Aspirante cu vechime "medie" (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ramo te-am adaugat la lista de prieteni. Eu abia azi am vazut mesajul.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

'neata

gata...si noi ne-am intors din concediu...tot in Bulgaria am fost...frumoooooooooooos....ca nu m-as mai fi intors!

Daca vreti sa vadeti poze...poftiti la semnatura!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Camy frumoasele pozele. Flavius e asa dulce si smecheras.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

E ziua mea.Implinesc 19 anisori...plus vreo 10...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ramo!Sanatate, fericire deplina si multe...dar multe impliniri...din toate aspectele! Un buchet de pentru tine!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani Ramo, unde e sampania?Eu apar doar cand e de pileala.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

oana

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor!!!

Bujo poftim sampanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

La multi ani sanatosi si frumosi...si sa vina repede, repede...bebelusul asteptat!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Buna dimi,

Sper sa ajunga pt toata lumea.

oana

Mergi la inceput

Oana multumim de cafeluta!Chiar aveam nevoie,ca am fost la fortele de munca cu declaratii si mi-am luat o cafeluta de la tonomat,pana stau la coada,si a fost ceai,nu cafea...dupa ce mi-am luat cafeaua,sicea ca s-a terminat cafeaua...deci la mine a pus numai ce era pe fund...am si aruncat-o...

Eu Z1.Dar testul de ovulatie de ieri,era mai pozitiv decat alaltaieri...nu pricep nimic...

Mergi la inceput