Aspirante cu vechime "medie" (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Asa e Oana. Bine punctat. Vin, ne saluta si apoi dispar. Cam nasol.
Eu sunt aici, pe baricade. Nu plec niciude.

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nici eu nu plec.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ma simt cu musca pe caciula dar va rog sa ma credeti ca nu am timp. Mai raspund din cand in cand pe la scutece, e drept ca ceva mai des ca aici, dar in rest abia daca apuc sa citesc mesajele pe diagonala. Sper totusi sa nu ma incuiati pe dinafara.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Buna dimineata!cafeaua e gata!Parca ii mai trebuie putin zahar, ce ziceti?
Bujo, noi te asteptam mai des pe la noi. Ne face placere sa fim cat mai multe, sa palavragim ca odinioara...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Clau multumim de cafeluta!Da,mai trebuie putin zahar,ca mie imi place dulce.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella, esti servita!Revin...ca sunt cu putina treaba...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Eu am o dilema mare...oare cum e posibil ca testul de ovulatie sa iasa pozitiv in Z24 din 24,25???Am facut si de urina si de saliva.Mi-a mai iesit in Z12,dar acuma nu mai inteleg nimic...
Scurgerea maronie care vine de obicei inaite de ciclu mi-a venit deja,deci uratii se apropie.
Dar se poate sa ovulezi in timpul menstruatiei???
Test de sarcina am facut prin Z20,21,dar nimic...

Mergi la inceput

Ramo, nu prea cred ca se poate intampla asa ceva...Nu se pot suprapune perioadele, nu au cum...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Habar n-am...tare ciudat...

Mergi la inceput

Eu vreau sa spun ca am inceput sa iau acid folic de vreo 2 luni...cam asa... eu tot sper la al doilea bebe, dar cu criza asta...mi-e teama, ne e teama la amandoi...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput