Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Deci Talida am ramas mascaFelicitari dragutzo,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Romibo bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta!La un ciclu de 24-25 de zile ca al tau,ovulatia are loc mai devreme de z14,faza luteala fiind intre 14 si 16 zile,asa ca eu cred ca daca in z18 nu s-a vazut ca ai fi ovulat atunci cred ca asa e.Nu stiu cum e cu temperatura si progesteronul,insa daca ai fost la un eco performat atunci ar trebuie sa se vada.Endometrul din cate stiu eu e mai gros dupa ovulatie,pt ca trebuie sa aiba bebe pe ce se prinde,Sfatul meu e sa continui sa-ti monotorizezi foliculi si daca nu ovulezi sa vb cu medicul despre o eventuala stimulare ovariana.Multa bafta
Didisor imi pare tare rau ca nu mai poti intra de la serviciTe asteptam cu drag de cate ori ai timp
Bebelu am prins si eu din tona de pupici,musai sa merg si eu la odisee
Mara ai ca mai e un pic pana vineri,stii oricum ca beta e mai sigura,Tinem pumni
Tzuki sunt sigura ca e super incantat soztul insa dai un pic de timp sa digere vestea
ANgi,Dragutza,Paula,carmen,roxi,camcris,cami antonia si tuturor fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cosminutza tu in ce zi mai esti????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce faceti gagici?
mai e cineva pe aici??

Didi ai pm

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Cami sunt z33 din 40 cate au fost luna trecuta
Bebelu eu mai stau pe aici un pic

Edit acum am numarat si sunt z34

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmiii

si te rog sa ma ierti ca nu m-am tinut de cuvant. si nu am ajuns nici azi la posta. dar nu prea imi arde de iesit.
sper sa ajung zilele astea. dar nu mai promit

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cosminutza hai ca poate poate
offfffffffffff

si eu sunt suparata ca m-am dereglat cu o saptamana
ca mi-au venit rusii mai devreme
nu vreau sa o iau iar de la capat vcu investigatii
etc
sunt cam necajita

da sper sa nu fie nevoie
luna asta voi sta relaxata
si poate se regleaza la loccccccccc

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

cami dar data trecuta cand te-ai dereglat, ai luat ceva tratament?
sau ai stat asa?
eu am luat dupashton si a fost ok. s-a si reglat si a venit si bb.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Bebelu nu-i bai,ti-am zis ca atunci cand ai timp e ok.
Cami prea multe sperante nu am,dar vorba ta :poate-poate

Mergi la inceput

stii ca astia toti sunt numai pt tine

Albumele noastre

Mergi la inceput

eu va las k azi nu am dormit la pranz
si mi se cam inchid ochii

noapte buna tuturor
somn usor si maine vreau vesti bune iar.

si la toata lumea

Albumele noastre

Mergi la inceput