Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Adina, ce superbi sunt ai tai! cred ca papa e tare mandru de ei! Cat despre impartit chiar si vina, noi mai avem de asteptat...

Al meu victoras este celebru in cartier cum se duce el cuminte la colt cand face vreo prostie sau cand e agitat. intotdeauna ii gasesc un colt afara, langa o masina/ copac/ bloc sa stea si-i spun sa se linisteasca si sa se gandeasca la ce-a facut si dupa sa vina la mine. iar el chiar asta face (facem exercitiul asta de cand sta in fund cred, asa ca nu-i nimic nou), iar toti parintii/ bunicii/ bonele se mira ca el sta, se zmiorcaie cat se smiorcaie, se linisteste si vine dupa la mine ca si cum nimic nu s-a intamplat. eu il intreb: te-ai calmat? el zice da! si ne impacam... asta asa, ca sa mi-l laud si eu pe-al meu... cat despre dari, nu stiu, e o dulce, ne dam cu ruj amandoua dimineata, se uita la mine si ma complimenteaza, imi spune ca-s frumoasa (wow, mami, ce frumoasa esti!)

Eu sunt intr-o perioada in care parca nu mai am loc de atata bucurie din partea copiilor si incerc sa nu pierd nici un moment frumos cu ei. nu stiu, sunt absolut deliciosi si tot ce fac, tot ce spun, mi se pare incredibil de frumos. si ma gandesc si-mi propun ca bucuria asta nemarginita sa nu o pierd din suflet, dragostea asta neconditionata fata de ei sa ma insoteasca toata viata. Eu niciodata nu am primit dovezi de dragoste/ afectiune de la parinti. au avut grija de mine, am avut o copilarie foarte frumoasa, dar nici nu mai stiu cand m-am imbratisat ultima oara cu ai mei... sau nu stiu daca mama mi-a spus vreodata ca ma iubeste. si imi doresc din suflet ca eu sa le fiu aproape copiilor si sa le dovedesc asta prin fapte si cuvinte. cred ca eu mi-s chiar "prea mult", ca le spun ca-i iubesc de foarte multe ori pe zi, ii mamalesc si ne harjonim tot timpul... dar exista oare "prea multi te iubesc" pentru copiii tai?

va las ca ma lansez in niste lucruri de nu mai stiu cum sa ies din ele... doar va impartaseam starea mea de spirit.

probabil daca va voi citi nu voi reusi sa va si scriu zilele astea. vineri plecam, avem internet in camera de hotel dar eu sper sa nu am nevoie de el (ar insemna ca ploua si stam in camera...).

va pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - nu cred ca exista prea mult "te iubesc" pentru copii nostri. E frumos sa-i iubesti si e foarte frumos cand primesti inapoi ceea ce dai. La fel ca tine eu le spun copiilor zilnic ca-i iubesc - poate din acelasi motiv ca al tau - eu imi aduc aminte de la parintii mei doar ca au avut grija de mine si de faptul ca ei se certau mult- (nu ca acum nu se cearta din motive foarte banale si nu certuri foarte mari - dar era si mai este tensiune).

Victor e un baiat foarte iubaret, intelegator, matur de cele mai multe ori - el iubeste pe toata lumea si ca atare este iubit de toata lumea. Dragos este un baiat foarte sensibil, plangacios, cu el trebuie muuuuulta rabdare, este un pic egoist, e vesnic nemultumit si asta e de cand s-a nascut, toate astea sau accentuat cand s-a nascut Victor. Dragos vrea atentie multa fara sa ceara si fara sa ofere multe, iar Victor cere atentie, se baga in seama cu orice si ofera foarte multa atentie tuturor. De aceea la noi se nasc des conflicte si e greu de "impartit" in mod egal atentia catre cei doi voinici ai mei. Dar si noi incercam zilnic sa le aratam cat de mult ii iubim - si cred ca-i rasfatam prea mult.

Roxana drum bun si concediu frumos!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am reveniiiit!

Vad ca n-am mult de recuperat, doar vreo 12 pagini. Dar nu acum...
Later.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata! e gata!

Gety bine ai revenit! Asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost!

O zi minunata tuturor!

