Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare dragelor....

Nu am mai reusit sa intru ca au fost multe probleme in viata mea...plus ca nici internet nu am acasa.
Astazi am venit pe la bunica si am ramas peste noapte.

Ma bucur mult ca am citit postarile voastre...imi era tare dor de voi.
Vesti bune chiar nu am....la un an de la operatie cand totul a fost bine, am aflat ca cu urechea unde i-au fost scoase osicioarele nu aude absolut deloc...iar cealalta care era toata baza a inceput sa faca iar infectie si sa curga......in cel mai scurt timp voi ajunge la Bucuresti.....luam antibiotic si incerc sa sper ca va fi bine......
Am si cateva poze
http://family.webshots.com/photo/2395165150077577138fGZiwh

O sa incerc sa va mai dau vesti despre noi. Va puupppp si va imbratisez

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Mexxa, ma bucur c-ai scris despre voi... Am vazut pozicile cu Sebicu. Seamana la par cu Mariuca mea. M-am necajit c-ai scris ca ai probleme.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Mexxa am vazut pozele cu Sebicu - si pot spune ca e un baietel minunat.
Imi pare rau sa aud ca aveti din nou probleme. Va doresc multa sanatate.

Noi in we nu am facut mai nimic - am stat pe acasa prin gradina si am fost in padure dupa ciupercute. A fost minunat doar ca ne-au mancat tzantzarii.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetele!

saptamana trecut m-am tot tinut sa va scriu dar, pentru ca nu apucam sa citesc din urma am amanat acest moment. tot n-am apucat sa citesc dar va scriu sa stiti de noi:

ne-am intors dintr-un concediu foarte frumos! la mare ne-am simtit extraordinar, copiii au fost deliciosi. e adevarat ca a fost mai bine decat ma asteptam cu ei, este prima oara cand plecam cu amandoi fara ajutor la mare (anul trecut a fost mama cu noi) dar a fost mai bine asa.

avem si cateva poze. veti vedea (daca aveti rabdare, ca-s multe...) ca daria s-a dat la corzile elastice. i-a placut la nebunie, se dadea la 6-7 m inaltime, e o super curajoasa, m-a uimit! pozele sunt aici
Nisipurile de Aur 2010

De cand ne-am intors victorasul a luat taurul de coarne si FACE PIPI LA OLITA!!!!! cand ne-am intors maraia cand ii puneam pampersii. atunci i-am spus ca-l las fara pampersi daca face numai pipi si kk la olita. a spus "da" si de atunci asa face! nu s-a scapat absolut niciodata pe el, doar cateva picaturi daca scapa in drum spre olitza. se joaca, face chestii si deodata il vezi cum fuge la olitza "pisha, pishaaaa mama!!!!!". ii place si sa faca pipi afara la copac. cu daria am inceput mai devreme, dar se scapa pe ea destul de des in primele luni. victor a inceput la 2 ani si 2 saptamani, dar o data ce a zis ca face la olita asa face! mai greu este ca ne zapaceste noaptea: ii pun totusi pampersi, ca bea si 2 biberoane de ceai noaptea. si saracul striga din 2 in 2 ore : "mamaaaa, pishaaaa!!" nu mai vrea sa faca pipi in pampersi nici noaptea!

vin si cu cateva vesti mai putin placute: sora mea, care este insarcinata in 28 saptamani, a facut serclaj vineri. acum e bine, sta in pat, dar tot are contractii dese si asta nu-i prea ok. iar cea mai buna prietena a facut o opertaie la san, si-a extrirpat o tumora (nu chist, nu nodul, tumora). i-a scos o treime din san si asteapta peste 3 sapt rezultatul. are 32 ani si noi i-am botezat fetita de 5 ani. sper sa fie bine.

Mexxa, aveam impresia ca sunteti bine! imi pare rau ca nu-i asa, sa ma suni daca veniti la bucuresti, sa va vizitez si sa-mi spui cu ce te pot ajuta.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata!

Mexxa am vazut fotografiile lui Sebi! Ai un baietel minunat! Sa-i dea Domnul multa sanatate! Sper din tot sufletul sa salvati urechea!

Noi in weekend am fost sa ne vedem odorul! I-am facut o mare surpriza! Nu stia ca mergem, ne-am hotarat vineri pe la pranz, si le-am spus doar bunicilor, iar sambata dimineata cand ne-a vazut ... va imaginati ce bucurie a fost ...
Aseara am fi vrut sa ajungem si la concertul lui Gary Moore, dar din pacate, n-a fost sa fie! Am plecat cam tarzior si drumul a fost ... lung ... bata-l norocu' . In plus am adus-o si pe fina, care e graviduta - o sa avem un finut in decembrie - si am tot facut opriri, ca deh ... asa e cu burtica

In rest ... "caldura mare, mon cher" toate bune si frumoase

toate fetele si bucuriile din dotare

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

ancutza, apucai sa vad pozicile! cum am vazut-o pe Dsoara am zis ca-i leit tu! dupa care, vazandu-l pe tati, m-am intors la 180 grade! nu stiu, acum zic ca are zambetul tau si aerul de Domnisorica frumoasa de la tine, dar trasaturile lui tati. si am mai observat atatea lucruri comune cu daria mea! 1. ii place sa se impodobeasca (bratari, inele, cercei...) 2. are mai multe costume de baie, cum ii shade bine unei Domnisoare (mi-a placut mult cel cu buline!) 3. ii place inghetata!!!! (la voia asta nu-i o probl, ca sunteti slabute amandoua, la noi trebuie sa incercam sa reducem portiile) . dar ce este diferit este ce bine stie ea sa manance cu furculitza si cutitul, eu dariei nu i-am dat niciodata cutitul.... e adevarat ca aman momentul si pentru ca victoras imita totul si ar vrea si el cutitul, ceea ce nu-i chiar bine.

Mexxa, ce dulce-i Sebi! parca nu s-a schimbat deloc! tu cum reusesti sa-l tunzi, ca eu nu am succes cu victorasul meu deloc!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pup, fetele mele dragi!

Eu, ca de obicei, lenesa la scris si marturisesc ca si la citit, in ultima vreme.

Dupa cum vedeti si la semnatura am ajuns la 34 saptamani de sarcina. Mai am trei saptamani si intru in luna a noua. BB mic este bine si grasunel. Eforturile cu toate tratamentele au dat roade. Picioarele mele sunt vinete de la atatea injectii, insa deja sunt foarte obisnuita cu ele si nu mi se mai pare greu deloc. Mai greu este cu contractiile si cu durerile de oase. Noaptea nu pot dormi din cauza durerilor. La ultima consultatie, colul era scurtat, dar inchis, drept pt care stau mai mult in casa si nu fac niciun fel de efort. Ma bucur ca Rares este un baietel atat de bun si intelege perfect cand ii spun ca nu il pot lua in brate sau ca nu pot sa merg cu el la plimbare.

Am citit ca multe dintre voi ati fost plecate in vacanta. Sa va fie de bine!

Am vizionat cu mare placere poze cu Maria (de Gety), cu Sebicu, cu Vladut si cu Ana (Papusica), iar acum ma uit, impreuna cu Rares la minunile Roxanei. Sper ca nu am omis nicio poza postata. Copiii sunt superbi si au crescut atat de mult. Parca mai ieri erau in scutecele, iar acum discutam cu ei ca de la egal la egal.

Anul acesta noi am sarit peste concediu, mai ales din cauza contractiilor pe care le-am avut din luna a cincea. Am zugravit in aparatament si am facut cateva modificari ca sa il asteptam pe Denis cum se cuvine.

Nu stiu ce sa va mai scriu. Doar ca astept cu nerabdare sa nasc, sa imi vad puiul mic si sa stiu ca este sanatos. De data aceasta, am o frica teribila de cezariana, desi prima data totul a fost foarte bine.

Va pup cu drag pe toate si pe copilasi, de asemenea

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

34+ cu DENIS GABRIEL

RARES are...

BEBE

POZE

Mergi la inceput

Roxana - m-am uitat la toate pozele voastre si sunteti o familie minunata!

Copilasii sunt mereu veseli ca si mamica lor. M-am tot uitat la copilasi si amandoi au trasaturile tale foarte bine pronuntate - mie asa mi se pare. Victor seamana mai bine cu tine, dar si Daria seamana foarte bine cu tine. Nu-mi vine sa cred ca Daria a sarit cu coarda elastica, Victor sigur nu ar sari.

Cat despre Victor - felicitari si sa o tina tot asa.

Cat despre sora ta , iti doresc sa duca sarcina la bun sfarsit fara probleme.

Ancuta - ma bucur ca ati petrecut impreuna we asta. Ioana a fost atre fericita cred si eu.

Sarcina usoara - finutei tale.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit si noi ieri din concediu, care parca a zburat, efectiv nici nu am simtit cele 3 saptamani. Am avut parte de multe peripetii si nu am reusit sa fac mai nimic din ceea ce mi-am propus. In primul rand, a doua zi dupa ce am venit, fii-mea a gasit de cuviinta sa toarne apa in laptopul cumparat anul trecut. Evident s-a dus pe apa sambetei si, dupa ce ne-am intors de la mare, sotul meu a alergat o saptamana prin Bucuresti incercand sa-l repare. Fara rezultat. Pentru noi asta e o adevarata tragedie, laptopul fiind metoda cu care o tinem pe Maria ocupata pe drumul de 2000 de km. Am fost nevoiti sa luam un DVD player portabil pana la urma.
La mare a fost frumos, am avut noroc de o vreme superba, a plouat doar in 2 dupa-amieze. Am fost la Eforie Nord, ca in fiecare an, insa de data asta nu mi-a mai placut asa mult ca anul trecut. Cazarea a fost execrabila, desi am platit pret de hotel, gazdele nesimtite, plaja nu a mai fost asa curata ca anul trecut... In fine, vom continua sa venim pe litoralul romanesc pentru ca mergem cu familia marita si nu toata lumea isi permite Turcia sau Grecia. La bulgari nu vrea sotul meu, cica ramane fara masina.
Dupa mare, am fost 2 zile la Brasov la bunici si ne-am simtit minunat. De fiecare data cand plec de acolo, plec cu ochii in lacrimi gandindu-ma ca poate e ultima oara cand ii vad, ei fiind foarte in varsta...
In rest nu m-am intalnit cu nimeni, nu am fost pe nicaieri... Am avut o stare destul de proasta dupa ce m-.am intors de la mare. Oricum, ca acasa nu e nicaieri, asa ca m-am simtit bine si abia astept luna octombrie sa mergem din nou.
Maria a fost iarasi in elementul ei, in culmea fericirii alaturi de verisorii ei, ceea ce ne face sa ne gandim iarasi ca i-ar prinde bine un fratior sau o surioara. Din pacate insa, mai trebuie sa asteptam.
Am vazut pozele cu Dudu la Disneyland, cu Eric si prietenul lui, cu Vladone si papusica la mare (am recunoscut-o imediat pe Ana, ce frumosi sunt amandoi!), cu Sebicu al mexxei (multa, multa sanatate din partea noastra), cu frumusetea de Maria, cu Dariuta si Victoras cei veseli si scumpi, cu Ioana de Ancuta cu ochisorii ei minunati... Toate pozele mi-au placut la nebunie, le-am savurat pur si simplu!
Ma bucur ca ne-au mai scris MamiLili si Sibylle. Poate ne mai scrieti din cand in cand.
Eu incerc sa-mi reintru in ritm dupa concediu. Am venit acasa cu planuri marete pentru gradina, amenajari, etc. Din pacate, in timpul concediului a fost canicula aici si mi-au murit 90% din florile din ghivece... Asta e, nu ma las, o sa incerc sa revigorez ceea ce a ramas.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Princess- iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si sa te refaci repede dupa nastere - mult a fost putin mai este. Ma bucur ca ne-ai scris. si mai asteptam vesti de la voi.

Lexi bine ai venit din concediu. Ma bucur ca te-ai simtit bine si imi pare enorm de rau ca in loc sa gasesti conditii mai bune pe litoralul romanesc a fost mai rau - de aceea nu putem merge inainte. Au trecut 20 de ani degeaba
Cat despre laptop ce sa zic io fi fost sete? Maria a incercat.

Cat despre gradinarit poti sa-ti urez - spor la treaba!

Poze

Mergi la inceput