"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 16
lyvy spune:
Ariele, eu stiu ca acuma se fac pasapoarte pentru fiecare copil in parte , nu mai merge cu cel al parintilor, anul trecut am iesit si noi din tara si am fost nevoiti sa ii facem pasaport lui Iris 
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+25 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Kya spune:
Gasesc pe cineva in IOR mai pe seara? Ca nu ne-am mai plimbat de mult pe acolo.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Da, si noi anul trecut i-am facut pasaport separat, dar nu stiu daca celelalte in care copilul e pe pasaportul unui parinte nu mai sunt valabile. Trebuie intrebat cel mai bine la ei.
Mami si
Sanziana
mimonix spune:
Noi vom fi in IOR
Dar voi sunteti bine acum, v-au trecut galcile?
Am uitat sa raspund cu pasaportul
Daca e valabil pasaportul nu trebuie facut altul. Eu asa stiu, calmaaa ee!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
Daaa, suntem safe!
De maine avem acordul dr sa reintram in colectivitate la gradinita, streprococ de scarlatina n-avem. Doar o amigdalita careia i s-a dat in cap cu 8 zile de antibiotic.
Pe unde stati in parc? Pe la 6-6 jumate cred ca ajungem. Dau un telefon.
Mami si
Sanziana
Nicoleta spune:
Salutare.
Si eu stiu ca daca pasaportul este inca valabil, nu trebuie schimbat! Ariel, ne vedem vineri, cu pasaportul actual!
Alice, baietii sunt ok, Matei doarme cam de multicel, sper sa nu s trezeasca febril... dadea semne de raguseala... Voi cum faceti cu asigurarea de sanatate acolo? Apropo de angajare, cred ca ti-ar ajuta sa faci ceva voluntariat pe-acolo.
AMR 5 si ne urnim spre mare, tocmai am vazut la tv ceva reclame cu Kroatien (sper sa nu fie plin de est-europeni de care stiu eu...). A, intr-o zi in parc erau 3 familii de turci care aveau in total 12 copii! Una, mai maricica, se dadea intr-un balansoar si scuipa seminte... pe jos...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
aliceionescu spune:
Mimo, la Cleme ma gandeam si eu azi...Sotul ei e plecat in Italia. Mi-a placut 'descrierea' lui Dudu, cred ca sunteti prieteni buni!

Sa mai povestesc si eu de Thea, ca tot e liniste pe aici. A inceput sa vorbeasca tare bine si scoate uneori niste perle, de-mi vine sa o rontai toata, nu alta!
Am fost intr-o seara pe dig si ea zicea 'Cand ajung la apa, ma dezbrac, ma intind si inot ca un peste, sa ma racoresc!' :))) Acum cateva zile, nu a putut manca o banana pt ca ' e batrana si bolnava, uite, e plina de pete!' M-a terminat cu jocurile imaginare- in continuare- dc ati sti cate personaje intruchipez zilnic...
Are o problema cu cafeaua, i se pare ei ceva tare interesant, imi face zilnic cafea din apa si frunze sau din nisip, in forme de plastic. Si bem impreuna. Cum trece pe langa o terasa, zice imediat ' Hai sa stam si noi sa bem o cafea!', noroc ca nu stiu astia romaneste, ca ma manca puscaria :)))) In Romania, mai mergeam la o pizza, la o pizzerie numita 'Indiana'. Thea a concluzionat ca chelnerita trebuie sa se numeasca 'doamna Indiana', ca doar noi mergeam 'la Indiana' si , cum o vedea, ii zicea :' Buna ziua, ce mai faci doamna Indiana?' Ieri se juca singura la piscina ei si zice de Sam -cel din desene animate 'Esti sadic, Sam'
, habar n-am de unde stie si ce-si imagineaza ea ca este 'sadic'!!!Am scapat si eu intr-o zi un 'finutz' 'p....a ma-sii',la telefon, si ea a tinut-o toata ziua ' ce p....a ma-sii'
Am avut mare noroc ca a uitat...sau cel putin asa sper!!!
V-am plictisit destul, va las acum!
Nico, nu exclud deloc partea cu voluntariatul, numai ca trebuie sa gasesc scoala pe care sa o conving ca-s 'demna' de voluntar.
Pana una alta, ma gandesc sa ma reorientez, poate imi deschid o 'clatitarie'
candva:)))...Eu n-am vazut aici, slava Domnului, neam de coaja de samanta! Ca daca era asa, faceam stanga imprejur spre casa, mie semintele scuipate de romani peste tot mi-au mancat un sfert din nervi!!Nu stiu, parca-s microbi, nu alta. Ieseam o data din Crang cu Thea si ma intalnesc cu doi prieteni, cu copilul (oameni cu facultate, cu servicii bune la banca etc). Aveau o punga uriasa cu seminte iar ea m-a invitat cu nonsalanta sa iau si eu o mana, cu incredere, sa mai sparg pe drum, pana acasa...

Am incercat sa editez, daca mesajul va arata tot nasol, e de la ei, eu nu mai revin...
Kya, ma bucur ca Sanzi e bine!
nicol_conte spune:

Zoze condoleante! D-zeu sa-l ierte pe bunicul!
Alice felicitari pt alegerea facuta si mult noroc in toate!
Stela sanatate Teodorei!
Si pe Antonia o bag pe branula in seara asta de la 8
, are o amigdalita foarte urata, am fost azi cu ea la doctor. N-as fi bagat-o daca n-am fi plecat la mare curand, dar vreau sa fiu sigura ca se vindeca pana atunci..
Nico spor la bagajeala!
Mimo, Gudinde, Kya, Livi, Ariel 

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
aliceionescu spune:
Nicol, merci!
Sanatate Antoniei!! Eu am avut parte de o experienta extrem de urata cu o branul la Thea, montata gresit de o cretina de asistenta, Doamne, nici nu vreau sa-mi amintesc, a fost oribil!
Sa treceti cu bine peste toate!
Inca ceva, Thea zice ca merge 'de-a carabuselea', nu de-a buselea.:)))))
Am fugit!