Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Mi-a dat Desiree un mesaj pe Facebook. Ii transmisesem ieri ca suntem cu toatele alaturi de ea si ne rugam pentru Victoria si pentru ei. Asta mi-a raspuns: "multumesc au luat lichid din sira spinarii si nu sunt celule de leucemie acolo ceea ce e bine. Sunt doar in maduva osoasa. Multumeste fetelor de pe dc ptr gandurile bune. Am inceput azi tratamentul. Va pup. Nadia. Sunt pe tel. Lui daddy." Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Doamne Ajuta!! Multumim Gabitzam
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Adriana_78 spune:
Vin si eu cu o intrebare urgenta
Supozitoarele din Belgia Utrimise de Simonix) nu au si un prospect? eu nu am gasit'?
se pot da si la febra? sau doar pt nas infundat?
mi_bebelina spune:

SARA ELENA si DAVID ADRIAN , sa va faceti mari, sanatosi si vigurosi! Sa aveti o copilarie fericita pui dragi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Gabitzam, multumim pentru vestea buna! Sa o tzinem tot asa!
Simonacip, multumim ptr rugaciune, am citit-o si eu in dimineata asta din tot sufletul, cu gandul la Victoria scumpa!
Va pup pe toate fetelor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Lilly79 spune:
Ieri toata ziua m-am gandit la Victoria si la Desiree.Ma voi gandi si ma voi ruga pt voi sa se faca printesa bine repede-repede.
Eu intrasem ieri de la lucru pe forum sa vad daca nu am PM si-apoi am zis ca sa vad ce-ati mai scris si-asa am aflat.De obicei nu intru de la lucru, pt ca ne monitorizeaza traficul si nu vreau sa vada cum imi petrec eu timpul.Mi-am promis ca nu voi intra de la lucru, si totusi ieri parca am simtit ceva ca trebuie sa intru.
gabitzam multumim pt ca ne tii la curent.Ti-am trimis request pe FB.
La multi ani! 

Ilinca
Sara Elena
David Adrian
Astazi sunt acasa si cred ca si zilele urmatoare.Mergem imediat la doctorita sa ne confirme varicela de care credeam ca am scapat.Nu vad ce-ar putea fi altceva bubitele cu lichid de pe burta si spatele Juliei.Are putine bube, nu a avut febra, si nici nu pare sa o manance prea tare.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
chinabulina spune:
buna dimineata!
am intrat si eu sa vad daca avem vesti despre victoria. am citit rugaciunea si ma rog sa se faca bine repede. m-a marcat foarte tare vestea asta, mi se pare atat de nedrept...
am vazut-o pe frumoasa sara. doamne, cat e de frumoasa!!!! 
ma gandeam sa va dau ceva vesti, daca tot nu am intrat de vreo 2 luni. intre timp gogoasa a crescut, vorbeste tot felul de lucruri, uneori e ca o moara stricata. canta, spune poezii, vorbeste cate in luna si-n stele. e o pisicoasa. eu ii spun uneori "pisi", iar ea imi raspunde: "pisi e pisica. eu sunt fetita". ma topesc
. daca vreti sa o mai vedeti, o gasiti aici.
va vad vorbind de concedii. oftam citind planurile danei, cu gandul ca noi deja am fost si criza asta nu ne mai permite sa mai mergem... dar a fost super!!! asa ca acum traiesc cu amintirile ![]()
mai sunt pe aici, ca mi-a fost dor. dar sunt la munca si nu pot scrie prea mult. va pup!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet
Adriana_78 spune:
Lilly, multumesc! sa vad daca ma incument la modelat fluturasi pt tort.
Noi ieri am fost la Water Park in Otopeni -- are destule tobogane, da nu pot spune ca e chiar asa grozav -- fara copaci, numai o mocheta d-aia pe jos verde, ce imita chipurile iarba -- cam multi tigani.
Dupa vreo 2 ore de stat, Annikai i s-a facut rau si a facut febra
repet INTREBAREA: Supozitoarele trimise de Simonix sunt si pt febra sau doar pt gat/nas?
O fi ceva in apa, nu stiu, ca si in weekend dupa ce am fost la piscina la Snagov, a facut Lara febra. Da si-a revenit repede. In schimb biata Annika e ploestita de-a binelea
Am citit si eu ceva despre leucemie, cred ca e cazul Victoriei ca e o forma care se intalneste la copii mici (2-5 ani) desi cica mai frecvent la baieti si e tratabila.
"Leucemia acuta limfoida (LAL) este un tip de cancer al sangelui si al maduvei osoase -tesutul spongios din interiorul oaselor care produce sangele.
LAL este unul din cele patru tipuri principale de leucemie, care evolueaza rapid si afecteaza globulele albe (limfocitele) imature.
In conditii normale, maduva osoasa produce celule imature (stem) in mod controlat. Acestea se maturizeaza si se specializeaza, transformandu-se intr-un anumit tip de celula sangvina.
La bolnavii de leucemie acuta limfoida (LAL), limfocitele imature sunt produse in exces si eliberate in fluxul sangvin. Ele se multiplica rapid si impiedica celulele sanatoase sa isi indeplineasca functiile, lasand organismul expus la infectii si hemoragii. Celulele leucemice pot invada anumite regiuni ale corpului (sistemul nervos central si maduva spinarii) cauzand probleme grave.
Leucemia acuta limfoida (LAL) este tipul de leucemie cel mai frecvent la copii, afectand un numar mai mare de baieti decat de fete. Boala survine indeosebi intre 2 si 5 ani. LAL este resposabila pentru 20% din cazurile de leucemie la adulti si pentru cca 75% din leucemiile copilului
Leucemia acuta limfoida apare atunci cand corpul produce in exces anumite celule (limfocite). Aceste celule raman imature (nu se matureaza si nu pot proteja corpul impotriva infectiilor) si poarta denumirea de “blasti”. Blastii invadeaza maduva osoasa si afecteaza rapid globulele albe, globulele rosii si plachetele sangvine.
Leucemia acuta limfoida are o evolutie rapida daca nu este tratata, dar de obicei raspunde la tratament."
Simonix spune:
Gabitza -multumim mult de veste
Este de bine, zic eu, deci imi incep ziua o idee mai linistita. Azi noapte ce sa zic ... nu prea am dormit, nu reuseam sa imi scot din cap toata povestea asta, ma gandeam numai la ei, la Victoria si la parintii ei. Uf .. Am incercat sa imi alunggandurile, sa citesc, sa ma uit la Carcotasi
Nimic ... Noaptea am incercat sa dorm cu Robert dar eram tare agitata si el m-a dat afara din pat ... Sper ca de azi incolo sa auzim doar vesti bune si sa ne linistim 
Dana - unde pleci in Sudul Frantzei? Si noi vom merge acolo, la un sat de vacanta, de la Pierre et Vacances, langa Frejus. Am mai fost si ce sa zic, io sunt indragostita rau de zona aia, toate oraselele alea de pe coasta ... 
Vom merge la inceputul lui septembrie, cu mama si cu fratele meu, vom fi o gashka mare
In rest, nnu am avut vreme de vizitat Olanda, ca va apelam noi :) Si la voi e asa rece? Azi erau 12 grade, azi noapte lui Robert i-am pus maneca lunga si mie imi inghetzase spatele
Dar e soare mult si imi place peste zi, este vreme perfecta de parc si de activitati exterioare 
Uff ... gata, sper ca voi reusi sa ma concentrez mai bine azi ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 repet INTREBAREA: Supozitoarele trimise de Simonix sunt si pt febra sau doar pt gat/nas? |
Nu sunt pentru febra, nu contin nici un agent antitermic doar uleiuri naturale din plantele:Satureia montana, Melaleuca viridiflora, Origanum majorana, Thymus vulgaris, Lavandula officinalis si Eucalyptus radiata, asta evident scrie si pe pachet. Si se folosesc pentru probleme gat, nas si urechi.
esme
aldaesme spune:
La Multi Ani!
SARA ELENA si DAVID ADRIAN ,
sa va faceti mari, sanatosi si frumosi! Sa aveti o copilarie fericita pui dragi!