Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
didi,
imi pare bine ca-ti faci macar putin timp sa mai treci pe aici. si despre tine vrem sa stim mai multe...in ce zi esti...cand ovulaezi, daca ai ovulat..cand te testezi..etc
io una nu pot sa tin minte la fiecare in parte ![]()
multi 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
didi32 spune:
Mada draga n-am mai urmarit, dar mucus am avut cateva zile la rand, nu stiu ce sa zic. Din pacate n-am prestat in zile alea din diverse motive, printre care stat la birou pana la 1 noaptea

, asa ca nu-mi fac prea multe iluzii. Nu stiu ce sa ma fac cu servicul asta pe bune, nu-mi permit sa renunt la el ca n-o s-avem cu ce sa ne platim ratele

in devenire
romibo spune:
Multumesc mult de raspuns.Eu sunt in ziua 18, nu avea cum sa se vada corpul galben.Cat despre doctori, greu obtii un raspuns pertinent. Asa ca, tot pe voi ma bazez. Va pup.
didi32 spune:
Romibo ai fost la un dr bun? La o clinica cu aparatura mai moderna? Conteaza si lucrurile astea, au mai fost fete care s-au dus la ecografii la spitale si aveau aparate ff vechi sau la dr care nu se ocupau cum trebuie de ele si nu primeau raspunsuri clare. E adevarat ca sunt cam scumpe, dar poate gasesti totusi ceva sa-ti convina si sa te lamuresti cum stau lucrurile.
in devenire
madutza_bra spune:
te cred , didi, pai n-am prestat nici io in ultimele 2 zile ca eram rupta si eu si al meu...si vorba aia, io stau acasa cu Cristi si ar tb sa fiu mai odihnita, dar scoate asta mic si untul din mine ![]()
Poate e mai bine asa fara numaratoare, eu cand am ramas cu cristi eram sigura ca nu sunt gravida. in ziua ovulatiei ne-am ciondanit si nu am mai facut nimic. Prestasem cu 2-3 zile inainte de ovulatie, dar el a fost mai bataios si s-a prins 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
didi32 spune:
Ce norocoasa esti Mada! Totusi incerc sa fiu realista si sa nu-mi fac mari sperante, asta este.
Of, ce va invidiez pe fetele care stati acasa! Stiu ca suna ciudat, dar asa as sta si eu

in devenire
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui romibo Multumesc mult de raspuns.Eu sunt in ziua 18, nu avea cum sa se vada corpul galben.Cat despre doctori, greu obtii un raspuns pertinent. Asa ca, tot pe voi ma bazez. Va pup. |
corpul galben se vede de la ovulatie pana la 6-7 sapt de sarcina. este cel care confirma ca acolo a fost un folicul care a eliberat un ovul.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
didi32 spune:
Fetele ma bag la un dus si la culcare ca-s terminata cu orele astea de venit de la serviciu!
Va
si va urez noapte buna! Poate daca mai intru peste 2 capitole, mai gasesc vreo 2 gravidute
. Oricum contez macar pe Mara
in devenire
madutza_bra spune:
somn usor, didi!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
cami_antonia spune:
didi
ne e dor de tineeeeeeeeeeeeee
incearca sa te detasezi
si sa te gandesti la bebe ca ceva care va veni sigur
si vei fi mai relaxata
si cat cu serviciu;l
ai grija cu surmenajul
ca stii ca e naspa
nu merita
nimeni si nimic
sa muncesti atat
stiu ca e perioada naspa
dar crede-ma ca si eu am muncit ca tine
si pt ce?
ca acum nu mai am nici o legatura nimic
cu acei
toti profita
de pe urma
acestei crize
ai mare grija de tine
si se va prinde bebe si la tine
sa stii ca e bine acasa
dar vb lui mada
la fel de obositor
noi am prestat in zilele cu mucus si degeaba
asa ca
nu esti singuricaaaaaaaaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com