Aspirante cu vechime "medie" (56)
Raspunsuri - Pagina 16
SARA_HS spune:
Claudela , scuze de incurcatura.
Esti o mamica de fetita, deci ai deja cel mai bun motiv din lume sa fii fericita! Asa cum a venit ea la momentul potrivit, va veni si fratiorul sau surioara!
Si pe noi ne cam incurca criza asta, oricum, nu stateam pe roze dpdv financiar, nici inainte... dar, totusi, cat sa mai asteptam?? Anii trec, eu am sarit pragul de 30de ani si ma simt deja batrana, probleme de sanatate sunt... deci nu vom lasa criza sa ne strice planurile
.
Macar un bb sa apucam si noi sa avem!
.
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
claudela spune:
Sara, asa cum iti spuneam ... sa va dea Dumnezeu un copilas cat de curand!Nu conteaza varsta...sanatate sa avem!Ei sunt bucuria si mangaierea noastra!Si sa fie asa cum isi doresc toate fetele sa se intample...la momentul potrivit sa apara minunea!![]()
Eu ma pregatesc de plecare...am avut o zi istovitoare...mi-e o foame de lup!
Ne vedem maine la cafea!
O dupa-masa racoroasa va doresc!
POVESTEA MIRUNEI
SARA_HS spune:
Multumesc.
Sper sa fie chiar de luna asta! Ce grabita sunt, dupa un an si jumatate de repaos! ![]()
Eu n-am sa fiu prezenta la cafea, maine dimineata, ca merg la synevo, la recoltare pt. mutatiile genetice de trombofilie, apoi plec in concediu 

Va pup si va doresc zile caldute si multe motive de bucurie!
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
claudela spune:
Neatza!Va servesc
, asa cum am promis!
Sara, concediu placut iti doresc!
Tin sa va spun ca si eu sunt in concediu de maine...o saptamana...e bine si asa...Plecam la Satu Mare, la ai mei parinti...de-abia astept!![]()
POVESTEA MIRUNEI
vias spune:
'neata
gata...si noi ne-am intors din concediu...tot in Bulgaria am fost...frumoooooooooooos....ca nu m-as mai fi intors!
Daca vreti sa vadeti poze...poftiti la semnatura!! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus 'neata gata...si noi ne-am intors din concediu...tot in Bulgaria am fost...frumoooooooooooos....ca nu m-as mai fi intors! Daca vreti sa vadeti poze...poftiti la semnatura!! ![]() Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Am vizualizat pozele...super...iar tu si sotul semanati extraordinar!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Neata!
Va poftesc la o cafeluta
si pizza pentru toata lumea!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Ramonella, multumim de tratatia deosebita...uau, pizza...cu ce ocazie?![]()
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Neatza,
Ma primiti si pe mine la cafea ?
Vad ca e un adevarat festin aici: cafea, pizza...
Camy bine ai revenit.
Clau sa ai un concediu placut. Sa te odihnesti cat poti de mult. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Sara bine ai venit la noi si concediu placut. 
oana
"Where there's a will, there's a way."