Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 14

Geo76 spune:
Buna seara1
Mai intru si eu cand apuc. Am o fetita posesiva si alta distractiva...nu stiu la care sa ma tin.
Pentru mandruta: s-ar putea sa ii fi fost cu adevarat sete si poate voia un ceiuc. Acum ei recunosc biberonul cu lapte si cand refuza inseamna cu nu aia vor....tr sa dibuiesti.
Bucura noastra nu vrea decat san, nu ii trebuie biberon. Am incercat cu diferite tetine (de la Nuk, de la Chicco, Primii pasi) si degeaba. S-a ambitionat sa bea doar de la san, iar eu, uneori, am senzatia ca am putin lapte. I-as da si eu ceai pe caldurile astea, ca sa fie hidratata, dar se preface ca vomita...parca cine stie ce i-as baga in gura. Of! Si nu mai vrea sa stea singura si nici la orizontala, incearca sa se intoarca si ar vrea ridicata. Surioara ei era ridicata la 6 luni si la 6 luni si 3 saptamani a mers. Seamana bine amandoua, dar cea mica e mai plangacioasa...daca nu i se da atentie. Va pup!

alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Vuvuzela e o trompeta lunga care face un zgomot de bondar prins intr-o cutie. E specifica africanilor si se aude cand sunt meciurile din campionatul mondial la tv. Nu e tare... e un zgomot de fundal dar iti ramane in cap si dupa ce se termina meciul. Tampita inventie. ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
Eu stiam ca vuvuzela e trompetzica -goarna aia de o vad la oameni in gura da nu stiam ca de la ele se aude zgomotul ala ca ...un roi de albine asa zumzaitu ala continu care te ia de cap vajait asa, nu intelegeam ce aveti cu trompetelele ca io chiar nu le aud , dar deh ma asteptam sa sune a trompetzica nu a zumzait, acum sunt de acord cu voi e stresaaaaant!

AMR 7 kile....

alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
eu vreau sa te intreb de alocatia lui yannis,ai primit-o? ca mie nu mi-au dat inca nimic,cica nu au venit actele din germ [in tarile UE se trimit de la o primarie la alta direct] mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
Am primit cu o luna inainte de indemnizatie, eu am depus actele la primarie n Bucuresti, tu ai depus in Ger?

AMR 7 kile....

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mariucasara Uite aici maimutza la mare...Anul asta nu mergem la mare ca nu stiu daca putem sa respectam programul cu amandoi.... http://picasaweb.google.com/105613891286253016883/UntitledAlbum#5482624830386111458 Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
MIe imi place caruciorul e din ala de se inchide tip umbrela?

AMR 7 kile....

lorex spune:
moama ce furtuna s-a starnit...zboara gunoaiele pe sus..
Haircut, LMA tatlui tau! Sa fie sanatos mereu!
Al3csa, Danyelana, felicitari pt crestinare!
Ioana_fota, de ce te chinui cu lingurita, irosesti LM..baga bibe..
Off...vorbiti de concedii...noi nu stim ce sa facem...ni se pare greu sa mergem cu bebe asa mic undeva...si oricum...prefer sa turnam temelia la casa (vorba Decenuelei..)
am realizat azi ca suntem de 7 ani impreuna si am facut doar 3 concedii mari...so, suntem cam extenuati..
Alexutzzza, multumesc pt raspunsurile la dilemele mele!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Pupam fetele frumoase ![]() ![]() ![]() ![]() Si Arthur se uita la noi ce manacam dar nu i-am dat inca nimic. Si faza tare ieri la tara. Mami al meu bea dintr-un pahar de bere si aveam o vecina in vizita si stateam si eu cu ele cu Arthur in brate sub bolta. Cand a vazut aharul mamei intindea si el mainile la care vecina "baga degetul in pahar si da-i si lui ca-i este pofta" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pupici ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Doamne! ce oroare! cum pot gandi astfel?!?!

Dar am inceput...asta e....si LP i-am dat cand era mic....off, bine ca e sanatos, bag la cap ptr urmatorul (sa dea Domnul!)
DANYELANA ptr jucarii mariucasara zicea ceva de un spray bio pe un site, parca era napati.ro
Multumim tuturor fetelor care ne-au felicitat si ne-au urat bafta la diversificare

AMR 7 kile....

haircut spune:
citat din mesajul lui cristies Maine fiind 15, logic azi e 14 - deci vin rudele. ![]() N-am nici un chef de gatit nemonti, ca tot week-end-ul am dat prin brazda. Si nici de calcat ca si asta am pe ordinea de zi. ![]() ![]() ![]() Va pup si revin eu candva... _ Povestea unei ![]() Cresc |
Imi pare rau ca repeti experienta cu rudele...astept cu interes povestirea de dupa...

Multa bafta

haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
LOOOL! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
tare buna ideea

haircut spune:
citat din mesajul lui rox_y Voi cum ii tineti peste zi cand e asa de cald.Dar noaptea? Tre sa citesc ultimele 2capitole sa vad ce ati mai facut, am inteles din astea 3 pagini citite ca unele din voi ati inceput diversificarea, uf ca ma iau caldurile.... Deci lamuriti-ma pls si pe mine cat tre sa fiarba supica?Ca azi maine incepem si noi. Ce storcator sa cumpar? ca sunt foarte confuza. Si mai tb sa cumparam scaun de masa. Dar toate astea cand ne intoacem din concediu. Btw....mergem la mare ![]() Voi ce stiti cat am putea(minute) sa-l tinem pe bebe dimineatza la soare? Eu am zis ca cumpar(de fapt vara-mea se ocupa cu cumparatul) pampersi de apa de la huggies si iau si o piscina mititica sa o scald dar as vrea sa o bag un pic si cu piciorusele in mare. ![]() 31.12.2009 Roxi ![]() Poze Bebe Diana Poze noi |
bine ati revenit acasa!
Maia sta in body cu maneca scurta si atat...aa si sosete pt ghetute. As putea s-o las si fara body dar are o piele tare sensibila si se tot zvarcoleste si se freaca de toate si-s stresata

nu stiu sa-ti zic de storcator si soare ca n-am prestat inca
distractie placuta in concediu

haircut spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Nu esti cu vaca deloc! Deci ..tocmai a papat suc de mar la 11:30....dezastru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
nu gasesc icon-ul ala terminat, cu fulgere, ca pe-ala voiam sa-l pun...ma ingrozesc