Aspirante cu vechime "medie" (56)
Raspunsuri - Pagina 14
claudela spune:
Asa e Oana. Bine punctat. Vin, ne saluta si apoi dispar. Cam nasol.
Eu sunt aici, pe baricade. Nu plec niciude.![]()
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Nici eu nu plec.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bujo spune:
Ma simt cu musca pe caciula dar va rog sa ma credeti ca nu am timp. Mai raspund din cand in cand pe la scutece, e drept ca ceva mai des ca aici, dar in rest abia daca apuc sa citesc mesajele pe diagonala. Sper totusi sa nu ma incuiati pe dinafara.![]()
bujo mami de Filip
claudela spune:
Buna dimineata!cafeaua e gata!Parca ii mai trebuie putin zahar, ce ziceti?![]()
Bujo, noi te asteptam mai des pe la noi. Ne face placere sa fim cat mai multe, sa palavragim ca odinioara...![]()
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau
multumim de cafeluta!Da,mai trebuie putin zahar,ca mie imi place dulce.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Eu am o dilema mare...oare cum e posibil ca testul de ovulatie sa iasa pozitiv in Z24 din 24,25???Am facut si de urina si de saliva.Mi-a mai iesit in Z12,dar acuma nu mai inteleg nimic...
Scurgerea maronie care vine de obicei inaite de ciclu mi-a venit deja,deci uratii se apropie.
Dar se poate sa ovulezi in timpul menstruatiei???
Test de sarcina am facut prin Z20,21,dar nimic...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
claudela spune:
Ramo, nu prea cred ca se poate intampla asa ceva...Nu se pot suprapune perioadele, nu au cum...
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Habar n-am...tare ciudat...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
claudela spune:
Eu vreau sa spun ca am inceput sa iau acid folic de vreo 2 luni...cam asa... eu tot sper la al doilea bebe, dar cu criza asta...mi-e teama, ne e teama la amandoi...![]()
POVESTEA MIRUNEI