Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ooof! Timpul asta!

La servici super ocupata, acasa si aici cu trebusoare.

Am zis macar niste POZE DE LA MARE sa vedeti.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna, fetelor! Departe de mine intentia de a va seduce si abandona, dar iphon-ul prea destept si netu' prea prost conlucreaza sa-mi puna mie bete in roate. O sa va povestesc mai multe de indata ce voi putea. Scuze daca am mancat litere, nu stiu cum sa modific. Phone se scrie cu "e" la sfarsit. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

este gata!

Gety, frumoase poze! de cate ori ma uit la Maria ma minunez de ochii ei! de la cine i-a luat?
Lilina, primul impuls a fost ac este Ana-Maria apoi am zis ca nu se poate, ma inseala memoria vizuala sunteti totusi pe doua continente! frumoasa surpriza si ma bucur pt voi!Itzy, sper totusi sa mai intri sa ne mai spui despre voi!
Lili, la fel, cand poti, sper sa ne povestesti ce faceti!
Cris, eu mai spun prezent saptamana asta, apoi vacantzaaaaaaaaaa! abia astept!

La noi a venit vara cu adevarat! Dupa cat frig am bagat iarna asta era si cazul! Am avut niste zile toride si se pare ca nu s-au terminat! Eric vad ca face fatza cu succes caldurii! singura "problema" care o avem e ca se trezeste la 5 pt pipi si nu mai adoarme! ii pun seara pampers dar cred ca acum simte cand ii vine sa faca si se trezeste sa mearga la wc! va trece si asta!

o saptamana faina,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Beatrix, eu mai stiu de unde i-a mostenit? Cred ca-s o amestecatura de ochii mei si ai lui tat'su.

Maria este mult mai bine, nu mai tuseste deloc, dar de polipi nu cred ca am scapat. Asa ca, iar la dr., iar cura de vit. C + clorocalcin si daca ni se spune, iar analize la sange. Vom vedea.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety am vazut si eu pozele cu voi. Maria e superba. Cum a fost vremea intr-un final. Eu te-am tot incurajat dar cred ca ati prins vreme frumoasa.

Lilina - trebuie sa recunosc ca eu nu am recunoscut-o pe Ana Maria.

A crescut mult si e tare frumoasa. Salutari lui Itzy.

Gety - sper sa scapati cat de repede de probleme. Sanatate multa!

Betrix de pe acum iti urez vacanta placuta!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hello

scumpa foc Maria, mi-a placut mult poza in care sta ea la plaja cu ochelarii de soare ...ce mari au crescut Bucuriile

pupici MamiLili

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Mey, dar ce zgarcite la scris sunteti!

Lilina, sa stii ca toata perioada daca a stat vreo 3 minute asa culcata pe rogojina. In rest, drumuri spre apa cu galetusa, stat la marginea marii, intotat in apa. Iar eu ce sa zic: dupa ce am stat cu ochii dupa ea mai tot timpul, am reusit sa ma bronzez frumos pe spate si pe labele picioarelor (partea de deasupra).

Crisnemes, am prin vreme relativ buna la mare: primele zile foarte buna, am stat si 3 zile odata fara plaja, cred ca au fost vreo 11 zile de plaja si vreo 6 fara. Intr-o dupa amiaza n-am iesit ca ma inrosisem pe spate si Maria pe umeri, desi nu stateam dupa ora 10,oo. Apoi a fost mai bine.

Apa s-a incalzit dupa 20 cand au inceput sa-si faca aparitia si ploile.

Per ansamblu a fost bine, ne-a placut, acum cautam alte locuri spre care sa evadam.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Lilina, sa stii ca toata perioada daca a stat vreo 3 minute asa culcata pe rogojina. In rest, drumuri spre apa cu galetusa, stat la marginea marii, intotat in apa. Iar eu ce sa zic: dupa ce am stat cu ochii dupa ea mai tot timpul, am reusit sa ma bronzez frumos pe spate si pe labele picioarelor (partea de deasupra).

