Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree sunt socata, o Doamne! la Dumnezeu care iubeste copiii si sper ca totul va fi bine.
Nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti. Suntem alaturi de tine si, cu orice putem ajuta, spune-ne! O pup cu drag pe Victoria pe pe okisorii ei mari!
Alysh sanatate multa cu enterocolita. Sta la mama ta Vladi???

Mergi la inceput

Alina_anto superba Sara, ce cocheta e si ce par carliontat!

Mergi la inceput

Ilinca sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vazut si eu poze cu Scortzy, mii de pupici, imi era un dooooooor de ea, teribil, ce ochi, ce gene, ce par................ Pupici scumpica!

Am culcat papusica, e tare cuminte, manca-o-as de scumpa. Ne jucam in fiecare seara, dansam, cantam... tot ce vrea ea. Si vreau sa spun ca acum si colaboreaza, i-am facut dus in fiecare zi, fara probleme, azi am luat si papusica-bebelus cu noi, sa o spalam si pe ea (Eva a spalat-o) M-a lasat sa-i tai si unghiile, si bretonul Am facut-o in joaca, distrandu-ne. Cred ca eu abordam complet gresit pana acum problemele. Sper sa fie bine in continuare si sa o tinem tot asa.

DanaH of, imi pare rau ca ai mult de lucru, pupici si tie si copilutzilor tai, pe Odo in special, o de o albim! Haide, mai cum poti sa crezi ca nu ti-a dus nimeni lipsa, tz, tz, tz... Si noi vrem la anul sa mergem in sudul Frantei, poate ne recomanzi si ne pove cand te intorci, ce si cum, please!

Alysh, cum mai e Vlady? Sper ca e o forma usoara... Tine-ne la curent, pupici si voua!

O seara frumoasa fetelor, linistita si mai racoroasa, ca m-am saturat de perpeleala..........

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, numai la Victoria m-am gandit azi, si numai cu plansul in gat am stat. Si eu care ieri ma perpeleam ca al meu cupil are rosu-n gat, suntem pe antibiotic din nou, insa febra a scazut si e mult mai bine azi. L-am pupat si l-am strans in brate azi dimineata de o mie de ori, si azi noapte prin somn, off, nu pot sa imi imaginez ce e in sufeltul parintilor. Insa trebuie sa fim optimisti, si sa gandim pozitiv, citeam undeva ca acum nu mai e ca inainte, cel putin in Canada, sunt multe sanse de vindecare la toate tipurile de cancere, numai eu la servici am vreo 3-4 colege care sunt bine, dupa tratamente, si dupa ani de zile, deci se poate. Mai am si o vecina, cu un bebe mic, a aflat imediat dupa ce l-a nascut ca are cancer la san, o vedeam mereu la plimbare vara trecuta cu un baticut in cap, si-a pierdut tot parul de la chimioterapie, insa e OK acum, mai infloritoare ca oricand.
Desiree daca vrei, poti sa-mi dai numarul tau sa te sun, sa vorbesti cu cineva, suntem mai aproape aici.

Multumesc fetelor pentru gandurile bune si felicitari, suntem si noi tare bucurosi, ce-o fi sanatos sa fie, insa tare mi-as dori inca un baietel. Dar si fetita ar fi super.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Seara buna!

M-am infiorat cand am citit titlul capitolului (noroc ca il am salvat in bara de favorite, ca altfel nu cred ca-l gaseam), mi-a fugit mintea la orice altceva numai la ASTA nu. De ce Doamne sa chinui un copil asa de frumos si cuminte si reusit? De fapt de ce sa chinui un COPIL?! Desi sunt revoltata, tot la Dumnezeu ma rog pentru voi Desiree, sa va dea putere, Victoriei sa suporte bine tratamentul si voua sa-i fiti alaturi. Mi-a mai venit inima la loc cand am citit ca este boala asta cumplita este tratabila in cazul Victoriei. Doamne ajuta, peste doi ani sau chiar mai repede, sa vii sa ne dai vestea cea mare ca Victoria este complet vindecata!
Mesajul tau este al unei persoane demne si curajoase, dar numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau si al sotului tau in momentele astea. Sunt cu sufletul alaturi de voi! Curaj!

La multi ani Ilinca! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si ferita de orice rau!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Cu gindul la Victoria scumpa...i-am revazut pozele, nici nu ma gindesc sa fie altfel decit bine.
Sa facem o mica-mica rugaciune pentru scumpa noastra Victoria

Rugaciune pentru copilul bolnav

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(Victoria). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(Victoria), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh si Doloress, sanatate multa la puiuti!!
DanaH, ce program frumos aveti!Macar cu gindul la concediile astea parca faci mai usor munca.
Ylari, ma bucur ca a cooperat frumoasa Eva!! Sa o tineti tot asa!Se vede treaba ca tot fetele sunt mai cumintele!
Maitrey, felicitari pentru baietel. Mai e putintel si il si vezi. Sa dea DUmnezeu sa fie sanatos si cumintel!
Alina_anto, are un par superb Saratzina. SI niste rochiteeee....pe masura.
Cu intirziere urez si eu Ilincai La Multi ANi cu sanatate si multe, multe bucurii.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-a dat Desiree un mesaj pe Facebook. Ii transmisesem ieri ca suntem cu toatele alaturi de ea si ne rugam pentru Victoria si pentru ei.
Asta mi-a raspuns:

"multumesc au luat lichid din sira spinarii si nu sunt celule de leucemie acolo ceea ce e bine. Sunt doar in maduva osoasa. Multumeste fetelor de pe dc ptr gandurile bune. Am inceput azi tratamentul. Va pup. Nadia. Sunt pe tel. Lui daddy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

DanaH, ce vacanta frumoasa va asteapta pe voi acolo. Si "nei, nei", nu te-am uitat Nu-ti face griji cu baia, ca si la noi tot cu strigaturi se desfasoara. Cand ajungem, la spalat pe cap incepe si se jeleste "pauuuu, nu pauuuu", adica sa nu-l spalam pe cap, asta e durerea lui.

Mergi la inceput