Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Si Lexi - era sa uit - nu cred ca ai fost in concediu?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor, pe unde umblati?

Cris, e adevarat, victor spune toata lumea ca este intreg al meu, iar eu uneori, cand ii vad fatzuca, parca vad unele poze cu mine cand eram mica... chiar, o sa incerc sa-mi scanez cateva poze de cand eram mica sa-mi spuneti daca nu-i asa. cat despre daria, are si ea elemente de la mine, chiar daca nu atat de multe ca victor. si a fost super urajoasa la coarda elastica, eu ma gandeam sa-i spun lui nenea ala sa ne dea banii inapoi daca nu se da, cand colo, ea ne-a lasat pe toti cu gura cascata!

Princess, sarcina usoara in continuare! ma bucur sa aud ca bb si tu sunteti ok! multa sanatate si un pe burtica.

Lexi, ce ghinion cu laptopul! dar sunt sigura ca in rest v-ati bucurat de concediu. si noi suntem dependenti de dvd portabil la drum lung, iar cand ne-am intors din bulgaria s-a blocat un dvd cu desene inaintru si a fost foarte greu 4 ore fara desene.

sa aveti o zi buna!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cris, o sa pun si poze, momentan nici nu le-am descarcat pe toate. O sa-mi fac timp zilele astea.
Roxana, si mie mi se pare Victor bucatica rupta din tine.
Am stat pana acum si am citit cateva pagini de la subiectul despre Madalina Manole de la Generale. Eu nu pot intelege cum ii lasa sufletul pe unii sa spuna atatea rautati si sa improaste cu atata venin, chiar si cand e vorba de un om decedat. Oricum, nu-mi revin inca din socul stirii...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va astept la o cafea!

Lexi- - asteptam pozici!

Lexi - si eu am tot citit si nu-mi dau seama de ce unele persoane se comporta asa.
Probabil aici pe forum pot spune tot ce le trece prin cap. No comment - mai departe

Poze

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Cris, spunea cineva la subiectul despre Madalina ca toate cele care am participat la acea discutie pe forum suntem vinovate. Cele care s-au purtat si au vorbit urat pe de o parte, si cele care am tacut si nu am spus nimic pe de alta. Mare dreptate are, eu una ma simt groaznic. Chiar daca m-am bucurat din tot sufletul pentru ea atunci si am felicitat-o pt sarcina, nu am reactionat in niciun fel la rautatile celorlalte. Asa sunt eu de obicei, incerc sa evit conflictele cat de mult pot, de aceea nu reactionez. A fost f urat din partea mea si sa simt oribil... Ar fi trebuit sa-i iau apararea si sa le raportez la moderatori pe cele care nu au fost in stare sa-i scrie o vorba buna, chiar daca nu o placeau...
In alta ordine de idei, apropo de poze, o sa le pun cat de curand, dar vroiam sa va atrag atentia asupra unui subiect de la generale cu pozele copiilor pe net. Eu deja mi-am sters toate pozele de pe facebook (nu erau multe si erau doar pt "friends only" dar am vrut sa fiu sigura) iar albumele de pe webshots sunt toate private. Aveti grija pe unde puneti poze cu copiii vostri si cine se uita la ele.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Lexi asta vreau sa fac si eu acum sa sterg tot!
Am vazut subiectul la generale.

Nu stiu insa cum sa sterg albumele care apar la semnatura!

Poze

Mergi la inceput

Test

Mergi la inceput

A mers!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Lexi - eu de cele mai multe ori - la foarte multe subiecte sunt doar "spectator"- nu am darul scrisului si de aceea nu ma prea bag la comentarii - dar sincer daca ma intereseaza un subiect incerc sa scriu la subiect - daca nu nu scriu nimic. Nu cred trebuie sa te simti tu vinovata cu ceva.

Mergi la inceput

completare-
nu cred ca ai fi reusit sa faci tu ceva - din pacate cred ca sotul ei are acum mari probleme.

Si la generale ai vazut ca iar sunt discutii si in loc sa ajutam iar dam cu parul!

Mergi la inceput