Felicitari Tzuky, Talida,mara!Aspirante (513)
Raspunsuri - Pagina 10
Talida__ spune:
dar ai voie cioco bebelu ?
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
da...pai seamna leit
catelu a luat muuulte din comportamentu sotului
incapatanati, mofturosi, alintati.....
sper ca bb sa nu ia toate astea de la el...k o sa trag rau...
imi pov socrela k al meu si-a luat bataie din prima sapt de viata,
k urla de zici k il taiai. voria numai papica si sa fie tinut in brate.
cum il lasai pat urla de zici k il omorai.
si si-a luat=o ![]()
sper sa nu imi scoata peri albi cum i-a scos el lui maica-sa.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
bebelu86 spune:
spor la invatat bibitica 

oricum nu mai stau nici eu k trece mama pe la mine.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 9+
camcris spune:
bibitica20 maine ai examen parca
spor la invatat , bafta si tinem pumnii sa faci de 10
super poze, este bestiala pisicuta cu sapcuta
madutza_bra spune:
bibitica, frumoase poze si frumoasa pisica 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
romibo spune:
Buna, sunt noua pe acest forum dar va urmaresc de mult timpAm avut emotii si m-am bucurat pentru fiecare in parte.Felicitari noilor gravidutze.Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. . Sunteti mult mai experimentate ca mine. Nu mai e nevoie sa va spun ca imi doresc un bebe. Altfel , nu eram aici. Problema sta asa:
Am vrut sa-mi fac o monitorizare a ovulatiei completa in aceasta luna, dar din cauza timpului, n-am putut. Am facut eco doar in ziua 12 (eu avand un ciclu de 24-25 zile). Dr mi-a spus ca am un folicul de 7 mm si endometrul de 8,4 mm. Am tras concluzia ca deja ovulasem.In ziua 17 am facut progesteronul in ideea confirmarii ovulatiei. Rezultatul a fost 12,1 cu limite intre 3 si 15,4. Eram sigura ca am ovulat pana azi (ziua 18) cand am fost iar la eco si mi-a spus ca nu am ovulat pentru ca nu am lichid in fundul de sac douglas iar endometrul este foarte mic - 5,7. TB a crescut in ziua 13 cu 0,5 grade, ceea ce iarasi imi confirma ovulatia. Acum nu stiu ce sa mai cred.Am uita sa va spun ca am 37 de ani, ultima data am ramas gravida acum 7 luni, dar din motive medicale( la acel moment) n-am putut pastra sarcina. Intrebarile mele sunt urmatoarele.
1. Oare am avut ovulatie ?
2.Lipsa lichidului in sacul douglas confirma un ciclu anovulatoriu ?
3.daca ar fi fost ovulatie in ziua 12, ar fi trebuit sa mai existe acest lichid si dupa 6 zile de la ovulatie ?
4. Poate fi ovulatie cu un endometru asa mic ?
5. De ce a scazut endometrul, daca intr-adevar a fost ovulatie ?
6. Daca nu a fost ovulatie , de ce a crescut progesteronul si temperatura ?
In speranta ca nu v-am plictisit , astept cu nerabdare parerile voastre.
Va multumesc.
Am uitat sa va scriu ca am facut teste de ovulatie care au iesit pozitive in ziua 10 (seara ) si ziua 11.
Am creat si un subiect pe tema asta dar nu m-a bagat mai nimeni in seama. Poate am mai mult noroc cu voi. Va pup si va multumesc mult.
madutza_bra spune:
buna romibo, bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta
cred ca raspunsul complet o sa-l ai de la fetele mai experimentate dar daca la eco nu s-a vazut ca ai ovulat inseamna ca asa e. In cazul in care se produce ovulatia, in urma foliculului ramane corpul gaben care poate fi depistat si la 6-7 sapt de sarcina. Deci daca nu s-a vazut inseamna ca nu s-a produs ovulatia. Endometrul si grosimea acestuia nu are nici o legatura cu ovulatia, sau invers. Testele de ovulatie pozitive nu sunt o dovada ca ovulatia a avut loc. Tu ne spui ca a crescut temp cu 0.5 grade, dar doar daca ne pui un grafic putem sa ne dam cu parerea.
Totusi eu te sfatuiesc sa prestezi in continuare si sa mergi in continuare la monitorizari pentru a vedea ce se intampla cu foliculii 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
didi32 spune:
Hello fetele, am aparut si eu!
Vad ca avem o luna foarte productiva![]()
Felicitari pt. Tzuki si Talida din toata inima

. Sa dea D-zeu sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!
Deci Talida a mers pe burta, n-a suflat o vorbulita![]()
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta la aspirante!
Bibitica si Cami, multa bafta cu examenele si lucrarile!
Bebelu
burtica, noroc c-ai dat mai multi pupici c-altfel nu mai prindeam nimic!
Mara, tinem pumnii sa vii si tu cu vestile bune!
Andreea ce cauti la butoi? Profiti de faptul ca Bebelul avea treaba? Ia fugutza de la butoi ca se lasa cu scandal!
Romibo, bine-ai venit si tu, din pacate eu nu te pot ajuta ca nu ma pricep la lucrurile astea atat de detaliat. Nu poti sa intrebi medicul? Sa-i ceri sa-ti explice? Poate intra Mara si te-ajuta ea ca e dr si stie multe despre subiectul asta!
Multi
ici pt toate fetele! Bebelu, Cosmi, Roxy, Mada, Iony, Angi, Vio, Cami, Andreea si desigur si pt fetele pt care le-a uitat neuronul stingher!
Despre mine nu stiu ce sa va spun, doar ca nu mai pot intra de la serviciu pe DC, asa ca doar seara dac-apuc
. Bebelu, imi dai si mie adresa ta de mess pe PM?
Hai ca m-am placintit de numa..
in devenire