Asa creste Maria Diana

ehe, tu cum crezi ca am fost noi la plaja cu fulgerul ???? Doamne, cata energie are, ne-a epuizat. Numai in apa nu a vrut sa intre decat in piscina mica de copii, dar cu colacul in piscina mare, noooo, nu l-a putut convinge nimeni, zicea ca i-e frica si gata...

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!
este gata!

Gety, ma bucur ca a fost bine la mare! multa santate Mariei si sa rezolvati curand problema polipilor!

Eric e ca toti copii de altfel, nu sta locului deloc! bateriile duracell sunt nimicuri! eric ar sta numai in apa si acum ii repet in fiecare zi ca in afara de piscina, peste tot trebuie sa aiba aripioarele puse! la piscina ma pune sa i le dau jos ca "inot singur", la mare sua in alta parte n-as avea curaj sa-l las fara deocamdata! colacul e doar de jucat cu el, ma pune sa i-l pun ca apoi sa iasa pe sub el in apa!

Cris, merci! sper sa avem vreme frumoasa!

Fetele, va pup pe toate si o vara minunata va doresc!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor.
Ma bucur sa va regasesc desi nu cred ca voi mai putea recupera ceea ce am pierdut de cateva saptamani bune. viata mea s-a complicat atat de tare incat am avut zile in sir cand nici nu am pus mana pe calculator pe vreun sit, ca asa am mai avut treaba pe la el.
Am fost si noi la mare de curand, in Bulgaria, unde am avut o experienta tare neplacuta si cu siguranta vacantele noastre nu vor mai avea ca destinatie aceasta tara mult laudata. Ptr mine va fi ultimul concediu in aceaasta zona. Serviciile au fost de proasta calitate, mancarea total nepotrivita ptr copii, prost gatita, conditiile din hotel sub orice critica. Desi am fost la recomandarea altor persoane mie nu mi-a placut deloc. Probabil va veti intreba unde am fost: Elenite se numeste statiunea.
Din fericire copii au fost ok, dar eu am avut probleme cu stomacul, am avut nevoie de ingrijiri medicale care au fost de proasta calitate, in statiune nu exista nici macar o farmacie: un cabinet medical prost dotat ca medicamente si personal , o salvare de cadea pe drum de veche si neechipata ce era si un cabinet de analize medicale (de parca te duci acolo sa iti faci analize).
In rest suntem bine, copii se iubesc enorm dar sunt si f gelosi, se harjonesc toata ziua dar se si bat continuu.
La mare au fost intr-o alergatura continua, faceam baie cu randul in mare. rares a stat numai in apa. Miruna se arunca de nebuna in apa si trebuia sa fim f atenti ca am pescuit-o de cateva ori dar cu toate astea nu a prins frica. Nu s-au jucat mai deloc cu jucariile lor, trageau numai la ale altora. ca si gety sunt bronzata numai pe spate ca am facut plaja numai din picioare, nu cred ca am stat lungita mai mult de 30 de min tot sejurul, in plus vremea nu a fost tocmai perfecta.
legat de statiune, exteriorul a fost f frumos, am avut parc acvatic de care rares a fost super incantat. S-a dat pe aproape toate topoganele, inclusiv pe unele pe care eu nu am avut curaj sa ma dau fiind cu f multe curbe si ameteam. miruna in schimb s-a speriat cand am dat-o pe topogan si s-a trezit dintr-o data in apa. peisajul era f frumos: munte si mare.
Drumul a fost un cosmar, copii au amandoi rau de masina, drept ptr care la intoarcere am plecat seara dupa ce au adormit bine si asa au dormit tot drumul si nu am mai avut probleme. La dus in schimb am ajuns cu jumatate din haine curate, a fost un cosmar.
Am vazut ca au revenit fete care nu mai dadusera de mult semnale, asa ca bine ai revenit Beatrix. Eric e un scump si mi se pare f matur.
promit sa revin mai des.
va pup si numai bine.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput