Protectie in Tara lui Papura-Voda
Raspunsuri - Pagina 3
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 si totusi...ca nu ma pot abtine! sa stai 11 ani cu un asemenea om si sa ii mai faci si 2 copii dupa 10 ani in care ai apucat sa il cunosti cum e...nu e asta sinucidere curata? Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Este, Larisa, dar nu ar fi stat nici ea 11 ani daca el ar fi fost de la inceput asa. Dar nu a fost si lucrurile au evoluat (desi e mai bine sa zic ..''involuat'') in asa fel incat acum lui i se pare normal sa se poarte asa. Toate incep de la o palma in definitiv, iar mai tarziu se trece la batai din ce in ce mai tari.
Eu am vazut un caz in care domnul s-a ''transformat'' si desi nu-si bate sotia, de la un baiat de zahar, in timp a devenit de nerecunoscut. I-au trebuit 10 ani (!!!!) lui, sa-si dea seama ca de fapt el nu a dorit sa se casatoreasca cu ea.... Asemenea retard o fi si domnul cu pricina...
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Yasmine spune:
citat din mesajul lui Miriluta Gabi cumnata mea e de vina ca se afla in relatia asta..insa ce spun eu e ca, in Romania, in miez de noapte si cu doi copii in brate, batuta, nu te ajuta nici o institutie!! Si asta mi se pare strigator la cer Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
De acord cu tine, dar si de acord cu Gabi. Scuze, nu stiu situatia financiara a cumnatei tale, dar daca as fi avut ceva bani in buzunar, as fi sunat la un Taxi, si as fi plecat cu cei doi copii in brate, cu sau fara geanta, eventual intr-un rucsac cu citeva lucrusoare pt copii, si m-as fi oprit direct la parintii mei la 30 km de Bucuresti. Sa va sune pe voi in Germania, e frectie la picior de lemn, pt ca nu aveti cum sa o ajutati de aici, mai mult va intoarce pe dos pt ca va e si voua clar ca nu o puteti ajuta.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Yasmine spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 In locul vostru (al tau si al sotului) azi eram deja in avion/masina/autocar in drum spre tara. Cumnata sa faca bine sa mearga maine la medicina legala sa-si scoata certificat de constatare (asta ca sa numai astepte "a mia oara" bataie ) si cu el in dinti la politie si avocat. Cerut divort la urgenta, fara partaj ca se pare ca nu are ce, custodia copiilor. Si chiar am o intrebare: la ce numar ati sunat la politie? La 112 si nu a raspuns chiar nimeni? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Oamenii aici au joburi, obligatii, pe care nu le pot parasi chiar asa, pt ca cumnata dupa 11 ani de luat caftoi s-a trezit acum ca nu mai vrea.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Gabi_K spune:
citat din mesajul lui Miriluta Gabi cumnata mea e de vina ca se afla in relatia asta..insa ce spun eu e ca, in Romania, in miez de noapte si cu doi copii in brate, batuta, nu te ajuta nici o institutie!! Si asta mi se pare strigator la cer Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Miriluta, nici in timpul zilei nu te ajuta nici dracul, asta e realitatea de aici. Ma mir cum de n-a raspuns nimeni la 112.
Nu e treaba altora sa-i rezolve problemele care sunt cronice si nu acute. Din pacate una dintre fetite trebuia s-o incaseze, pt ca mamei sa-i vina mintea la loc si sa se trezeasca din acest vis urat si sa puna capat mizeriei.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Gabi_K spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Hai mey Gabi,chiar la un asemenea raspuns nu ma asteptam din partea ta! Mirilutza semnaleaza un cu totul alt aspect si nu face cercetari despre ce si cum poarta vina! Zau asa,pai daca o femeie abuzata,cu doi copii mici nu poate cere ajutor si pürotectzie cind este in impas...ce sa mai spun!Tocmai pentru ca este intr-o relatzie abuziva,ar trebui sa i s eacorde mai multa atentzie,protectzie,ajutor! Sunt putzin dezamagita,zau asa! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana, eu am fugit de acasa in momentul in care exul meu isi ridica mana asupra fetei mele de 4 ani s-o loveasca. Ea era desculta, nici macar papuci nu am apucat sa-i pun in picioare. Noroc ca era vara si mama statea aproape de noi. Dar si daca aveam 15 copii si era miezul noptii, si afara ger si -30 de grade tot fugeam inca de la prima bataie. Voi fetele de "afara" va mirati ca nici politia, nici centrele nu se implica. Si din cate am citit pe forum, nici politia de afara nu se implica cu drag in certurile de familie.
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
eumada spune:
Ideea e ca a lovit un bebelush.La politie cu el.Cred ca orice procuror r putea sa-l infunde....sa dea intr-un bebe?imi lasam copii undeva si-l asteptam cu o bata.si il snopeam pe bune.sa dea in copil?imi vine mie sa plec sa-l sfasii pe animal.la politie cu el....aranjat sa faca parnaie oleaca...ce patesc cei care lovesc copiii in inchisoare?stie oricine din zvonuri.
sa fuga macar pentru puii mici
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
ruxandra_sb spune:
intreb si io ca prostu (n-astept raspuns)
si apartamentul pt care-a muncit si ea de ce e pe numele soacrei?????
ni se atrofiaza rau instinctele de supravietuire..
_
din Germania nu se poate suna in Romania la 112
=> apelul se directioneaza la urgentele locale
nici de oriunde din Romania nu poti apela 112 din Bucuresti; esti redirectionat la zona ta
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
kariguld spune:
citat din mesajul lui Gabi_K Si din cate am citit pe forum, nici politia de afara nu se implica cu drag in certurile de familie. |
ba se implica, este stipulat in lege. e vorba de protectia minorilor si a unei femei lovite, agresate. daca suni la orice ora din zi sau noapte, mai ales daca esti lovita, vine politita si se iau masuri imediate. mama si copii sunt luati din casa, daca cer asta si dusi intr-un adapost temporar, iar agresorul la sectie. in special cand e vorba de violenta, nu se discuta, negociaza.
de neconceput, in Romania anilor 2010 sa nu existe linii telefonice de urgenta, unde sa poti primi ajutor in timp real.
Miriluta, incurajeazti cumnata sa plece si sa rupa relatia cu acel abuzator. cu orice pret. mai ales ca va are pe voi care o ajutati.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Gabi_K spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
ba se implica, este stipulat in lege. e vorba de protectia minorilor si a unei femei lovite, agresate. daca suni la orice ora din zi sau noapte, mai ales daca esti lovita, vine politita si se iau masuri imediate. mama si copii sunt luati din casa, daca cer asta si dusi intr-un adapost temporar, iar agresorul la sectie. in special cand e vorba de violenta, nu se discuta, negociaza. de neconceput, in Romania anilor 2010 sa nu existe linii telefonice de urgenta, unde sa poti primi ajutor in timp real. Miriluta, incurajeazti cumnata sa plece si sa rupa relatia cu acel abuzator. cu orice pret. mai ales ca va are pe voi care o ajutati. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA M-am nascut pentru succes! |
hmmm, depinde... In Germania degeaba e lege ca n-ai voie sa-ti bati nevasta. Matusa mea cu greu a iesit dintr-o casnicie abuziva, si nu peste noapte s-a mutat. A durat un pic pana si-a gasit un adapost pentru mame abuzate. Dar putea sa sune la zeci de adaposturi in toiul noptii, raspunsul era: veniti dimineata. Iar politia vine, constata, si dupa aceea tot cu el te intorci acasa. In Ungaria e exact ca la noi. Si acolo e firesc sa se mai aplice cate o corectie nevestei.
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gabi_K
hmmm, depinde... In Germania degeaba e lege ca n-ai voie sa-ti bati nevasta. Matusa mea cu greu a iesit dintr-o casnicie abuziva, si nu peste noapte s-a mutat. A durat un pic pana si-a gasit un adapost pentru mame abuzate. Dar putea sa sune la zeci de adaposturi in toiul noptii, raspunsul era: veniti dimineata. Iar politia vine, constata, si dupa aceea tot cu el te intorci acasa. In Ungaria e exact ca la noi. Si acolo e firesc sa se mai aplice cate o corectie nevestei. |
eu traiesc in Germania, si "intamplator" cunosc cate ceva. si m-am referit strict la aplicarea legii, asa cum functioneaza. daca chemi politita in miez de noapte, ptr ca ai fost abuzata, legea te protejaza, adika politita si cei care trebuie sa o aplice. a, daca nu vrea persoana in cauza sa plece din abuz, asta deja e alta discutie. dar atunci cand ceri ajutor, ti se acorda!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!