Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana01 spune:
Buna, fetelor,
Din pacate, din curiozitate, am deschis si eu subiectul despre care spunea Lexi, despre MM. M-am abtinut pana acum sa comentez stirea mortii ei, pentru ca pentru mine este de neacceptat o mama care isi abandoneaza copilul. Nu vreau sa comentez mai mult, sunt convinsa ca exista depresii, sunt convinsa ca exista tristeti, dar sunt convinsa ca atunci cand ai un copil corpul tau nu-ti mai apartine, sufletul tau ii este inchinat copilului tau. iar cum daca te doare dintele te duci la dentist, daca iti rupi piciorul te duci la ortoped, asa si daca ai depresii (si stii asta, pt ca inteleg ca realiza ca ceva e in neregula cu ea) te duci la psiholog. Pt ca ai un copil pe care il iubesti si pentru care esti totul. am spus mai mult decat imi doream, dar nu reusesc sa fiu empatica cu fapta ei. Dumnezeu s-o ierte si sa o ajute sa-si gaseasca linistea!
Cat despre acel subiect despre care vorbea lexi, eu m-am ingrozit! habar n-aveam ca exista atata rautate pe acest forum. deschideam cu sufletul deschis forumul, fiind fericita ca gasesc aici alinare la suferinta mea, prieteni care ma ajuta la nevoie, sfaturi dupa care sa ma ghidez, un cuvant bun ... mi se pare incredibil ca s-a permis acest gen de discutie, uratenia sufletului unora dintre cele care scriau acolo m-a ingrozit! sper ca moderatorii acestui site sa invete din greseli si sa nu mai permita vreodata ca un astfel de limbaj, atata rautate sa fie scrisa aici.
M-am ingrozit si de ce spuneati voi de poze. mi-am sters pozele de la semnatura si voi fi foarte atenta cu albumele mele.
ieri seara am avut un incident tare neplacut: dupa ce ne-am jucat in parc, am sarit la saltea, totul a fost super, in drum spre casa daria si-a dorit sa luam pui la rotisor de la hipermarket. astfel ca am oprit in drum la Auchan. i-am pus, ca de obicei, pe amandoi in carutul de cumparaturi, stateau in fund. m-am oprit la raionul de pui, am lasat carutul cam la 1 m de vitrina si m-am intors pt cateva secunde sa vad ce pui iau. in acel moment am auzit o busitura, ai mei copii erau intinsi pe jos urland, victor era plin de sange. ce s-a intamplat? daria, nerabdatoare, s-a ridicat si s-a aplecat sa prinda bara de la vitrina, iar carutul s-a rasturnat. victor s-a lovit de bara si si-a spart barbia, daria a cazut si s-a lovit rau la picioare, ea tinandu-se totusi de bara. nu va spun ce greu i-am calmat, am fost la cab medical din auchan, nu a reusit sa-i faca nimic, caci victor se zbatea si urla. eram singura cu amandoi. l-am sunat pe sotul meu care a venit si a luat-o pe daria iar eu am gonit cu masina si cu victor la budimex, unde vorbisem deja cu chirurgul care l-a operat. din fericire era de garda. i-a pus 2 fire, n-a fost placut deloc, dar in final s-a calmat si el. acum sper din suflet ca loviturile de la genunchi sa nu declanseze un nou puseu al artritei dariei. cam prin asta am trecut eu ieri. imaginati-va ca am fost foarte calma, in continuu vorbeam calm cu ei, parca ma dedublasem. parca nu eram eu, le spuneam foarte calma ca ii inteleg ca ii doare, ca ii iubesc si sa se linisteasca , sa nu mai planga, caci nu-i va mai durea daca nu mai plang. chiar si la medic cand l-a cusut eu l-am tinut de picioare pe victor, ii vorbeam ,ii spuneam ca-l iubesc, chestii de-astea. azi noapte din cauza adrenalinei si a socului n-am putut dormi, abia azi dimineata am avut un moment de panica, dupa ce am ajuns la serviciu, imi venea sa ma ascund si sa plang.
cam asta despre noi... mergem mai departe. maine merg cu victor sa vada medicul daca totul e ok si dupa 7 zile ii scot firele.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Roxana - imi pare tare rau de patania voastra. Cred ca a fost greu pentru toti.
Am patit si eu odata ca s-a rasturnat caruciorul cu Dragos si s-a lovit tare la picior.Noroc ca nu a cazut pe Victor care in acel moment nu a fost in carucior. De atunci nu mai iau carucior- desi e tare comod.
Ieri am fost cu Victor la stomatolog. Avem 2 plombite. Nu sunt mari - una e galbena iar a doua e doar un pic de calciu si sigilata pentru ca era foarte mica.
Vreau sa va spun ca sa comportat extraordinar de bine. A fost foarte cooperant si ascultator- un adevarat barbat!
Apoi am fost cu Dragos la infectioase la urgente- duminica cum v-am povestit am fost in padure si ne-am procopsit cu o capusa. Marti a vazut-o el si si-a scos-o singur. Cand am ajuns ieri de la stomatolog am vazut ca inca era rosu in zona respectiva si asa ca am fost la spital. Acum suntem pe tratament cu antibiotic si peste 6 saptamani analize de sange.
O zi minunata!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
lilina spune:
buna fetelor,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99710&whichpage=1
foarte URAT ...
asta e unul din motivele pt care intru din ce in ce mai rar pe acest forum.... mi-e sila sa citesc aberatiile unora (nu-i vorba de voi, sa nu ma intelegeti gresit, ci de individele care vorbesc fara sa gandeasca si jignesc in mod gratuit)
daca va e dor de mine ma gasiti pe mess 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina buna fetelor, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99710&whichpage=1 foarte URAT ... asta e unul din motivele pt care intru din ce in ce mai rar pe acest forum.... mi-e sila sa citesc aberatiile unora (nu-i vorba de voi, sa nu ma intelegeti gresit, ci de individele care vorbesc fara sa gandeasca si jignesc in mod gratuit) daca va e dor de mine ma gasiti pe mess ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) |
Uff, eu tot nu pot scapa de sentimentul de vinovatie. Si am citit ca nu sunt singura care se simte vinovata pentru acel subiect...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

ancadragoman spune:
In noul bazar se gasesc produse personificate DC ,o parte din suma merge la cazurile umanitare existente la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=147&n=Umbrela-I-love-DC
Va multumim si va asteptam 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Crisnemes spune:
Lilina - eu cred ca e ok daca intri pe la noi- acele fete nu sunt majoritatea - aici la noi in topic noi suntem majoritatea si deci noi facem normalitatea- nu stiu daca m-ai inteles.
Lexi - am vazut pozele cu Maria - acum chiar te cred ca ati fost la mare. E frumoasa foc si are niste ochi superbi.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
Cris, ce baiat curajos aveti! sigur ai mei s-ar speria numai la auzul bazaitului masinariei alora... sper sa va iasa bine analizele, pacat ca aveti de luat antibiotice...
Lexi, chiar nu vad de ce sa te simti vinovata! Dimpotriva, mesajele tale erau printre putinele pozitive si elegante de pe acel forum. din pacate cu o floare nu s-a facut primavara. nu ai de ce sa te simti vinovata, sunt sigura ca tot ce ai postat tu a fost scris cu inima deschisa si din suflet, iar sufletul tau stim cu toate ca este unul bun (eu cu siguranta stiu ce mult m-ai ajutat cand am avut nevoie si-ti voi multumi intotdeauna).
cat despre pozicile voastre, este superba mariuca. are un zambet senzational, ca sa nu mai vorbim de ochisori, pe care probabil toata lumea ii remarca si-i lauda.
Lili, eu habar n-aveam ca exista astfel de ... nu stiu cum sa le spun... "mame?" "femei?"... parca nu-mi vine sa pronunt aceste cuvinte alaturate unor fapturi atat de josnice. parca scuipau venin in fiecare cuvant scris. urat... eu inca tin sa scriu aici, pentru ca aici am invatat sa fiu o mama mai buna, sa ma bucur de viata mai mult, sa trec cu zambetul pe buze peste necazuri. si tot aici am invatat ca oameni care nu te cunosc si nu te-au cunoscut niciodata te ajuta pentru ca au inima buna si pentru ca sta in puterea lor s-o faca, fara a cere ceva in schimb. as vrea sa scriu despre toti care m-ati ajutat, dar mi-e teama sa nu uit pe moment de cineva... oricum, toate ati facut-o, intr-un fel sau altul, fiindu-mi alaturi.
asa ca
tuturor de la noi
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Fetelor, eu am o vorba "fiecare face si zice atat cat poate, cat il lasa mintea si inima". Nu mai puneti la suflet tot ce spun unii si altii care nu va cunosc si pe care nu-i cunoasteti. Nu merita, va faceti doar voua insiva rau. De aceea, Lilina, sper sa revii mai des pe forum. 
Roxana, eu chiar nu-mi amintesc and si cu ce te-am ajutat...
De simtit, ma simt vinovata pentru ca era rost de ceva raportari la moderator la subiectul respectiv... Am incercat sa ma pun o secunda in locul Madalinei atunci si crede-ma ca mi-ar fi facut foarte rau acele mesaje, mai ales insarcinata fiind.
Roxana, imi pare tare rau de patania cu caruciorul. Cum se mai simt copiii?
Cris, chiar ca ai un baietel curajos, felicitari!
Multumim si pt complimente.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Adriana mica spune:
Hello,
Roxana, ati avut o vacanta super. Sa va fie de bine. Imi pare rau pt patania din Auchan.
Lexi, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita in Romania.
Princess, sarcina usoara in continuare!
Mexxa, si eu speram sa fiti mai bine! Ii doresc multa sanatate lui Sebicu!
Of, eu sunt preocupata de rezultatele la analizele lui Dudu, pe care ni le-a solicitat medicul homeopat. Desi marea majoritate sunt ok, fibrinogenul si Imunoglobulina E sunt mai mari decat limita maxima admisa. Medicul peditru si cel de familie au incercat sa ne linisteasca cat de cat, nivelul ridicat al fibrinogenului putand fi cauzat de faptul ca anul acesta a avut destul de multe viroze; il vom repeta peste 2 luni, dar nu cred ca imi voi putea lua gandul de la lista pe care am citit-o pe net referitoare la bolile grave ce pot genera un nivel ridicat al acestui indice... In plus, IgE este foarte ridicat, ca si cum ar avea un fond alergic extrem de pronuntat... ceea ce este foarte curios in conditiile in care nu a facut pana acum nici un episod de bronsita astmatiforma. SIngurele manifestari alergice sunt cele pe care le face pe timpul verii, acum fiind al doilea an.
Una peste alta, mergem la homeopat si, peste 2 luni vom reface probabil aceste analize, avem speranta ca isi vor reveni la normal.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Am vizionat pozeele din concedii, am vazut o gramada de fete frumoase si cochete, mai ca prind chef de reintregire a familiei - dar totusi nu-mi pot asuma riscul de a trai cu 4 barbatzi sub acoperis ![]()
Roxana, a fos ceasul rau cu faza din Auchan, super ca tzi-ai pastrat calmul si ai reactzionat cum trebuia. Eu prezentza asta de spirit o am mai ales cand sofez, adica tremur juma de ora dupa ce aproape as fi facut accident . Cu copiii tremur de la inceputul pana la sfarsitul fazei ...
apropos costume de baie, eu am intotdeauna in geanta de la strand 8 perechi de slipi de baie, Alex nu suporta sa imbrace chilot ud, asa ca tb schimbat dupa fiecare iesire din bazin OMG.
Daria cu corzile elastice m-a dat gata, bravo ei!
Lexi, bine atzi revenit si voi din concediu, intr-adevar am avut aici 35-38 de grade timp de 3 saptamani, groaznic, vreau la munteee!
Crisnemes, eu am programare martzea viitoare la dentist cu ai mei, carii nu cred ca au, ca au primit deja vizita la gradi si-mi scria in raport ca a fost ok... sa vedem.
Adriana, te intzeleg ca esti nelinistita, dar mai bine nu mai citi pe net si asteapta rezultatele viitoare, mie explicatziile cu virozele repetate imi suna verosimile. Sanatate va doresc si numai bine 
Fetelor, imediat incepem sa felicitam primele Bucurii, va vine sa credetzi?
azi rasfoia Fabi un prospect despre Croatia, si im arata, uite mami, casa asta are un pool (a se citi pul, normal ), si casa astalalta are doua poole (a se citi ... cum credetzi voi de cuviintza).
Sau ii ziceam lui Alex ca-l rog sa nu traga apa la toaleta tot de 2-3 ori, ca de obicei, si el: "dar am tras-o numa' o ora, nu de doua ori"
Grea e Doamne ,limba romana, ai vostri cum se descurca in ale gramaticii? eu deocamdata ma amuz , dar sper totusi sa-si revina in curand.
Noapte buna va doresc!