*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

PREZENT!!!! AM RASP LA APEL....
ma inscriu si eu in lista gravidutelor...
sunt insarcinata in 9 saptamani si 4 zile....maine ma duc la ginecolog la control si joi la analizele uzuale de la medicul de familie....
acum ma doare capu' de crap....am avut niste greturi si stari de voma de nu le doresc nici dusmanilor....acum sunt un pic mai bine....

nu am facuyt inca eco....dpn...ar fi:14-17 febr.....
pupici!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecris, felicitari! Sarcina usoara!
Otilia, am vazut si eu poza! Nu-mi vine sa cred ca se vad asa bine trasaturile. e scumpa foc! Dar deja stiam, ca zau ca faci niste fete superbe

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Felicitari Cristina! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos la termen! Poate faci fetita de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

PREZENT!!!! AM RASP LA APEL....
ma inscriu si eu in lista gravidutelor...

Felicitari!!!!!!!!!!

Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bebecris felicitari , o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc !

Cristinaph ce de locuri dragi am revazut in pozele tale , plus ca am si fost in aceleasi perioade .Andrei e un dragut si seamana cu amandoi ceva mai mult cu tati cred . Poate acum vine o surioara .Am vazut ca si Andrei foloseste inca suzeta si banuiesc ca si voi i-ati dat-o ca sa-i fie mai usor in calatorii , sa-l linisteasca .Aceiasi mutrita o avea si Sofi in scaunul de masina dupa drumuri mai lungi .

Bravegirl distractie si odihna placuta la munte !Hai ca nici tu nu mai ai asa de mult de asteptat bb2 sa-l vezi ...ce repede trece timpul!

Anca27 ..no.. numai atat ?!

Monicus sa va fie de bine vacanta la bunici .Ce nastrusnicii mai face Ana ?

Aleinad despre Teodora nu ne spui nimic?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna dimineata!
Va multumim foarte mult pentru aprecieri!
Criss- se pare ca si noi suntem fani Italia!!
Noi inca mai folosim suzeta in momentele de criza(mai ales ca Andrei a parcurs mii de km inca de mititel si mai existau si momente cand epuizam toate metodele de distractie)....e singura care il linisteste....dar dupa ce trec de perioada asta de moleseala(din cauza sarcinii) o sa fac un efort sa o scot efinitiv din program(am citit la fetele care au reusit ca nu a fost deloc asa de dificil pe cat se asteptau).
Fluturasha - sper sa fie fetita,ar fi frumos pentru familia noastra(eu sper sa fi preluat stafeta de fetite frumoase de la Otilia).

Acum vin si eu cu o problema care ma apasa de ceva vreme.Copilul meu are o perioada de cateva luni in care imi refuza mancatul cu lingurita.Nu mananca decat cateva chestii care ii plac lui,cum ar fi(,copanel la cuptor,mozarella,piept d pui la gratar,branzica almette,laptele dimineata si seara,biscuiti,omleta),nu pot sa ma apropii cu supa,ciorba,piure,legume,fructe ca stramba din nas si imi impinge mana.Aaaaa,sa nu uit,ar manca paine non stop.....e mare fan!
Recunosc ca in sutele de incercari am insistat macar sa guste din ce-i dau ca sa vada daca ii place,sa fie oare asta motivul?El a fost un copil tare mancacios,nu refuza nimic....dar dupa varsta de un an s-a schimbat radical situatia!Pediatra imi spune sa-l las in pace ca e o criza de moment,ca va trece si ca atata vreme cat nu scade in greutate inseamna ca e in ordine,dar mie nu mi se pare sanatos sa nu manance legume si fructe deloc(le simte in orice si le scuipa).Acum avem 13,5 kg si nu a scazut in greutate de cand a inceput criza asta.
Voi ce parere aveti?Sa astept sa treaca sau sa fac mai multe investigatii,analize?
Va doresc o zi frumoasa!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai mai ce imi laudati fata. Pare grasunica in poza de la eco, am mai scris eu ca m-as bucura sa semene cu Ana ca mi s-a facut un dor teribil de ea micuta. Plus ca fiind primul copil am fost destul de coplesita de griji, de statutul nou de mami si nu am savurat primele luni cu ea.

Cristina, pai daca ii place painea ai rezolvat. Daca ai o masina de paine, poti incerca retete cu diverse ascunse prin paine si uite asa il mai pacalesti putin. La fel in omleta mai poti strecura niste bucatele de ardei/ciuperci/brocoli.
Daca ii scoti legumele din ciorba nu le mananca? Sau daca i le faci la abur. Elisei ii place mult combinatia de mazare/morcov/porumb la abur.
La kilogramele voastre si pentru ca totusi mananca cate ceva eu nu m-as duce cu el la intepat.

Felicitari bebecris, sa fie usoara sarcina si bb sanatos!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput
Mergi la inceput