Aspirante cu vechime "medie" (56)
Raspunsuri - Pagina 15
claudela spune:
Azi a venit un coleg de birou cu baietelul pe la noi...O mogaldeata de 5 luni...Si m-a incercat nostalgia ... as vrea asa de mult inca unul asa mititel...sa stau acasa, sa ma bucur de clipele astea atat de magice...
De Miruna nu am apucat sa ma bucur asa de mult, cum as fi vrut. Plus ca si acum, am atat de multa activitate la servici ca ajung terminata acasa...Sunt f obosita. Cateodata imi pare ca ma plang prea mult, dar simt ca am nevoie de o perioada de relaxare, de linistire.![]()
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Aici cu voi, mai gasesc o clipa sa va povestesc de bucuriile sau tristetile mele...
Azi sunt mai melancolica. Sunt intr-o pasa in care imi pare ca nu fac indeajuns pentru mine, pentru fetita mea..Dar exista speranta de mai bine. Oricum, am pierdut multe momente frumoase alaturi de ea din cauza serviciului. Dar timpul va fi la un moment dat in favoarea mea, in favoarea noastra!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Si mie mi-e teama...dar daca nu acum,atunci cand???Bine,noi am zis ca-l facem pe la inceputul anului,dar nu se stie niciodata...![]()
Si daca iese fetita si mai bine,ca am toate hainele,caruciorul,patutul...chiar aseara am spalat caruciorul...sa fie bun la anul...![]()
Si nu vreau sa fie diferenta mare intre copii...sa se joace impreuna.Bine,eu am un frate geaman si mai tot timpul ne-am batut...
dar si ne-am inteles bine.Ca fratii...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
La aceleasi considerente m-am gandit si eu...Doar ca mai e si gandul ca un puisor in plus implica si cheltuieli, oricum ar fi...![]()
POVESTEA MIRUNEI
SARA_HS spune:
Buna fetelor.
Ma bag si eu ca musca-n lapte; desi va tot citesc, nu prea postez, pt. ca deja sunt la "trombofilia, cauza a infertilitatii", si ma tem sa ma bag in randul aspirantelor, avand doua sarcini oprite in evolutie...
La fel, daca as ramane curand gravi, mi-ar fi teama sa merg la odisee...
In general, mi-e teama sa mai sper, desi, acum, ca incep sa inteleg de ce s-a intamplat sa pierd de doua ori, ma simt mai optimista pt. viitor.
Trecand peste toate temerile, totusi, luna asta am decis sa incercam pt bb, sa vedem ce-o fi. Am depasit un prag f. greu, de care nu puteam trece de peste un an, si anume, sa ma mai pun in situatia unei noi sarcini.
Sper ca, de data asta, daca voi ramane gravi, Dumnezeu sa ne lase bebelusul cu noi.
Va pup! Succes cu barza!
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
RAMONELLA spune:
Eu am stat 2 ani acasa cu Bea,si m-am bucurat de fiecare moment.Nu m-am plictisit nici o clipa si nici n-am simtit nevoia sa fac altceva.Acum lucrez din noiembrie si mi-e putin frica ca ce ar zice daca as ramane,dar ce sa fac...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Bine ai venit Sara la
!Te asteptam printre noi, esti bine-venita. Si stai linistita, fiecare avem povestea noastra mai mult sau mai putin fericita. Singurul aspect important e sa nu iti pierzi increderea CA TOTUL VA FI BINE!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Sara si eu am pierdut 2 sarcini,tot din cauza trombofiliei,dar sunt optimista ca cu tratament si cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi.Trebuie sa fim optimiste!
Eu am noroc ca mai am o fetita,care s-a nascut cu bine,nestiind ca am trombofilie.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
SARA_HS spune:
Claudela,pe tine nu v-am vazut si la "trombofilie"? De Ramonella sunt sigura!
Eu imi pierdusem increderea si orice speranta, dar, din fericire, incep iar sa sper si sa cred ca totul va fi bine, pt. ca, incet-incet, descopar si o cauza a nereusitelor mele de pana acum.
Eu am hotarat sa incerc de luna asta, dar sotului nu i-am spus
, iar aseara, mirat de toata "afectiunea" de care a tot avut parte in ultimele zile, mi-a spus: Sara, tu esti smechera, vrei sa ramai insarcinata..hehehe! Eu faceam pe inocenta si l-am si certat, ca nu-i multumit nici asa, nici asa!
Trecand peste partea amuzanta, stau si ma intreb ce ma retine sa ii spun si lui ca trebuie, ca vreau sa mai incercam, mai ales acum, luna asta, pt. ca avem si concediu si sunt mai linistita si la munca!
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
claudela spune:
Sara, nu scriu la trombofilie, nu am avut problema asta. Dar inainte de a o avea pe Mirunica mea am avut si eu 2 avorturi menstruale. Si am fost suparata perioada aceea. Doar ca Dumnezeu a fost generos si mi-a daruit-o pe Miruna la momentul cel mai potrivit. Nu am avut nici un fel de probleme in sarcina, si am nascut la termen fetita de nota 10.
Acum imi doresc un fratior sau o surioara pentru ea, doar ca ne-a prins pe picior gresit criza asta. Treaba este ca eu am doar un singur ovar, doar cu unul functionez. Si ne incurca perioada asta...asa delicata...financiar vorbind..![]()
POVESTEA MIRUNEI