-6 luni ai nevoie de un "baby inset", arata ca un minipad in care sta bb ca o omiduta, ca intr-un cocon si il bagi asa in carrier, sta cumva pe laterala, nicidecum cu piciorusele pe lateralele tale!!! Uite www.ergobabycarriers.com/babycarriers/category/infant_insert/" target="_blank">aici gasesti imagini sa intelegi despre ce vorbesc. Pt ca Adam era mai mic, l-am tinut in inset pana pe la vreo 6 luni si doar apoi l-am pus ca pe cal ;) Daca nu gasesti inset, ma gandesc ca poti folosi o paturica sau ceva similar ca sa obtii pozitia de care vorbesc - uite www.ergobabycarrier.com/gallery/sleeping-in-carrier" target="_blank">aici. Fug ca s-a trezit Adam. Nu am citit nimic din urma, sper sa apuc azi! "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Adi, multumesc din suflet
ca ti-ai luat dn timp sa imi scrii mesaj.Pina la 6 luni o sa evit sa il pun pe David in el.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Valentina inima usoar si numai bine!
Cecilia bine ai revenit!
Papanas, Cristi de mamai Cecilia are patut cu masina. Era bine sa va consultati inainte.
Mi-am amintit ca a recomandat Teodora Florentinei pe un tip care facea mobila la comanda. Are atelierul in Militari in dreptul Corei. Cred ca ar face foarte usor lateralele.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Fetele pricepute, ia mutati-o voi pe Mandarinutza si pe bebe Filip Alexandru la 'nascute', sa mai avansez si eu pe lista de nasteri |
your wish is my command
Ce-i? Te grabesti la nascare? Te-nghionteste Suri?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina nu prea bine, din pacate. maine aflu mai multe. |
Te asteptam cu vesti si ne rugam sa fie bine!

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika am trecut cu bine peste cele 2 zile de proba in gradi |
oare cum mi-a scapat mersul de proba la gradinita? Mi-ai zis? te sun diseara sa-mi povestesti!

Cat despre bancuta... cred ca toata lumea care o stie pe Yanissa stie si care dintre voi da apa la soricei
.Sanatate lui papi, Ioana mereu intreaba de el! Ieri i-a facut una din fetele de la cresa o codita de care era tare mandra.. mai ales ca a si admirat-o toata lumea ca e "belle".
In fine, contrar obiceiului, a tinut codita... ba chiar a si dormit cu ea. Azi dimineta dupa ce i-am facut-o din nou se admira in oglinda si zicea "vezi Nico?" "care Nico?" "Nico, prietenul lu' Yanissa!"
=====================
carpatina spune:
Nana, si nu-ti vin ajutoare pe perioada vacantei? Sau decat cu soacra mai bine fara? 
=====================
cecilia L spune:
Erina,
.
Am citit in fuga si nu am vazut poze, am mancarea pe foc
, deh m-am intors din concediu....
papanash, Cristi are patut masinuta, este facut de un prieten care are o firma de mobila, este din pal si are lipit un autocolant, mai am un autocolant ramas,daca mai ai nevoie, sa-mi spui.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
e destul de gri, acum urmeaza sa vad daca e gri inchis sau mai deschis....dupa ora 14.
E recadere.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Nana, si nu-ti vin ajutoare pe perioada vacantei? Sau decat cu soacra mai bine fara? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu vine nimeni. Soacra e exclus ca ea credea ca aici o sa stea numai pe la magazine, ca asa era obisnuita din America, cand a fost sa aiba grija de nepoata mea, fiica fiicei dumneaei, in varsta de 8 ani atunci.
Cand a venit aici si Andrei era de 1 an si 4 luni plus vreme nasoala si stat numai in casa, iesit la magazine numai cu noi in weekend, asta a doborat-o psihic. A zis ca nu mai calca in Islanda, ca nu are ce vedea aici.
Deci dansam in 2, eu si Andrei, vacanta asta.
Mamica fluturasului Andrei si
8+
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui Sabina e destul de gri, acum urmeaza sa vad daca e gri inchis sau mai deschis....dupa ora 14. E recadere. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Te
si te imbratisez tare!Multa sanatate si putere!
Mamica fluturasului Andrei si
8+

Lisa Maria 01.10.2007