Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
La multi ani fericiti papusa frumoasa Ilinca ! Sa fii ocrotita de rele toata viata, sa cresti frumos si sa fii iubita de toata lumea!
belleane spune:

Ilinca sa ai o viata fericita si lipsita de griji; Sa fii sanatoasa si sa-ti iubesti surioara.
maitreyi spune:
am intrat sa urez multa sanatate Victoriei si sa o ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa raspunda usor la tratament! curaj si parintilor incercati
Dumnezeu sa va binecuvinteze 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
belleane spune:
Aldaesme: ma gandesc sa fac si eu cupcakescu visine zilele astea de ziua barbatului meu si ma intreb cam cate ies in reteta ta. Eu am tava de teflon cu 12 cupe desi cred ca arata mai bine in hartiute.
Am recitit acum reteta si am vazut ca ti-au iesit 12. 
Sunt tare bulversata.
Danicris spune:
As vrea sa scriu ceva dar nu stiu ce. Nu-mi vine sa cred, pur si simplu, refuz sa cred asta. Totusi sper ca este un diagnostic gresit, nu stiu, sper sa se intample ceva si sa vedem un mesaj de la Desiree in care sa ne spuna ca de fapt a fost o greseala si atat. Maine merg la biserica sa ma rog pt. Victoria, altceva nu stiu ce pot face ... Curaj, fetita scumpa si frumoasa, sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci cu bine peste asta, multa sanatate !
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Aldaesme: ma gandesc sa fac si eu cupcakescu visine zilele astea de ziua barbatului meu si ma intreb cam cate ies in reteta ta. Eu am tava de teflon cu 12 cupe desi cred ca arata mai bine in hartiute. Am recitit acum reteta si am vazut ca ti-au iesit 12. ![]() Sunt tare bulversata.Te iubim, printesa Victoria!!! |
Si tava mea e tot de teflon tot cu 12 locasuri dar pun mereu si hartiute fiindca arata mai bine si oricum se iau usor de pe prajiturele. Voiam sa iti zic ca am facut si varianta cu visinele intregi (adica fara samburi dar nepasate) si e super buna si asa, acum am incercat cu piure pentru Doloress ca sa ii spun daca merge sau nu.
Am mai pus in cele cu visinele intregi si praf de scortisoara si cuisoare si mierea si sunt mai parfumate.
esme
belleane spune:
Aldaesme: chiar ma gandeam sa le fac cu visine jumatati fara samburi dar hartiute n-am (cand am gasit n-am luat) dar decupez eu cumva hartia clasica de copt sa nu se prinda. Cam cat ar trebui sa le tin in cuptor in conditiile in care cuptorul meu nu are termostat? Data trecuta le-am cam uscat si mi-a pierit cheful oarecum.
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Aldaesme: chiar ma gandeam sa le fac cu visine jumatati fara samburi dar hartiute n-am (cand am gasit n-am luat) dar decupez eu cumva hartia clasica de copt sa nu se prinda. Cam cat ar trebui sa le tin in cuptor in conditiile in care cuptorul meu nu are termostat? Data trecuta le-am cam uscat si mi-a pierit cheful oarecum. Te iubim, printesa Victoria!!! |
20-25 de minute la foc mediu cu cuptorul in prealabil incalzit. dupa 20 de minute incearca-le...cu o scobitoare.
Nu este hartie speciala in supermarchet la zona de vanilie si decoratiuni? cred ca in carrefour este, in baia Mare era in Real.
esme
alina_anto spune:
Desiree Sunt alturi de voi cu tot sufletul. Doamne ajuta sa se faca bine Victoria cat mai repede!
Am intrat si eu azi, dupa muuuuulta vreme pe DC si as fi vrut sa citesc mai mult din urma, dar efectiv nu mai pot...
Va pun doar niste poze recente cu Sara, va spun ca suntem ok, le felicit pe proaspetele mamici si pe viitoarele mamici si ii urez La multi ani Ilincai!!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria