Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Danyelana, sa va fie de bine botezul! Intra si tu mai des sa nu ma mai simt ultimul samaritean care are ditamai copilul si nu a inceput diversificarea. la printul crestin al zapezilor si la mami frumusica foc.

Pot sa ma mai vait putin? Ca azi numai asta am facut... Unchiul meu e .... mare microbist... acum se uita la meciul cu miza uriasa (pentru romani in general si pentru el in special) Japonia-Camerun. Doamne...

_
Povestea unei .
Cresc

Merci mult
Cunosc sentimentul... si la mine se uita lumea ca la o mama denaturata cand aud ca nu-i dau decat san Acum cateva zile eram cu verisoara mea in parc (ea are baiatul cu 11 luni mai mare) si ne-am intalnit cu o prietena de-a ei care are fetita cu 3 sapt mai mica decat Arthur. M-a intrebat ce-i dau si cand a auzit a facut o fata de nttzzzzz Ea ii da si cereala si suc de mere si porto de la 3 luni ca de, asa a zis pediatrul

Parca tu ziceai de dezinfectanul de jucarii de plus. Imi mai spui de unde, cum se cheama si cat costa

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ELEFANTICA...si noua ne cam sta in gat uneori mancarea, cand ne fixeaza ema cu okii mari, gura deschisa, apoi inghite in sec. dar va face asa oricum la ce papam noi, kiar daca papa de ale ei, deci o las sa mai astepte. Ana si acum isi face "cafelutza" sa bea cu mine la terasa... pofticioasa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Stiu ca va pofti la tot ce mancam noi de acum incolo, dar in momentul in care mi-a "smuls" marul din mana n-am mai rezistat ...in mintea mea imi rasuna doar ca sunt mama sadica ca nu-i dau copilului ...oricum asta a fost "cireasa de pe tort", eu incepusem sa ma documentez despre diversificare & co pentru ca mi-a luat foarte putin in greutate ......si cum citisem si ma documentasem am sarit repede pe mar sa-l storc

Draguta Ana cu cafeluta ...eu tin minte ca aveam un scaunel mic si ma puneam sub masa cu o cescuta de jucarie (goala) si stateam si eu cu mami si prietenele ei la o "cafeluta" .

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

je avea lapte in cescuta ca a mamei si beam impreuna cafeluta

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:

Danyelana, sa va fie de bine botezul! Intra si tu mai des sa nu ma mai simt ultimul samaritean care are ditamai copilul si nu a inceput diversificarea. la printul crestin al zapezilor si la mami frumusica foc.

Pot sa ma mai vait putin? Ca azi numai asta am facut... Unchiul meu e .... mare microbist... acum se uita la meciul cu miza uriasa (pentru romani in general si pentru el in special) Japonia-Camerun. Doamne...

_
Povestea unei .
Cresc

nici noi n-am inceput diversificarea... sa speram dupa ce venim de la mare.Sa vedem ce zice d-na dr maine ca mergem sa vb de una de alta...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

si noi suntem doar cu LM

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

Merci mult
Cunosc sentimentul... si la mine se uita lumea ca la o mama denaturata cand aud ca nu-i dau decat san Acum cateva zile eram cu verisoara mea in parc (ea are baiatul cu 11 luni mai mare) si ne-am intalnit cu o prietena de-a ei care are fetita cu 3 sapt mai mica decat Arthur. M-a intrebat ce-i dau si cand a auzit a facut o fata de nttzzzzz Ea ii da si cereala si suc de mere si porto de la 3 luni ca de, asa a zis pediatrul

Parca tu ziceai de dezinfectanul de jucarii de plus. Imi mai spui de unde, cum se cheama si cat costa

pozele mele

Charles Baudelaire

Nu eu, Catalutza zicea de el. E in farmaciile Remedio (nu-i stiu numele). Eu folosesc de la sano un spray de 50ml, se gaseste la orice supermarket si e bun si pentru clante de usi, volan, tastatura...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, si noi suntem codashi la diversificare, k am planificat concediul special asa. nu las copilul sa moara de foame, sper, k doar a luat 600 gr luna asta. azi a kam urlat,marait si am incercat sa ii dau apa cu bibe (aveam in cap ce mi-au zis aia in maternitate, k am laptele portocaliu de gras ce e). s-a hlizit la bibe, impins cu limba, tzinut ca pe jucarie, ros cu gingia....da' atat. nici apa nu vrea. partea faina: o sa avem concediul relaxat, papa bun, steril, ready mereu.
err, de ce zice monti ca nu conteaza zahar/indulcitor? io parca citisem ca daca e sa fie cu dulce, sa folosim indulcitor/fructoza

bafta cu rudele

DANYELANA, MULTZAM de urari

CRIS M de ce nu lotinea?

MP felicitari de eficienta

ELEFANTICA...si noua ne cam sta in gat uneori mancarea, cand ne fixeaza ema cu okii mari, gura deschisa, apoi inghite in sec. dar va face asa oricum la ce papam noi, kiar daca papa de ale ei, deci o las sa mai astepte. Ana si acum isi face "cafelutza" sa bea cu mine la terasa... pofticioasa

XELA, bine ai revenit, mi-a fost dor de tine. parca in cipru mereti? sa fie fain!si saptamana usoara.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Pupam fetele frumoase (vazut poze super de la mare )
Si Arthur se uita la noi ce manacam dar nu i-am dat inca nimic. Si faza tare ieri la tara. Mami al meu bea dintr-un pahar de bere si aveam o vecina in vizita si stateam si eu cu ele cu Arthur in brate sub bolta. Cand a vazut aharul mamei intindea si el mainile la care vecina "baga degetul in pahar si da-i si lui ca-i este pofta" cand a vazut ce fata fac si ca o refuz categoric a revenit cu argumemte cum ca e baiat si i se umfla puta Nu pot sa cred cum pot fi unii.. Asa ca prefer sa ma considere mama loca si tot nu-i dau nimic de genul asta

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Danyelana sa-ti traiasca micul crestin! ...asteptam poze ..macar 1, 2 daca zici ca se misca asa greu "ordinatorul"

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Multumim frumos

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Vaccinat copil. A plans 30 sec la intepatura si gata. Dr iar m-a bombardat ca-i mica, arata rau, trebuie diversificata, dat calciu...ma termina. Sper sa trecem cu bine de noaptea asta.

incerc sa mai citesc din urma
Decenuela, felicitari ca ai reusit sa ajungi la cosmetica...vreau si eu

Blue flower, si maia doarme mult. de fapt dormea, ca de cand cu caldura nu mai doarme asa mult, dar cred ca o sa-si revina. Si mie mi se parea prea mult, da nu cred ca are ce sa-i strice..

Alexuzzza felicitari de diversificare

Plateea, bafta multa la examene!

Al3csa, am admirat pozitele de la botez...felicitari!!!

gata capitolul trecut

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna, din nou. Abia am venit din parc (l-am sunat pe tati sa vina dupa noi ca nu ne mai intelegeam). Avem o problema, asa ca sfatuiti-ma ce sa fac. Ieri la pe la 7 m-am pregatit sa-i dau biberonul sa manance si nu a vrut. L-a plimbat de pe o parte pe alta, l-a dat afar si a inceput sa planga, desi era nemancata. Am plecat pe la mama, am luat alt biberon cu mine, cu gandul ca i se face foame, am crezut ca de la caldura nu i-a fost foame. Surpriza: nici acolo n-a vrut biberonul, aceeasi chestie. Noi avem 4 biberoane, din care mananca prin rotatie (sa pot sa le spal si sa le sterilizez). Nu am schimbat nimic, nici tetine, nici lapte, n-am avut probleme pana acum. I-am pus laptele din cel mare in cel mic, primul ei biberon, si l-a baut. Acasa a baut din celalalt, al 4-lea. Concluzia: cele de la nuk si cel de la avent au tetinele mai rigide, celelalte 2 au tetine foarte moi. Oare o dor gingiile? Dintr-o data, asa? Si e foarte maraita seara. Nu a facut febra, ultima data avea 37,3. Maine oricum mergem la dr., dar ce credeti? M-am uitat in gurita ei si n-am vazut nimic suspect (poate-i da vreun dinte, poate s-a zgariat cu manuta sau am atins-o cu lingurita... Nu stiu. M-a obosit foarte tare azi, desi pana pe la 4 a fost totul ok.

Imi cer scuze,

Luca Alexandru, Nicholas, Rebecca Maria, Ivan Matei

Sa va fie de bine botezul Ale3csa si Danyelana! Mai era cineva?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt in urma rau cu cititul...

azi n-am fc nik...am zapacit netul; cu oferte de vacantza...e mai greu k pana acu am fost doar pe cont propriu...vazut..rezervat direct la ei etc...si acu prin agentii e mai greu.
am vz oferta buna albena..bulgaria....dar jiji mare s-a umplut de bube cand a auzit cuvantul bulgaria....deja se vede fara masina
cica anul asta nu ne permitem vacantza in strainatate....k turnam temelia la casa...DAR...nu vreti sa stiti cat cheltuie pt un pescuit. am gasit pt august 56 euro/pers , hoterl 5 stele, pensiune completa....iar camera e studio adik si bucatarie ( putand astfel sa fac papa pt jiji) cum vi se pare?

Dar...IN ritmul in care mananca jiji...pe la 16 ani ii pasaez si io morcovul...
suc vrea...azi mar+morcov + caisa...maine incerc si putin pasat.
DAR...biberonul dalvator cu cereale este refuzat total de 3 zile. efectiv juma de cutie de LP..s-a dus la chiuveta...
tre sa ma gandesc la alta shmecherie....

asa ca...din nou voi avea o seara romantica

va pup fete dragi si...sa speram k va fi ok pt toata lumea

nb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Neatza!

Home sweet home!

Am ajuns si noi acasa, tare cald a fost ieri aveam vreo 30 de grade in casa..uf.Am tinut-o ieri pe Diana doar in pampers, si saraca de ea tot transpira.De o saptamana am tot renuntat la haine pe timp de noapte.Acum dormim cu body cu maneca scurta si acoperita doar la picioare

Voi cum ii tineti peste zi cand e asa de cald.Dar noaptea?

Tre sa citesc ultimele 2capitole sa vad ce ati mai facut, am inteles din astea 3 pagini citite ca unele din voi ati inceput diversificarea, uf ca ma iau caldurile....

Deci lamuriti-ma pls si pe mine cat tre sa fiarba supica?Ca azi maine incepem si noi.

Ce storcator sa cumpar? ca sunt foarte confuza. Si mai tb sa cumparam scaun de masa. Dar toate astea cand ne intoacem din concediu.

Btw....mergem la mare..vreo 4 zile. la o vila din Eforie Nord. Abia astept.

Voi ce stiti cat am putea(minute) sa-l tinem pe bebe dimineatza la soare?

Eu am zis ca cumpar(de fapt vara-mea se ocupa cu cumparatul) pampersi de apa de la huggies si iau si o piscina mititica sa o scald dar as vrea sa o bag un pic si cu piciorusele in mare.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

eu am POwer juice cel din reclama tv...intr e f bun...stoarce f bine.

daca voi ajunge la mare sigur ca voi merge cu jiji...el se trez pe la 7 asa ca cel tarziu la 8 voi fi pe plaja ..pana la 10 cand voi pleca sa-i dau sucul...cu toate astea voi incerca sa-l tin cat pot la umbra...si sera dupa 6 il voi scoate la o plimbare...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput