*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Manumanu nu renunta la mare !! Le va prinde asa de bine si sunt convinsa ca abia o sa-i iei de la apa si nisip (plus ca sunt 2 si se pot juca impreuna), iar apa ii oboseste destul de tare si vor avea reprize bune de somn si papa .Seara vor cadea lati ca niste placintele . Despre drum daca mergeti noaptea (asa vrem si noi daca vom merge) ar trebui sa doarma ..e noapte , masina ii leagana , pune un CD cu muzica de copii sau ce prefera ei , nu e cald , eventual sa ai la indemana niste lapte daca se mai trezesc . Ziua e adevarat ca daca merg cu spatele e mai frustrant pt. ei ca nu vad nimic , la noi scaunul e in sensul de mers si ii place mult sa se uite pe geam ..cateva mici jucarele sau mai degraba bratari/cercei/margele de ale mele ca sunt mai "interesante" , niste rontanele si suc de fructe (fan Tedi sau asemanator) , opriri la cateva ore sa-si dezmorteasca piciorusele . Deci ? sunteti pregatiti de plecare ??
Otilia merci de incurajare , am vazut "gogosica mica " si burta lui mami la chef cu cowboy

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

De-abia va gasii....

O mami prietena are de donat singulair pt copii, intre 2-5 ani. Stiti pe cineva interesat?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

multumim .....noi suntem bine, tocmai ne-am intors de la bunici de departe, undeva prin apropierea cu sarbi, la frontiera, la 40 km de Severin. Ne-am simitit bine si am profitat din plin de aerul de tara. In rest pot spune ca reusesc doar sa citesc si poate printre picaturi ajung sa scriu si eu cateva randuri. Suntem toata ziua afara si profitam din plin de vara.

manumanu imi pare rau sa aud ca nu ati reusit sa va simtiti bine, dar poate va luati revansa cu marea. Noi pe distante lungi plecam doar noaptea si stim ca Ana doarme asa de bine in scaunelul ei si nu avem nici o problema asa. Intr-adevar este ff obositor pentru sofer, dar faceti un sacrificiu ca nu plecati in fiecare zi. Se merita si sincer o sa le faca bine briza de mare si o sa le placa si apa la nebunie. Asa ca, voi decideti cum este mai bine, dar sincer eu nu as renunta in locul vostru. Pupici multe

Vreau sa urez tuturor mamicilor la multi ani de ziua lor pentru cele nascute in luna iulie. Numai bine si sa va bucurati de puiutzii cei dragi.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Otilia, ce putin mai ai si iti tii zanuta in brate!!!

Noi am avut o tentativa de a merge la Bran cateva zile, soldata cu un esec... locul unde am rezervat s-a dovedit a fi total nepotrivit pentru noi doi si copii asa mici... din pacate a trebuit sa ne intoarcem acasa in aceeasi zi, iar piticii au avut probleme cu drumul in masina... nu stiu ce sa ma fac, probabil vom renunta si la mare anul asta, nu cred ca ar suporta un drum de 600 km... Pentru aerosoli, dr ne-a recomandat sa mergem la Ocna Sibiului (aprox. 20 km de Sibiu), iar pentru munte vom mai face o tentativa, dar in alta parte, loc verificat, la Covasna.

Lipsesc cateva fete la apel, cam de multisor... Lauramiron, Anca_27, Monicus, Bebecris, Carmendu... ce sa mai zic de Alra, Diamisha... si sigur am mai uitat pe cineva! Ce faceti, fetelor?

