"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
stela, mimo, cum facem cu chilotii aia? eu vineri plec...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Ariel, sa vinzi ce si sa cumperi unde? Te-ai hotarat ce vrei? Unde?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
Multzam...38,4 acum,dupa nurofen...ce-o fi nene???
Si muntele
?

Ariel,und pleci vineri??
pt cat timp?stai sa vad cum ajung la tine...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
aliceionescu spune:
Salut!
Ariel, eu n-as vinde casa din Romania...Oricum, in afara se merge mai mult pe chirie. Cred ca primul pas ar fi sa va gasiti -tu sau sotul- ceva de munca acolo, apoi sa plecati. Daca aveti rude acolo, cu atat mai bine, v-ar putea ajuta pt inceput. Cu scoala...in Spania stiu ca se incepe scoala cu un an mai devreme decat la noi. Deci Alex va merge obligatoriu cls. I. In ceea ce ne priveste- ca intrebai- hotararea am luat-o de comun acord, dupa ce sotului i s-a oferit ceva de lucru aici. Dar a durat mult pana sa ne reunim, pt ca planurile nu au fost 'ca la carte'. Din pacate, eu cred ca varianta cea mai simpla e sa plece mai intai unul din voi, sa inchirieze, sa pregateasca casa, apoi sa vina celalalt cu copiii. Eu vad in asta varianta mai putin brusca si mai putin costisitoare...dar e nevoie e timp... Cu self employed, aici, spre ex., trebuie sa depui niste acte -dupa ce ai inceput sa lucrezi ceva,-, apoi sa fii programat la un interviu, apoi sa astepti restul hartiilor. In fine, nu m-am interesat f mult de acest aspect, pt ca asta a fost treaba sotului. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da la mom. asta este sa intri pe DC, la 'Diaspora' parca si sa cauti 'spaniolii' nostri. Cu siguranta te vor ajuta cu info pretioase, si eu am fost ajutata mult de fetele de acolo, din Uk- pe mine m-a interesat in mod direct cum sa procedez pt recunoasterea diplomei de facultate si ce pasi trebuie sa fac pt a profesa aici, si am aflat, cu ajutorul lor. Am aflat si de scoala, si de cresa, deci...mergi si posteaza acolo.

Stela, imi pare tare rau de Tea,
mare, sa-i treaca febra. Eu am remarcat o diferenta f mare de temperatura intre axial si rectal...Adica rectal, termomentrul arata mai mult cu 10-12 unitati...Nu stiu cum...
Mimo,
pt Dudelle care a mancat ca un om mare! Sa stii ca eu ma hotarasem sa o marit pe Thea cu zestre constand intr-un blender si un lant...nu de magazine, ci de suzete... Din zeste am eliminat blender-ul, dar suzetele sunt la mare cautare inca...
Nico, ce fac pustii?
Daci, a mancat ceva buburuza?
sa treaca repede.
Va pup, mai trec...![]()
mimonix spune:
Stela, din experiente personale recente iti spun ca nu toate febrele seamana intre ele, probabil unele sunt insotite si de dureri de cap, musculare, etc si fac copilul sa para mai "bleg" desi temperatura nu e atat de mare. Vezi daca arde pe piept si pe spate , nu pe frunte sau maini. Daca are mainile si picioarele reci febra e mare sau va creste mare repejor. Cele mai grozave antitermice ever sunt supozitoarele cu diclogesic (varianta pentru copii, fireste) .N-ai voie decat unul la 12 ore. La fel si novocalminul supozitoare sau algocalmin picaturi (vreo 7 picaturi maxim). Daca n-are decat in jur de 38 merge nurofenul si panadolul sirop ( 5-7 ml) . Nu astepta sa sara de 38 ca nu mai au efect. Impachetari cu cearceafuri ude dar apa calaie nu rece, daca a ajuns la 39-40. Si/sau dusuri tot calai ...tot asa, la 39-40. DAR din cate povestesti tu e de siropele puiul tau , nu e asa tragic. Eu la munte n-as pleca cu ea asa...dar deh,tu stii mai bine cat te tin nervii. Sanatate va doresc!
Ariel te sun dupa amiaza, sper sa ajung sa-i iau. Cu concertele astea si cu Dudu legat de gat nu prea mai apuc sa respir . Da nu ma plang, Doamne fereste! ![]()
Alice mai spune-ne despre voi, cum va petreceti zilele, pe unde va plimbati voi doua cand ti-e omul la munca, cum sunt vecinii , ce planuri ai pentru viitorul an scolar...o duci pe Thea la gradi? Incepi serviciul? Mai faci un bebe? Cat despre zestre, clar eu trebuie sa ochesc o fata cu blender pentru Dudu ca altfel asta o sa-mi moara de foame
Pacat ca fetele care-mi plac mie sunt toate atat de emancipate
Noi, in ciuda faptului ca ne luptam cu olita si cu sandwichurile, suntem tot mai inamorati unul de altul. Imi dau seama ca s-a cumintit mult, e tot mai sugubat, vorbeste tot mai multe, e vesel nevoie mare si mie asta imi unge sufletul! Mergem in parc de manuta, stie cum ii cheama pe toti copiii, gratie Andreiului Butucicai am descoperit mingea de fotbal pe care n-o mai iarta , e superpasionat! Incep sa-l cunosc usor usor si-mi place ce vad: ii place muzica, ii plac sporturile cu mingea:fotbal, baschet, tenis, prinde f usor engleza (ca si Teo de altfel, de la desene are deja un bagaj impresionant de cuvinte) , e innebunit dupa masini si tractoare si girofare, are un simt tehnic extraordinar, e f ordonat (asa ceva eu n-am mai pomenit
) si f vesel. Mi-e un drag de el de nu mai pot. In schimb e regele incapatanarii, e conservator si autodidact si posesiv. Asta ne va da ceva de furca daca nu-i trece odata cu inaintarea in varsta.
Aproape ca nu mai vreau sa vina Mariana, mai am o saptamana dar presimt ca imi va fi f dor de el dimineata ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gudinde spune:
Hello everybody!
Eu ma pregatesc de atac, caci in curand avem concert Massive Attack pe Zone Arena. Iar se blocheaza tot cartierul!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Stela noi avem un Omron de care suntem multumiti, dar oricum exista diferente intre temp luata rectal si cea luata la axila.
Multa sanatate!
Alice felicitari pt marea mutare! Sa dea DD sa va vedeti toate planurile realizate si sa va fie bine!
Varuna Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun plecarea si sa reusiti in Canada tot ce n-ati reusit aici.
Ariel spor la facut planuri si la cat de determinata te stiu, o sa fie bine. Pana atunci, vacanta placuta!
Naty merci de raspuns.
gudinde spune:
Zoze, sincere condoleante!
Sa-l odihneasca Domnul pe bunelul tau si sa va dea puterea de a trece peste asa o durere!
aliceionescu spune:
Mimo, 'inamorarea' asta imi suna atat de cunoscuta!! Si eu ma indragostesc tot mai mult, pe zi ce trece, de mogaldeata mea!
Despre noi, puncual: nu, nu cred ca mai fac un bb, decat dc ma fenteaza omu'
; da, vreau sa o dau pe Thea la cresa, macar cateva ore pe zi, incepand din toamna (presupunand ca nu mi se pune vreo pata nebuneasca sa ma intorc acasa...
), cred ca va fi primul si cel mai sigur pas spre invatarea limbii engleze; nu, inca nu muncesc, e nevoie de timp pt recunoasterea diplomei si de noroc (sa gasesc o scoala care sa ma accepte si fac o perioada de practica acolo...
; ne plimbam mai peste tot, invat orasul...
Revin....se arata si la noi kk nashpa la orizont...
mimonix spune:
Alice
sper sa nu te apuce nebuneala si sa te intorci. Norocul sa fie cu voi ca e foarte important !
---------------
Eu, pentru ca tot n-am rezervat nimic pentru vacanta anul acesta, ma mai uit peste rewieuri.Si despre Gerakina (hotel la care au stat finii nostri) niste englezi povestesc atat de nostim experientele lor cu europenii din est (marele punct slab al hotelului , prea multi est europeni
). Recunosc atat de bine imbranceala de la platourile cu mancare si nebunia ocupatului de sezlonguri incat m-am distrat copios citind cum se vede prin ochii lor toata chestia. Mi-i si imaginez savurand spectacolul ca la gradina zoologica
Sa speram ca erau rusi cei despre care povesteau, nu romani ...nu de alta, dar au avut diplomatia de a nu preciza ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Gandindu-ma eu asa la cate fete au emigrat de cand scriu eu pe forumul asta
(multe , nene...bravo lor) mi-am amintit de Cleme.Ce-o fi facand ? Ca si ea parca avea sotul plecat inainte sa deschida drumul. Nici nu mai stiu unde plecase!
Si iarasi, detalii despre Spania cred ca pot da si Roxana (Amira) care zicea ca a lucrat acolo dar si Ramo care o sora acolo....
Sper ca am fost de folos cu amintirile mele ![]()
CLEMEEEEE!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)