A iesit si soarele si se anunta o zi calduroasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Cris, merci de cafea!
Gety, bine ai revenit! sper ca a fost frumos la mare!
Cris, Rox, foarte frumos ati povestit despre copilasi! asa zic si eu ca nu exista prea mult "te iubesc" pt copilul tau!
Adina, multam de invitatie! la dus nu se poate ca mai suntem cu cineva, dar as lua-o in considerare pt inceputul lui august (1-3)cand ne intoarcem daca e bine si pt voi! Cred ca vine perioada cand se desprind de noi si se identifica mai mult cu "papa" ca asa e si la mine! seara la somn trebuie sa cant despre papa si in general multe din activitati sunt cu papa! imi spune clar "nu vreau cu mama vreau cu papa sa fac X" si papa face si papa drege si papa e cel mai ce!. eu m-am gandit ca i-l prefera pe el pt ca cu mine jocurile sunt mai soft ca sa zic asa, pe cand tasu e cu aruncat in sus, sabii, pistoale cu apa, concurs cu masini, accidente, reparatii masini, politie, ambulantza, pompieri tot tacamul, reparat biciclete, aranjat gradina, aspirat...activitati mai barbatesti!
Lilina, ti-am vazut nazdravanul! foarte frumos in concediu! tu esti bruneta acum si ti-a crescut parul! in poza cu fetitza cu pastrunga m-am si gandit ca e papusa lui Itzy!
chiar asa Itzy, ce mai faceti?

ca va spuneam de gradinitza lui Eric! motivul pt care nu le mai dau masa calda e ca nu au trecut inspectia, deci nu indeplinesc conditiile pt a putea oferi masa calda! nu au de gand sa investeasca acum pt ca se vor apuca de renovat, construit si de reorganizat spatiu in gradinitza! dupa ce vor termina cu constructiile vor decide daca investesc si in sala de mese cu tot ce trebuie in functie de cererile care le au pt masa calda! l-am intrebat pe Eric daca vrea la o alta gradinitza si a zis ca da! am 3 pe lista, o sa-l iau cu mine sa-si dea cu parerea! una are acum sambata zi deschisa, sa vedem ce facem!
ieri a fost prima zi de vacantza, am mers dimineatza la piscina si apoi in padure la picnic! Eric e cel mai fericit evident! in fiecare dimineatza spune ca e vacantza si nu merge la scoala! i-l inscrisesem la scoala de vara, dar atat e de fericit ca e vacantza incat am decis ca sta acasa si am rezolvat cu un prieten! abia asteapta sa mearga in romania la lupu si la pisici si la mare la strand! e atat de scump cum ne aminteste ca trebuie sa mergem si numara zilele pana plecam! si eu impreuna cu el!

va pup

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Beatrix- tare nasoala faza cu gradinita!

Eric isi va face prieteni cu siguranta si la alta gradinita- eu iti urez bafta in alegerea gradinitei potrivite!

Oare toata lumea e in concediu?

Pe unde umblati restul fetelor?
Itzy, Youannamarie,Ramomar, Princess, Eunice, Elenia, Tanima, Cristina Goji,AndraPG, Moniquenew, Xandrutza ,Mirabelac, Scumpik,........ si toate fetele dati o veste!

Mamilili - ai intrat ne-ai intrebat ce facem si nu ai mai venit cu vesti despre voi si un sa nu doara prea tare!

Poze

Mergi la inceput

Salutare !

Se pare ca degeaba am strigat catalogul ca tot eu raspund!

Se pare ca lumea a plecat in vacanta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix

Neatza!

[Lilina, ti-am vazut nazdravanul! foarte frumos in concediu! tu esti bruneta acum si ti-a crescut parul! in poza cu fetitza cu pastrunga m-am si gandit ca e papusa lui Itzy!
chiar asa Itzy, ce mai faceti?

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

multumim de aprecieri, da sunt bruneta si mi-a crescut muuult parul, chiar e haios ca in buletin sunt roscata si in pasaport blonda
in poza de la mare era chiar Ana Maria a lui Izty, am vrut sa fie surpriza sa vad cine observa au fost cu noi la mare, le-am rezervat camera cand eram pe drum spre Mamaia, a fost foarte tare faza. Ei sunt bine, pe 15 iulie se intorc in China. Ana Maria e o dulce, s-o vedeti cum vorbeste in chineza sau engleza, e super super dulce

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

uitasem ceva
www.travelbiz.ro/oferte/OFERTA_SPECIALA_City_Break_in_Praga-1025.html" target="_blank">Praga 3 zile cu 199 Euro/persoana

pup, weekend placut

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput