*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 19
BraveGirl spune:
Mav!!!
Amalia, felictari pt acte!
Eliza, ai grija de tine. Si fii optimista, ca se poate duce sarcina pana la 38s, eu sunt un exemplu
. Si eu azi de abia m-am putut misca de dureri E asa tare burta de simt ca o sa se rupa 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
23+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
criss703 spune:
Mav La multi ani fericiti alaturi de familie !

Cristina_ph felicitari pentru samburel !
Eli draga odiiiiiihna
si rabdare !
Olivia ..m-ai facut sa
si evident sa ma umflu in pene
..cum te simti ? hai ca nici tu nu mai ai mult de asteptat juniorul II 
Otilia da am discutat si am cazut la o intelegere , ideea e ca oficial doar din noiembrie ma intorc la lucru
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Tare drag imi e cand vad atatea gravidute!
Cristina_ph multa sanatate si sarcina usoara!
Pup dulce si va multumesc pentru gandurile bune
: Criss, Otilia, Ginye, Oceanborn, Olivia, Manumanu, Eliza

Eli am vazut pozele cu burtica!
Esti o graviduta foarte frumoasa, arati de milioane!
Cum te mai simti astazi?
Otilia ce putin mai e pana ajungi la final! Abia astept sa incep sa flutur pampoanele!
Ce zice Ana de faptul ca mai vine un bebe?
Otilia cum te mai simti? Te lasa nazdravanul sa respiri?
Bravegirl esti o persoana puternica!
Ai un tonus foarte pozitiv! Ce-ti mai face papusica mica?
BraveGirl spune:
Amalia, multumsc! Arianna e argint viu, e minunata, doar ca trecem printr-o perioada mai grea. Nu stiu cum sa ma mai port cu ea...ma apuca disperarea. Face niste crize f urate, din te miri ce si ma loveste dc incerc sa o impac. Mi se pare ca s-au agravat aceste crize si de cand nu mai pot fizic sa stau cu ea agatata de mne. Cd vine si ridica manutele sa o iau in brate mi se rupe sufletul. Ma cobor la nivelul ei si o iau asa in brate. incerc sa nu o fac sa simta ca nu mai e ea pe primul loc, nu-i spun ca am dureri. Dar de cateva ori m-am scapat si i-am zis ca m-a suparat ca l-a lovit pe Bubu din burtica.
Ceva s-a intamplat cu ea, ca cere afectiune f multa de la tati, plange dupa el. Din acest motiv nici nu prea stau in pat, ca nu vreau sa vada ea ca nu sunt bine. Ma doare ca nu mai pot s-o plimb in brate mai mult de 5-10inute si atunci a inceput sa ma respiga si sa o ceara pe buni. Mie imi zice 'pa' si se duce la buni in brate 
Na, ca tu ai fost draguta si ai intrebat, si eu ma vait 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
23+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Amalia spune:
Corina draga mea
, e o perioada de mari schimbari de personalitate pentru cozonacei. Suntem in plina perioada a "micii adolescentze", a refuzurilor, o perioada dificila in care ei constientizeaza ca nu se pot exprima ca noi prin cuvinte, vor sa spuna multe si nu reusesc pentru ca nu-i intelegem. Starea lor de nervozitate se datoreaza senzatiei de frustrare ca nu pot explica ce vor, pentru ca-si doresc sa faca multe si nu pot inca. Sunt multe sentimente contradictorii in capsorul lor. Avand in vedere ca ai incercat sa faci tot posibilul sa nu se simta data la o parte si i-ai acordat atentie, ar fi facut asa si cu si fara sarcina pe care o ai!
Sunt multe mamici in papucii tai, doar ca nu apuca toata lumea sa scrie asta. E bine ca are cine sa se ocupe de ea pe langa tine, asta e foarte important. Multa sanatate, stai cumintica si ai grija de burticuta, esti cea mai buna mamica pentru papusica ta!
Otiliav spune:
Corina, ei chiar daca sunt mici stiu sa se descurce. Cauta afectiune in alta parte. Si noi am trecut prin asa ceva de cand am avut eu problemele cu spatele. Cu cateva minute inainte de intamplare faceam poze cu ea in brate pe toate partile dupa care abandon total. Pai normal ca nu a inteles copilul de ce nu mai pot. La noi e suficient sa-i spun ca mami pleaca si imediat imi face pa-pa cu manuta, n-are treaba. Cu soacra desi nu o vazuse de un an s-a imprietenit din prima zi. Noi doua ne iubim seara la nani si dimineata avem momentul nostru dar nu mereu ca uneori o zbugheste imediat la usa. Azi i-am zis ca m-am suparat ca nu m-a imbratisat si nu mi-a dat pupic si s-a milostivit de mine, a venit sa ma ia in brate.
Si ca sa fiu sincera mie imi convine ca s-a desprins de fusta mea si nu mai este asa dependenta pentru ca stiu ca ea este bine cu oricine altcineva. Si daca mai e si cineva din familie cu atat mai bine, sunt niste norocoase ca pot petrece timp cu bunicii si la fel bunicele sunt norocoase ca le pot vedea crescand.
Eu am avut ieri eco si e totul bine. Am o poza scanata cu gogosica mica.
Cristina_ph, sarcina usoara, sa fie bb sanatos si norocos!
Oliv, el ca el dar ce faci tu fara bunice ca acum incepe sa fie burta mare.
Cris, ma bucur ca ati ajuns la o intelegere. Revenire placuta in campul muncii!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+
Iulia Alexandra
manumanu spune:
Otilia, ce putin mai ai si iti tii zanuta in brate!!!
Noi am avut o tentativa de a merge la Bran cateva zile, soldata cu un esec... locul unde am rezervat s-a dovedit a fi total nepotrivit pentru noi doi si copii asa mici... din pacate a trebuit sa ne intoarcem acasa in aceeasi zi, iar piticii au avut probleme cu drumul in masina... nu stiu ce sa ma fac, probabil vom renunta si la mare anul asta, nu cred ca ar suporta un drum de 600 km... Pentru aerosoli, dr ne-a recomandat sa mergem la Ocna Sibiului (aprox. 20 km de Sibiu), iar pentru munte vom mai face o tentativa, dar in alta parte, loc verificat, la Covasna.
Lipsesc cateva fete la apel, cam de multisor... Lauramiron, Anca_27, Monicus, Bebecris, Carmendu... ce sa mai zic de Alra, Diamisha... si sigur am mai uitat pe cineva! Ce faceti, fetelor?
Iza, cum mai esti?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
aleinad.g spune:
La multi ani, mav! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! 
Amalia, felicitari pentru casuta, sa aveti parte numai de bucurii in ea! 
Eli, esti o frumoasa, ai grija de tine si de bebelina! 
Manumanu, imi pare rau ca ati avut parte de surprize neplacute.
Unde ati incercat sa mergeti mai exact, si noi avem o rezervare pentru inceputul lui august tot in zona. Poti sa-mi zici, te rog, mai multe amanunte pe pm?
Otilia, ce dulcetica am vazut!!!
Cristina_ph, felicitari pentru bebe mic din burtica! 
manumanu spune:
Fetele care au facut drumuri mai lungi in masina cu cozonaceii: ce sfaturi/tipsuri mi-ati da, ca sa nu renunt la plecarea la mare? Precizez ca noi avem scaune de masina "cu spatele", ca nu au niciun fel de problema in ele in oras sau pe distante scurte, ca am dori sa calatorim noaptea spre mare... Alte sfaturi, daca aveti, v-as fi recunoscatoare!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Fetele care au facut drumuri mai lungi in masina cu cozonaceii: ce sfaturi/tipsuri mi-ati da, ca sa nu renunt la plecarea la mare? Precizez ca noi avem scaune de masina "cu spatele", ca nu au niciun fel de problema in ele in oras sau pe distante scurte, ca am dori sa calatorim noaptea spre mare... Alte sfaturi, daca aveti, v-as fi recunoscatoare! ![]() mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Noi facem cu David frecvent drumuri de 4-5 ore, dar am facut si drumuri de 6-7 ore si un drum de 12 ore.Iau cu mine un sac de jucarii, pe care le scot pe rand, cand vad clar ca s-a plictisit de ce are in mana.Iau carti fiindca ii place sa se uite la poze, avem si cartile acelea cu "Apasa si asculta" si ii plac f mult.Si iau multe chestii de rontait cu care ii mai umplu timpul: seminte crude de floarea soarelui sau de dovleac, caju (eu i-am dat si i-a placut f mult), biscuiti facuti in casa (sunt mai duri si mananca mai putin). Acum daca mergeti noaptea ma gandesc ca vor dormi si nu o sa aveti nici un fel de probleme.Drum bun si distractie placuta.