Iza, cum mai esti?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Manumanu, si eu zic sa mergeti la mare. Dc plecati noptea, mai mult ca sigur vor dormi. Noi am fost sapt trecuta. Arianna e inebunita, isi face o groaza de prieteni. E f sociabila, cerseste mancare si isi imparte mancarica ei cu ceilalti copii. Am mai lasat-o si sapt asta la mare ca am simtit nevoia sa zac. Ne ducem 4zile la munte sigurei si apoi o sa o duc si pe Arianna o saptamana, ca nu mai am chef s-o tin in caldura asta de acasa. o invat plimbareata
In rest am o ditamai burta, parca pe la 30s o aveam asa data trecuta. si obosesc, sufar de caldura. Nici la plaja n-am mers, pt ca si sub umbrela muream de cald. Era aerul f incins, de ma sufocam. apa super calda.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru urari,sunteti niste dragute,chiar daca noi doar va citim din umbra...
pentru mamicile care au timp si vor sa ne cunoasca am sa atasez un link cu albumul nostru de pe picassa(mai ales ca si Andrei este un cozonacel si a beneficiat din plin de sfaturile si experientele voastre)
http://picasaweb.google.ro/cristina.792001

va dorim numai bine!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

Manu, se plictisesc si ei si poate faptul ca deja reusesc sa vada pe geam dar invers directiei de mers ii ameteste putin. Noi doar in scoica l-am tinut invers(era un chin pentru toti, si un drum de 5 km ni se parea o vesnicie.) la un an am luat scaun,cu toate ca era reversibil l-am pus cu fata la drum, acum ca a mai crescut am pus scaunul pe mijoc, vede foarte bine in fata si uite asa conduc si eu linistita cand mergem doar noi doi. cand trebuie sa coboram se tine si cu dintii de scaun , doar doar sa mai mearga un pic.
Lui Th ii place muzica pentru copii sau muzica de club, da din cap picioare si bate din palme. am in geanta tot timpul crackers, masinute carti, pe bancheta din spate vrute si nevrute.

Cristina_ph saricna usoara! sunteti niste frumosi!

Ralucutzza, voi cand veniti incoace? in aug suntem si noi in ro dar nu chiar toata luna.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina ce simpatic e Andrei. Imi place ca sunteti plimbareti.
Corina, pai nu ziceai tu ca vrei burta mare .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. Unele dintre ele chiar imi vor fi de mare folos. Din pacate nu am cum sa schimb scaunele acum, ele sunt de altfel foarte confortabile si copiii vad foarte bine pe geam. Poate daca vom calatori noaptea si scaunele vor fi in pozitia 'de somn" va fi mai bine, va fi si mai racoare, poate vor dormi mai mult (ei au dormit si la drumul asta, dar putin). Am descoperit si la masina cum sa folosim climatizarea astfel incat sa nu fie prea "agresiva"... sper ca toate astea sa ajute. Dimineata le voi da jucarii, carticele, crackeri... Ne-am decis sa nu renuntam totusi, am credinta ca va fi bine in final... Le voi da preventiv si ceva homeopat contra raului de masina.

Cristina_ph, felicitari pentru burtica! Andrei e un scump, am vazut doar pozele de la mare, este asa vesel si se vede ca v-ati simtit excelent!

Corina, si noi vrem sa mergem la munte la o saptamana dupa mare, dar tot cu ei, ca nu avem cum sa mergem singuri in perioada aia...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Cristina ce simpatic e Andrei. Imi place ca sunteti plimbareti.
Corina, pai nu ziceai tu ca vrei burta mare .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

asa e, dar uitasem ce greu e sa o cari si cu caldurile astea e si mai greu. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. mai ai putin si o tii in brate pe Iulia. Imi aduc si acum aminte cd ai zis ca ai primit un cadou neasteptat. si apoi, dupa ceva timp, ne-ai zis de bebe, intr-un mod f subtil

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bravegirl, la fel pot spune si de tine, parca ieri aveai +4 la semnatura, si azi-maine intri in trim 3. asa din afara trece asa repede... numai tu stii cum au trecut 24 saptamani cu greturi si contractii. sarcina cat mai usoara in continuare!

Otilia, am vazut poza de la eco, cred c-o sa aiba buze senzuale Iulia. si am mai vazut si niste hainute mici mici , ca mi s-a facut dor si am desfacut valiza primita de la spital in care am pastrat primele 2 hainute imbracate de catre Thomas si alte amintiri .

Mergi la inceput