Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)
Raspunsuri - Pagina 14
Crisnemes spune:
Salutare!
Haideti la o cafea
!
Tanima - imi pare tare rau ca ati avut o asemenea experienta. E bine cand totul se termina cu bine!
Beatrix sunt convinsa ca va fi vreme buna de acum se anunta canicula. Sa speram ca vine o data si o data si vremea buna. Suntem la mijlocul lunii iulie si e tot frig. Vreau vreme bunaaaaaaa!
Sa va povestesc ce a facut Victor - Duminica am facut un gratar si ceva fasole la ceaun - noi am stat in jurul focului si am povestit si am mancat seminte pe care le-am uitat afara in ploaie - Victor le-a luat le-a pus pe o farfurie si le-a bagat in cuptorul cu microunde
- le-a uscat si a inceput sa manance seminte![]()
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Ancuta_eu spune:
Buna ziua!
Am revenit si eu dupa foarte multa vreme ...
A fost o perioada foarte plina pentru mine atat acasa, cat si la serviciu ... fara prea mult timp de net ...
Dar, in sfarsit ... parca s-au mai linistit apele, am mai pus randuiala in lucruri si acum mi-am zis ca trebuie sa dau un semn de viata.
Facem si noi parte din categoria celor care deja si-au facut concediul, asa ca se presupune ca suntem plini de energie si de viata

Concediul a fost foarte frumos ... am fost in Turcia 11 zile ... ce sa zic ... ne-am simtit minunat, iar copila a fost de-a dreptul incantata. S-a balacit in toate piscinele, de toate adincimile, s-a dat pe topogane ... a mancat inghetata (pentru prima data in viata ei) ... si cate si mai cate ... (am pus cateva fotografii in albumul din semnatura - ca deh ... nu ma pricep sa fac altfel, decat sa-l modific pe acela
) asa ca pentru cele care vor sa ne vada ... acolo suntem.
Acum suntem din nou separati - parintii la Bucuresti, fata la bunici, azi plecam la ea, abia astept ... ![]()
Voi incerca sa recuperez din mesaje si fotografii si revin ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Crisnemes spune:
Ancuta am vazut pozele voastre si sunt superbe. Ioana e plina de energie si foarte frumoasa. Cred ca ati avut un concediu minunat. Si eu mi-as dori Turcia da E CRIZA!
. Mi-au placut toate, toate pozele.
Nu pot sa cred ca pana acum nu i-ai dat inghetata Ioanei? Cum ai reusit?
Poze
lilina spune:
buna
ancuta, frumoase pozele, mai ales cea cu Sultanita 
Crisnemes, ce buget ai pt vacanta ? Ma pot interesa eu de un sejur si iti spun ce variante ai....in functie de buget
garantez preturi mici (avem comisioane f mici)
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
Crisnemes spune:
Buna dimineata! Cafeaua e gata
!
Lilina - merci pt tot. La noi problema sta un pic diferit - Cristi e omul dedicat serviciului - el pleaca ultimul in cocediu
, pentru ca am fost deja in Malta, la servici musai sa dau prioritate colegilor, ramane ca perioada de vacanta de petrecut cu copii inceputul lui septembrie. Cristi cocheteaza cu ideea de a merge undeva in Ungaria - fiind mai aproape de noi, idee care mi-ar place si mie. Asa ca deocamdata inclusiv la capitolul buget sunt cu semnul intrebarii. Dar daca-mi vine in minte ceva te contactez negresit!
Poze
lilina spune:
cris, multumim de cafea
vor fi oferte bune in septembrie pe Turcia ....deci, daca te razgandesti, you know....imi zici
eu vreau sa ajung in Delta si la Orsova (am o colega/prietena care are o cabana chiar pe malul Dunarii la Cazanele Mari...o frumusete)
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti?
Ancuta, sa va fie de bine concediul! Am admirat pozele, imi place ca fetita ta are tenul mai inchis la culoare si se bronzeaza frumos! Se vede ca i-a priit concediul.
Sa aveti o saptamana placuta!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Salutare!
Mai ce liniste e pe aici!
Se vede ca lumea e in concediu si restul cu treaba
!
Poze
Chuny spune:
Buna ziua tuturor si multumesc pt urarile de ziua Annei.
Si copiii mei cresc si in ciuda tuturor dificultatilor lui Vladimir gasesc o cale de a comunica, a se juca impreuna si a face prostii.
Cum se trezesc se cauta unul pe altul iar dupa 5 minute se bat. Le trebuie tot timpul acelasi obiect si tot asa.
Lilina, prietena ta nu isi inchiriaza cabana de la Cazanele Mari? e visul meu sa ajung acolo vara asta si nu stiu inca ce sa aleg.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sibylle Buna ziua tuturor si multumesc pt urarile de ziua Annei. Lilina, prietena ta nu isi inchiriaza cabana de la Cazanele Mari? e visul meu sa ajung acolo vara asta si nu stiu inca ce sa aleg. Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza |
ba da
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut, site-ul