Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)
Raspunsuri - Pagina 15
lilina spune:
neatza
sunt bulversata de stirea cu Madalina Manole...ce trist 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
La fel si eu - e foarte socant.....
D-zeu sa o odihneasca
.
Iar baietelul care a ramas in urma ei sa poata avea o viata linistita - cuvintele in plus sunt de prisos.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Ancuta_eu spune:
Buna dimineata si de la noi!
Azi dimineata nu mi-a venit sa cred cand am auzit la radio ca azi ar fi trebuit sa-i spunem "La Multi Ani" Madalinei si in schimb trebuie sa-i spunem "Adio!" Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!
Ce veste trista!
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
GETY spune:
Buna ziua mamici!
Cumplita veste! Mie, prima oara cand am auzit, nu mi-a venit sa cred... Chiar si acum cand da reportajul pe TVR 1 nu-mi vine a crede.
Tanima, ma bucur ca s-au simtit copiii bine la mare. Asta e important. Niste pozici nu pui si tu?
La noi e cald, foarte cald, nu prea ma simt bine...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Ce faceti? Eu acum imi savurez cafeaua si ma bucur de soare - la servici
.
Gety- imi pare rau ca nu te simti bine de la caldura. Un
si un pahar mare de apa sa-ti treaca.
Poze
MamiLili spune:
Buna, fetelor!
Regret si eu ce s-a intamplat ieri. E foarte trist. Din pacate nu-i pretuim suficient si vizibil pe cei de langa noi decat dupa ce dispar. Ar fi bine sa ne exprimam mai des dragostea si admiratia fata de cei din jurul nostru decat sa traim ulterior cu regretul ca n-am facut-o la timp.
In alta ordine de idei, am studiat ultimele pagini si am vizionat pozele postate, mi-au placut foarte mult, mai ales ca-mi era dor de Bucurii.Ne indreptam deja spre 4 ani...ce repede a zburat timpul!
Ce sa va zic despre noi? Mathias e ok, merge in continuare la gradinita, e deja in al treilea an de studiu. Se simte foarte bine acolo si invata multe lucruri. Poate v-am spus ca a fost transferat in grupa celor mari si-a studiat cot la cot cu colegii de 6-7 ani, fiindca la grupa mica se plictisea. Sunt foarte mandra de el si nu-mi incap in piele atunci cand impartasesc si altora bucuria mea de a avea acest copil minunat.
Vad c-ati fost in concediu, sa va fie de bine! Noi inca nu ne-am facut planuri pentru vara, cred totusi c-o sa tragem o fuga pana la mare, sa vedem daca-i neagra sau albastra. Am avut in luna mai un miniconcediu si-am fost sa vedem cu ochii nostri ce-a descoperit Columb in 1492. Din cand in cand am mai tras si-o fuga la Viena. Cam astea-s deplasarile.
Sper sa pot intra mai des si sa scriu cateva vorbe. De pe laptop mi-e usor, in schimb de pe telefon prefer sa citesc, e complicat de tastat.
Ei, dragele mele,
va pup si va doresc vacanta placuta!
Crisnemes spune:
MamiLili - chiar asa, trebuie sa vedeti cu ochii vostri e neagra sau albastra Marea Neagra? Sau poate alta mare?
Ma bucur ca Mathias e un baietel asa istet - e normal sa fii mandra de el. Si noi suntem mandri de el
.
Nu ne mai pui ceva poze recente cu voi?
Poze
GETY spune:
Buna ziua mamici!
Lili, bine ai revenit!
M-am bucurat sa citesc despre un copil caruia ii place sa invete.
Maria e la etapa din viata in care ii place mult sa se ... joace. Facem si exercitii, coloram, dar se plictiseste repede, sau cel putin asa mi se pare mie.
In rest e bine, ne bucuram de vara si de faptul ca nu mai ia medicamente, iar operatia de polipi a fost amanata dupa data de 10 august, nu stiu daca am mai scris asta inca o data.
Fetele care se plangeau de lipsa caldurii... Cum va simtiti acum? ![]()
Noi sambata dimineata mergem aici la plaja, in oras.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Gety- sincer ma simt grozav
!
Nici Victor nu are rabdare sa faca altceva in afara de a se juca. Ii place sa se dea cu trotineta, cu bicicleta, sa alerge si sa faca pe mesterul- are un scule de jucarie cu care toata ziua mestereste.
Noi saptamana asta am fost la strand. Am foat foarte fericita sa vad ca lui Victor ia placut tare mult si am ajuns la performanta sa inoate singur cu aripioarele - pina acum nu i-a placut!
Azi repetam figura cu mersul la strand doar daca ajung acasa in timp util.
Va urez o zi minunata!
Poze
GETY spune:
Buna dimineata voua! Ca a mea e nashpa tare, n-am dormit din cauza caldurii decat vreo 2 ore si am mai mancat si ceva ce nu mi-a priit si am vomat.
Asa ca... sunt pe regim, dar ma mai doare capul, care a inceput sa ma doara de aseara...
Cris, eu la strandul nostru n-am baza sa ma duc. Adica n-am incredere. Mergem la Baile Nicolina, unde este un pic de nisip si apa sulfuroasa la dusuri.
Ati vazut "Mamaia copiilor"? Mie mi-au placut copilasii talentati cu voci extraordinare. Maria voia sa o duc si pe ea acolo.
I-am explicat ca n-am cum, ca e foarte departe de noi (numai vreo 400 km.)
Asa ca, si-a luat 2 papusi si sub lumina lampii de birou (pe post de reflector) a inceput sa cante cu ele.![]()
Revin mai tarziu, daca mai am putere.
Asa creste Maria Diana