Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, e numai pt nas - e pe baza de plante aromatce: eucalipt&co .

despre leucemie la copii, eu citisem aici
http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/sites-types/all-in-children
si aici
http://kidshealth.org/parent/medical/cancer/cancer_leukemia.html#

- cautam simptomele, cauze ...iar ce ne-a zis gabitzam, ca nu a ajuns la coloana vertebrala - e f. bine, ca e din faza incipienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lilly, multumesc! sa vad daca ma incument la modelat fluturasi pt tort.

Iti recomand cu caldura sa te incumeti . Pasta asta e usor de facut fiindca poti adauga lapte pana la consistenta dorita. Poti sa o intinzi (eceva mai usor sa o intinzi pe amidon ca nu mai e lipicioasa) foaie grosuta de 2-3 mm si sa tai cu forma de biscuiti de exemplu fluturasi (eu asa fac, ca sa fiu sincera cu forma de plastelina ca acolo am un fluturas mai de soi) sau floricele si apoi poti sa ridici putin aripile flutursilor si sa ii usuci asa cu aripile usor ridicate.

Ca sa stea in acea forma pana la uscat e super simplu sa iti faci un stativ din folie de aluminiu sau www.youtube.com/watch?v=c2O37ZxSrtE&feature=related" target="_blank">o bucata de carton cum face tanti din videoclip.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dimineata,
Multumim Gabita pentru vestile bune, eu azi noapte am avut numai cosmaruri, sa dea DD sa fie totul bine.

Adriana, imi place ca vrei sa incerci fluturasi, torturi, eu una recunosc ca n-am talent si nu imi place sa fac nimic. Asa ca Dariei ii comand tort de la agapitos cu Micky pt gradi.
La bazin, parca Gabi a fost anul trecut undeva in drumul taberii la unul frumos, chiar ma gandeam sa ma duc in we.

Si noi facem figuri la spalat pe cap, din alea nasoale cu sarit din cada, ca doar suntem maimutici, eu una singura am zis ca nu o mai spal pe cap ca se loveste cine stie cum cand sare, o las asa murdarica.

Am vazut doua fete superbe, Scortisoara care s-a facut o domnisoara tare frumoasa si are un par de ma apuca oftica ca o tot tund pe a mea si pe Teo pe care o revad de fiecare data cu incantare

Ma intorc la munci, imi e rau de mor, am o greata, tb neaparat sa ma duc la un control la ficat ca nu e a buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, m-ai omorat cu poza asta, Teo este o mandrete de fata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Esme, multumesc! Citisem pe pachet ce are in compozitie si cate se dau pe zi, insa nu scria exact pt ce afectiuni este

Si deci fluturasii sa-i modelez doar din lapte praf si miere?? plus colorant
fara faina?

F. frumusele fetitele noastre Teo si Sara, Teo cu rochita verde ca o printesa iar Sara nemaipomenita cu buclele si ochii mari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Esme, multumesc! Citisem pe pachet ce are in compozitie si cate se dau pe zi, insa nu scria exact pt ce afectiuni este

Si deci fluturasii sa-i modelez doar din lapte praf si miere?? plus colorant
fara faina?

F. frumusele fetitele noastre Teo si Sara, Teo cu rochita verde ca o printesa iar Sara nemaipomenita cu buclele si ochii mari

Fara faina! Dar incearca cu o cantitate mica, gen o lingura de miere si estimeaza cam cat lapte praf acumuleaza pana e gata de modelat, chiar la final tavaleste prin amidon (nu faina) si mai framanta putin. Intinde pe amidon, nu zahar pudra, nu lapte praf, e mult mai putin lipicios

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna scumpele,

intru rapid sa va spun ca suntem mai bine, inca in perioada de adaptare...ieri am vrut sa mai scriu dar n-am facut decat sa plang toata ziua....din cauza vestii cu Victoria.

Vlad a venit de la curte cu febra, varsaturi si diaree....am stat si l-am pazit doua nopt ca ajunsese la 40 temperatura si nu scadea cu nici un atitermic. A fost cumplit. Printre alaptari, ma ocupam de el. A luat ceva de pe la animalele din curte, am inteles ca a baut sin castronul iepurelui si si-a lins degetele dupa ce a pus mana la fundul pisicii, pana a ajuns mama la el, o savarsise.

Fatza de Luca e extrem de tandru, nu face decat sa-l mangaie, sa-i spuna sa nu mai planga, il pupa, sunt f multumita.

Fatza de mine e insa f rece, mai spune uneori: "Nu vreau la mami", el care era innebunit dupa mine, si asta ma da complet peste cap, umplu perna de lacrimi, off

Trecem usor peste toate. Din pacate nu am timp de conspect ca as fi vrut sa scriu fiecareia cate ceva.

O felicit din tot sufletul pe Doloress, sarcina usoara, draga mea si bebe sanatos si la termen!

Laurita si eu mor de dor, dar trag speranta sa ne vedem cat de curand si sa palavragim despre viatza in 4

Cleo, tre sa ne vedem sa-ti dau banutii pe supozitoare....ai vreo idee, cum putem face? Si saru'mana mult Simonix

ALI, mami de Vlady si Luca - doua minuni de la Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

alysh, nu i-am dat banii inca lui Simonix... o sa o rog sa imi dea Iban-u sa ii fac un transfer.
O sa ajung in zona in weekend, si o sa te sun/pe reallaura - din toate gasesc pe una - si va las supozitoarele si pt Piggy, si pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi multumim de vestile de la Desiree, chiar asta voiam sa va rog, pe cele care primiti vesti pe alte canale sa le impartasiti cu noi, care suntem cu sufletele la gura. Mi se pare ca e o veste buna, in continuare doresc multa putere parintilor, Victoriei si doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!

Am vazut si o minune de fetita, Teo, e adorabila, am avzut cum a petrecut ea frumos, am vazut si pe prietena ei draga, Andra! Chinabulina sa va traiasca mandretea, sa fie sanatoasa!

Vreti sa vedeti un baietel tunsulit si tortul lui de 2 ani?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 8+

Mergi la inceput

Pentru delectarea voastra si a copiilor va asteapta pe contul comun inca trei povesti preluate de pe placa.

Motanul Incaltat, Tom degetel si Vartelnita fermecata.

Abia astept sa imi trimita Sarea in Bucate fiindca a fost o distributie superba.

o zi buna si sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput