"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ariele, eu stiu ca acuma se fac pasapoarte pentru fiecare copil in parte , nu mai merge cu cel al parintilor, anul trecut am iesit si noi din tara si am fost nevoiti sa ii facem pasaport lui Iris

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+25 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gasesc pe cineva in IOR mai pe seara? Ca nu ne-am mai plimbat de mult pe acolo.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Da, si noi anul trecut i-am facut pasaport separat, dar nu stiu daca celelalte in care copilul e pe pasaportul unui parinte nu mai sunt valabile. Trebuie intrebat cel mai bine la ei.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noi vom fi in IOR Dar voi sunteti bine acum, v-au trecut galcile?
Am uitat sa raspund cu pasaportul Daca e valabil pasaportul nu trebuie facut altul. Eu asa stiu, calmaaa ee!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Daaa, suntem safe!
De maine avem acordul dr sa reintram in colectivitate la gradinita, streprococ de scarlatina n-avem. Doar o amigdalita careia i s-a dat in cap cu 8 zile de antibiotic.
Pe unde stati in parc? Pe la 6-6 jumate cred ca ajungem. Dau un telefon.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Si eu stiu ca daca pasaportul este inca valabil, nu trebuie schimbat! Ariel, ne vedem vineri, cu pasaportul actual!

Alice, baietii sunt ok, Matei doarme cam de multicel, sper sa nu s trezeasca febril... dadea semne de raguseala... Voi cum faceti cu asigurarea de sanatate acolo? Apropo de angajare, cred ca ti-ar ajuta sa faci ceva voluntariat pe-acolo.

AMR 5 si ne urnim spre mare, tocmai am vazut la tv ceva reclame cu Kroatien (sper sa nu fie plin de est-europeni de care stiu eu...). A, intr-o zi in parc erau 3 familii de turci care aveau in total 12 copii! Una, mai maricica, se dadea intr-un balansoar si scuipa seminte... pe jos...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mimo, la Cleme ma gandeam si eu azi...Sotul ei e plecat in Italia. Mi-a placut 'descrierea' lui Dudu, cred ca sunteti prieteni buni!

Sa mai povestesc si eu de Thea, ca tot e liniste pe aici. A inceput sa vorbeasca tare bine si scoate uneori niste perle, de-mi vine sa o rontai toata, nu alta! Am fost intr-o seara pe dig si ea zicea 'Cand ajung la apa, ma dezbrac, ma intind si inot ca un peste, sa ma racoresc!' :))) Acum cateva zile, nu a putut manca o banana pt ca ' e batrana si bolnava, uite, e plina de pete!' M-a terminat cu jocurile imaginare- in continuare- dc ati sti cate personaje intruchipez zilnic... Are o problema cu cafeaua, i se pare ei ceva tare interesant, imi face zilnic cafea din apa si frunze sau din nisip, in forme de plastic. Si bem impreuna. Cum trece pe langa o terasa, zice imediat ' Hai sa stam si noi sa bem o cafea!', noroc ca nu stiu astia romaneste, ca ma manca puscaria :)))) In Romania, mai mergeam la o pizza, la o pizzerie numita 'Indiana'. Thea a concluzionat ca chelnerita trebuie sa se numeasca 'doamna Indiana', ca doar noi mergeam 'la Indiana' si , cum o vedea, ii zicea :' Buna ziua, ce mai faci doamna Indiana?' Ieri se juca singura la piscina ei si zice de Sam -cel din desene animate 'Esti sadic, Sam', habar n-am de unde stie si ce-si imagineaza ea ca este 'sadic'!!!Am scapat si eu intr-o zi un 'finutz' 'p....a ma-sii',la telefon, si ea a tinut-o toata ziua ' ce p....a ma-sii' Am avut mare noroc ca a uitat...sau cel putin asa sper!!!

V-am plictisit destul, va las acum!

Nico, nu exclud deloc partea cu voluntariatul, numai ca trebuie sa gasesc scoala pe care sa o conving ca-s 'demna' de voluntar.Pana una alta, ma gandesc sa ma reorientez, poate imi deschid o 'clatitarie' candva:)))...Eu n-am vazut aici, slava Domnului, neam de coaja de samanta! Ca daca era asa, faceam stanga imprejur spre casa, mie semintele scuipate de romani peste tot mi-au mancat un sfert din nervi!!Nu stiu, parca-s microbi, nu alta. Ieseam o data din Crang cu Thea si ma intalnesc cu doi prieteni, cu copilul (oameni cu facultate, cu servicii bune la banca etc). Aveau o punga uriasa cu seminte iar ea m-a invitat cu nonsalanta sa iau si eu o mana, cu incredere, sa mai sparg pe drum, pana acasa...

Am incercat sa editez, daca mesajul va arata tot nasol, e de la ei, eu nu mai revin...

Kya, ma bucur ca Sanzi e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze condoleante! D-zeu sa-l ierte pe bunicul!

Alice felicitari pt alegerea facuta si mult noroc in toate!

Stela sanatate Teodorei!

Si pe Antonia o bag pe branula in seara asta de la 8, are o amigdalita foarte urata, am fost azi cu ea la doctor. N-as fi bagat-o daca n-am fi plecat la mare curand, dar vreau sa fiu sigura ca se vindeca pana atunci..

Nico spor la bagajeala!
Mimo, Gudinde, Kya, Livi, Ariel

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Alice ce tare Teea cu perlele ei!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Nicol, merci! Sanatate Antoniei!! Eu am avut parte de o experienta extrem de urata cu o branul la Thea, montata gresit de o cretina de asistenta, Doamne, nici nu vreau sa-mi amintesc, a fost oribil! Sa treceti cu bine peste toate!

Inca ceva, Thea zice ca merge 'de-a carabuselea', nu de-a buselea.:)))))

Am fugit!

Mergi la inceput