Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna seara1
Mai intru si eu cand apuc. Am o fetita posesiva si alta distractiva...nu stiu la care sa ma tin.
Pentru mandruta: s-ar putea sa ii fi fost cu adevarat sete si poate voia un ceiuc. Acum ei recunosc biberonul cu lapte si cand refuza inseamna cu nu aia vor....tr sa dibuiesti.
Bucura noastra nu vrea decat san, nu ii trebuie biberon. Am incercat cu diferite tetine (de la Nuk, de la Chicco, Primii pasi) si degeaba. S-a ambitionat sa bea doar de la san, iar eu, uneori, am senzatia ca am putin lapte. I-as da si eu ceai pe caldurile astea, ca sa fie hidratata, dar se preface ca vomita...parca cine stie ce i-as baga in gura. Of! Si nu mai vrea sa stea singura si nici la orizontala, incearca sa se intoarca si ar vrea ridicata. Surioara ei era ridicata la 6 luni si la 6 luni si 3 saptamani a mers. Seamana bine amandoua, dar cea mica e mai plangacioasa...daca nu i se da atentie. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Vuvuzela e o trompeta lunga care face un zgomot de bondar prins intr-o cutie. E specifica africanilor si se aude cand sunt meciurile din campionatul mondial la tv. Nu e tare... e un zgomot de fundal dar iti ramane in cap si dupa ce se termina meciul. Tampita inventie.

_
Povestea unei .
Cresc

Eu stiam ca vuvuzela e trompetzica -goarna aia de o vad la oameni in gura da nu stiam ca de la ele se aude zgomotul ala ca ...un roi de albine asa zumzaitu ala continu care te ia de cap vajait asa, nu intelegeam ce aveti cu trompetelele ca io chiar nu le aud , dar deh ma asteptam sa sune a trompetzica nu a zumzait, acum sunt de acord cu voi e stresaaaaant!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Multumesc fetelor pt felicitari!

Alexutza noi pe la bancpost am stat dar cred ca mai devreme.

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

deci nu primim banii pana la sf lunii????

aaa si felicitariiii!!!!! ai dat de baut?....hmmm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

deci eu incerc sa ma fac ca nu vad mesajul asta, da nu ma lasati...dati toate reply cu Quote offff....

eu pe 1 iulie plec in Grecia si treb sa platesc ratele inainte sa plec....sper sa nu fie adevarata stirea, abia au inceput sa vina banii, am luat o data si ...atat?

de Yannis

eu vreau sa te intreb de alocatia lui yannis,ai primit-o? ca mie nu mi-au dat inca nimic,cica nu au venit actele din germ [in tarile UE se trimit de la o primarie la alta direct]

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Am primit cu o luna inainte de indemnizatie, eu am depus actele la primarie n Bucuresti, tu ai depus in Ger?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Uite aici maimutza la mare...Anul asta nu mergem la mare ca nu stiu daca putem sa respectam programul cu amandoi....
http://picasaweb.google.com/105613891286253016883/UntitledAlbum#5482624830386111458

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

MIe imi place caruciorul e din ala de se inchide tip umbrela?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

moama ce furtuna s-a starnit...zboara gunoaiele pe sus..

Haircut
, LMA tatlui tau! Sa fie sanatos mereu!

Al3csa, Danyelana
, felicitari pt crestinare!

Ioana_fota
, de ce te chinui cu lingurita, irosesti LM..baga bibe..

Off...vorbiti de concedii...noi nu stim ce sa facem...ni se pare greu sa mergem cu bebe asa mic undeva...si oricum...prefer sa turnam temelia la casa (vorba Decenuelei..)

am realizat azi ca suntem de 7 ani impreuna si am facut doar 3 concedii mari...so, suntem cam extenuati..

Alexutzzza, multumesc pt raspunsurile la dilemele mele!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, si noi suntem codashi la diversificare, k am planificat concediul special asa. nu las copilul sa moara de foame, sper, k doar a luat 600 gr luna asta. azi a kam urlat,marait si am incercat sa ii dau apa cu bibe (aveam in cap ce mi-au zis aia in maternitate, k am laptele portocaliu de gras ce e). s-a hlizit la bibe, impins cu limba, tzinut ca pe jucarie, ros cu gingia....da' atat. nici apa nu vrea. partea faina: o sa avem concediul relaxat, papa bun, steril, ready mereu.
err, de ce zice monti ca nu conteaza zahar/indulcitor? io parca citisem ca daca e sa fie cu dulce, sa folosim indulcitor/fructoza

bafta cu rudele

DANYELANA, MULTZAM de urari

CRIS M de ce nu lotinea?

MP felicitari de eficienta

ELEFANTICA...si noua ne cam sta in gat uneori mancarea, cand ne fixeaza ema cu okii mari, gura deschisa, apoi inghite in sec. dar va face asa oricum la ce papam noi, kiar daca papa de ale ei, deci o las sa mai astepte. Ana si acum isi face "cafelutza" sa bea cu mine la terasa... pofticioasa

XELA, bine ai revenit, mi-a fost dor de tine. parca in cipru mereti? sa fie fain!si saptamana usoara.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Pupam fetele frumoase (vazut poze super de la mare )
Si Arthur se uita la noi ce manacam dar nu i-am dat inca nimic. Si faza tare ieri la tara. Mami al meu bea dintr-un pahar de bere si aveam o vecina in vizita si stateam si eu cu ele cu Arthur in brate sub bolta. Cand a vazut aharul mamei intindea si el mainile la care vecina "baga degetul in pahar si da-i si lui ca-i este pofta" cand a vazut ce fata fac si ca o refuz categoric a revenit cu argumemte cum ca e baiat si i se umfla puta Nu pot sa cred cum pot fi unii.. Asa ca prefer sa ma considere mama loca si tot nu-i dau nimic de genul asta

Pupici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Doamne! ce oroare! cum pot gandi astfel?!?! bravo fetele cu sanul! Cris D , Cristies, MP, Danyelana, va felicit! nu incepeti cat aveti laptic, sfatul meu (zic acum din considerente practice) cel putin pana nu sta bine in capul oaselor sa ii poti aseza in fund intr-un scaun de masa mi se pare o prostie sa incepi diversificarea

Dar am inceput...asta e....si LP i-am dat cand era mic....off, bine ca e sanatos, bag la cap ptr urmatorul (sa dea Domnul!)

DANYELANA ptr jucarii mariucasara zicea ceva de un spray bio pe un site, parca era napati.ro

Multumim tuturor fetelor care ne-au felicitat si ne-au urat bafta la diversificare

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Maine fiind 15, logic azi e 14 - deci vin rudele. .
N-am nici un chef de gatit nemonti, ca tot week-end-ul am dat prin brazda. Si nici de calcat ca si asta am pe ordinea de zi.

Va pup si revin eu candva...

_
Povestea unei .
Cresc

Imi pare rau ca repeti experienta cu rudele...astept cu interes povestirea de dupa...
Multa bafta

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Alexutzzza, zoggs-ul de mi-l arata mie google-ul pare de baie. Pentru baie il iei sau pentru masa? Ca pentru masa cred ca e foarte complicat de folosit, ca are spatiu de joaca cat cuprinde, n-ai unde sa pui mancarea... Pentru piscina insa... super. Si tiramisu... offfffffffffff....

_
Povestea unei .
Cresc

LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara

de Yannis

tare buna ideea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Voi cum ii tineti peste zi cand e asa de cald.Dar noaptea?

Tre sa citesc ultimele 2capitole sa vad ce ati mai facut, am inteles din astea 3 pagini citite ca unele din voi ati inceput diversificarea, uf ca ma iau caldurile....

Deci lamuriti-ma pls si pe mine cat tre sa fiarba supica?Ca azi maine incepem si noi.

Ce storcator sa cumpar? ca sunt foarte confuza. Si mai tb sa cumparam scaun de masa. Dar toate astea cand ne intoacem din concediu.

Btw....mergem la mare..vreo 4 zile. la o vila din Eforie Nord. Abia astept.

Voi ce stiti cat am putea(minute) sa-l tinem pe bebe dimineatza la soare?

Eu am zis ca cumpar(de fapt vara-mea se ocupa cu cumparatul) pampersi de apa de la huggies si iau si o piscina mititica sa o scald dar as vrea sa o bag un pic si cu piciorusele in mare.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

bine ati revenit acasa!

Maia sta in body cu maneca scurta si atat...aa si sosete pt ghetute. As putea s-o las si fara body dar are o piele tare sensibila si se tot zvarcoleste si se freaca de toate si-s stresata

nu stiu sa-ti zic de storcator si soare ca n-am prestat inca

distractie placuta in concediu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Alexutzzza, zoggs-ul de mi-l arata mie google-ul pare de baie. Pentru baie il iei sau pentru masa? Ca pentru masa cred ca e foarte complicat de folosit, ca are spatiu de joaca cat cuprinde, n-ai unde sa pui mancarea... Pentru piscina insa... super. Si tiramisu... offfffffffffff....

_
Povestea unei .
Cresc

LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara

de Yannis

Si eu tot la pete ma gandeam. Si ma gandeam ce dobitoci au fost aia de l-au creat, ca eu am un fotoliu gonflabil pe balcon la garsoniera care are o adancitura pentru pahar. Si ma gandeam ca ar fi bun un d-asta cu loc de bagat un pahar, ca n-ai mai murdari. Eu sunt cu vaca...

_
Povestea unei .
Cresc

Nu esti cu vaca deloc!

Deci ..tocmai a papat suc de mar la 11:30....dezastru l-am pus in scoica...aaa ca sa nu mai spun, profit de caldura si la ora mesei se prezinta la bustu gol numa in pampers si cu un scutecel sub cap in caz ca i se prelinge pe sub gusa pe la gat in spate si...da-i bataie...tot sucu dat cu linguritza ..afara, prelins pun io din nou cele 3 Table Spoon de suc (suntem in ziua a 3a) si ii dau din bibe. halit tot cu o pofta nebuna...pun copilu..unde sa il pun safe?..in pat...i-am dat si 2 guri de apa dupa suc in cazu in care daca da ceva pe afaa sa nu fie mar ci apa si ma duc sa bag repede in clor scutecelu sa iasa petele...ma intorc in pat, bagase mana in gura se innecase (ca de aia m-am intors, l-am auzit innecat) si ...mar peste tot! pe cearseafuri, pe salopetzica de vara , am bagat totul in Ace for colors...plus ariel...le las ceva timp acolo si apoi le clatesc cu apa si le bag la masina cu detergentii de bebe da la 60 de grade...sper sa iasa....oricum nu mai vreau sa fac asta zilnic nu e usoar sa schimb cearseafurile ca treb sa ii demontez toate aparatorile si jucariile legate pe marginea patului...offff

de Yannis

nu gasesc icon-ul ala terminat, cu fulgere, ca pe-ala voiam sa-l pun...ma ingrozesc

Mergi la inceput