Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 14
PRAG spune:
Desiree, nu am cuvinte sa descriu cit de socata sunt si cit de mult m-a afectat vestea voastra! Doamne ajuta sa treceti repede si cu bine peste tot! O pupam pe Victoria si ne rugam si noi pentru ea.
Daca de aici, de mai aproape de tine, te putem ajuta cu ceva, te rog din suflet nu ezita, scrie sau trimite pm. Orice... Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, te pot suna... Te pup, Nadia, pe tine si pe ai tai, si iti doresc multa putere! Dumnezeu te va rasplati pentru sufletul tau deschis si bun! Te iubim, printesa Victoria!
Lorich, Doloress, felicitari si sarcini usoare!
La multi ani, puiuti sarbatoriti zilele astea!
inais spune:
Deci mi s-au taiat picioarele cand am citit titlul topicului...Doamne Dumnezeule mare! Sunt efectiv socata...stau si citesc ce s-a scris si nu-mi revin...
Ce poti sa spui unor parinti incercati in felul acesta...ne rugam alaturi de voi, suntem aici daca aveti nevoie de ceva...TREBUIE sa fie bine! Atat!
Nu mai vad sa scriu...sunt cu ochii impaienjeniti de lacrimi.
Desiree
si muuulta putere.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
M-am cutremurat cand am vazut numele topicului schimbat, dar nu mi-as fi putut imagina asa ceva ![]()
Desiree nu pot gasi cuvinte, sa va dea Dumnezeu putere multa sa puteti fi tari acolo langa Victoria, stiu sigur ca printesa va fi puternica, doar are nume de invingatoare! ma bucur ca sunteti acolo (in Canada) si stiu ca totul va fi bine, trebuie!!!!
As vrea sa pot spune sau face mai mult, dar poate atatea ganduri bune vor ajuta! Ne rugam pentru voi!
Eu am fost la dr. dimineata, galusca e bine, dr. nu a mai vazut vreo dezlipire, asa ca multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat!
Alina ai o fetita superba, Doamne ce par are ea acolo!!!!
Mihaela momentan iau 6 utrogestan pe zi...imi dau ameteli si somnolenta de era sa pic pe strada azi (combinat si cu caldura). Legat de sangerare si Rh nu mi-am pus problema, nu cred ca e o problema, ca nu sangereaza bebeul, ci din exterior vine, nu?
Simonix te pup draga mea, iti doresc si eu o sarcina minunata cat mai curand!
Doloress ce veste!!! Ai fost discreta, dar vestea e minunata! Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Maytreyi sarcina usoara si la termen si tie, vad ca e marisoara deja, stii ce va avea Alexandra, frate sau sora?
Va pup pe toate, de maine mai rar cred, reincep serviciul, o sa intru sa vad macar ce faceti si vesti despre printesa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 8+
maitreyi spune:
felicit si eu proaspetele mamici si viitoare mamici, sa fie bebeii sanatosi si voiosi!
lorich e cu cuc
multumesc 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ariel_7000 spune:
Desiree, sunt alaturi de voi in aceasta grea incercare. Doamne ajuta Victoriei si voua multa putere! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Vianne spune:
Fetelor, sunt socata de veste, sper ca bunul Dumnezeu sa o ajute pe Victoria sa treaca cu bine peste incercarea asta mare..
Cred ca tot ce putem face e sa ne rugam pt ea... Imi tremura si acum picioarele si ma gandesc ce o fi in sufletul parintilor ei..
Fetelor cu burtica, felicitari din tot sufletul!
aelita spune:
NU POT SA CRED !!!!!!!!!!!!!!
nu stiu nici ce sa mai scriu..cum lipsesc se intampla ceva...am citit titlul si incurajarile pt Victoria si deja im i tremurau mainile si nu stiam unde sa dau inapoi sa aflu ce e cu ea...cand am citit leucemie am crezut ca imi sta inima !
cum se poate asa ceva cu o dulceata de copil si cu asa parinti minunati?
eu nu mai pot de plans acum,nu mai sunt buna de nimic...

DESIREE

ma rog din tot sufletul pt voi !
30+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
cleo78 spune:
eu is romanca. Inca sper ca un alt medic o sa zica sa repete analizele si sa zica : e greseala.
la multi ani, printesa Ilinca.
felicitari si lui Maytrei de minunea din burtica. Sarcina usoara, nastere ca in basme, si copii sanatosi
DanaH spune:
eu, ca si simona, ma agatz de ce a zis [d]desiree[/d]: " e tratabil". daca au spus asta, insemna ca asa este. am incredre, stiu ca este pe maini bune. dar sigur ca este nevoie si de DD.
nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintzilor.
desiree, draga mea, inca o imbratzishare. ma rog la DD pt voi.
Poze
DanaH spune:
fetelor, iertati-ma, eu sunt tare in urma cu urarile de La Multi Ani pt sarbatoritzi, de Bun venit pe lume de fratziori de mladitze si mugurashi, de felicitari pt viitoare duble mamici.
sa pup pe toti si pe taote acum si va urezce zic eu ca e cel mai important: multa multa sanatate.
eu am fost cam muta zilele astea. dar sunt sigura ca nu mi-ati dus lipsa. saptamana asta sunt iar singura acasa. sotzul e in barcelona si il "urasc" pt asta. e orasul meu de suflet si mor de invidie ca e acolo si eu nu am avut cum sa ma duc cu el.
la munca am ff multa treaba, nu am timp nici sa va mai citesc. mai am 3 sapt pana la vacantza si sunt atat de multe de terminat... am inceput sa imi iau si seara, acasa, iar sapt viitoare, cand vine sotzul, cred ca o sa stau pana mai tarziu la munca.
copiii sunt copii, adica ma capiaza de cap, se cearta se impung, dar sunt dulci. odo este in continuare in faza de nei la toate. vorbeatzi de baie: imi pare rau sa va spun, dar ma bucur ca nu sunt singura care ma chinui cu ea la baie. nu stiu cum de s-au transformat chiotele de bucurie in tipete de groaza. am crezut ca am greshit eu ceva. dar daca ziceti ca si la voi e la fel, m-am mai linistit.
cu mancarea si-a revenit circa o saptamana, dar vad ca zi iar a zis nei la castronelul cu ciorbitza. daca i-as da paine cu unt de arahide cred ca ar fi cea mai fericita.
dupa cum spuneam, noi mai avem 3 saptamani pana la vacantza. ne asteapta sudul frantei, mare, soare, plaja. stam acolo o saptamana, dupa care ne ducem in pirinei o saptamana, cu cortul. apoi ne intoarcem acasa, iar baietii pleaca tot cu cortul in belgia, la pescuit. noi, fetele, ii lasam " ca baietzii" numa vreo 3 zile, ca dupa aceea ne ducem si noi, cu trenul, dupa ei si ne intoarcem impreuna dupa vreo 3 zile. apoi avem musafiri din romania pt o saptamana si uite asa vine toamna. o sa treaca vara asta asa de repede.
dar abia astept soarele, ca pe aici a plouat saptamana trecuta de ne-a capait. acum a aparut soarele, dar e frigutz. daca ar mai "baga" vreo 5 grade ce bine ar fi....
mai vroiam sa zic ca am vazut toate pozele pe care le-ati pus, am vazut copii tare frumosi. dar m-a impresioant foarte tare bebe luca, asa de dulce, asa de linistit, asa de frumos... sa va traiasca, alysh!
va pup acum si sper sa mai intru pana plecam in vacantza.
Poze