Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor aveti vreo idee unde gasesc portbagaj din ala gen cutie care se pune deasupra? Imi trebuie ieftin rauuu ...eventual second. Fara asa ceva nu putem sa plecam mai mult de 2 zile din oras, ca portbagajul nostru e minuscul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata am ajuns la zi. Abia la pagina 6 am realizat ce putin ati scris saptamana asta.....

Ellenuta,
of! Te inteleg bine, stii de cate si de cand ma plang si eu de dl tati al nostru. LalaD, Gratie.ela, Miri au noroc de barbatii dispusi sa se schimbe.... Marea schimbare posibil la noi ar incepe in septembrie CAND incep scoala-nu am inca rezultatul dar eu gandesc pozitiv . Tocmai i-am zis mamei ca as vrea f mult sa ne descurcam noi doi cu copilul la gradi la program lung. O sa fie greu si tocmai pentru ca nu vreau sa sufere gaza cu nimic o sa vina mama la noi...
As risca din 20 august cand se termina la noi vacanta de vara la gradi sa se ocupe sotul de problema dus adus copil la gradi in program lung de la 8-16. Eu sa fiu in stand by daca are probleme de adaptare la porgram prelungit. Dl sot o sa prefera sa ii aduc soacra in casa decat sa miste el un deget chiar si numai un cm mai mult. Dar va anunt ca incep militaria si ori se va dape brazda ori e inceputul sfarsitului oficial. Sunt curioasa daca vacanta asta de o luna in Romania de aprpie sau casca si mai mult haul dintre noi. E cu doua taisuri faptul ca vom cumpara apartamentul impreuna dar poate e si asta o parghie de constrangere pt el, in favoarea mea.
Uite, cum vorbesc despre noi iar....
Ellenuta,
fetele te-au sfatuit f bine. Daca poti muta-te in vara asta de tot la tara cu fetele sau macar mergi la Miri. Asteapta reactiile lui. Bineinteles inainte de asta ar fi f utila convorbirea sugerata de Alina023. Da-i cu vacanta la tara sau in Belgia timp de gandire... Tu esti mai puternica decat crezi si poti lupta pentru fetele tale. Tu esti teaca in care sta sabia sotului tau. Daca nu te-ar avea, o sabie ce se balangane fara teaca pe langa organe importante ar face ravagii....
Eu cred ca nu degeaba suntem noi mai puternice...si toate atu-urile sunt totusi de partea noastra, a femeilor. Am intalnit azi o prietena draga si am ajuns sa plang doar spunand deschis ce viata (de cuplu) de doi bani am. Exceptand bineinteles tot ce e legat de gaza mea preiubita!
Sper sa aud ca se indrepta la voi lucrurile in directia dorita de tine. Fetele tale, ale voastre merita orice!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Fetelor aveti vreo idee unde gasesc portbagaj din ala gen cutie care se pune deasupra? Imi trebuie ieftin rauuu ...eventual second. Fara asa ceva nu putem sa plecam mai mult de 2 zile din oras, ca portbagajul nostru e minuscul.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Duminica in targ, la Vitan Barzesti.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Incearca la vreun talcioc online sau intr-o piata de masini, unde vreo masina de dincolo a venit cu portbagaj din asta pe acoperis dar clientul nu l-a vrut....
Daca vorbesti la vreo firma de inmatriculari ce aduce masini de dincolo poate iti aduce extra chestia. Marca TULA e f buna.....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Scuze e Thule marca si au reprezerntanta in Ro. POate au si second hand nu strica sa intrebi http://www.portbagajeauto.ro/

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Multam. E o idee buna si targul...da mi-e o silaaa...cred ca o sa ajng intr-o duminica totusi. Da trebuie, daca o sa reusim sa iesim undeva in vara asta cateva zile.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mai fetelor, se repara metalu', dar abia pe 29 iunie... pana atunci ce pana mea fac? ca nu au locuri la garajul oficial desemnat de asiguari....iar jeremy s-a pus iar pe vomat...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

pentru cine e interesat de litoralul romanesc .. mi-a spus o colega de el si arata super. iar preturile sunt bunicele.

http://www.plaja.ro/hotel_arcadia_mamaia_sat_romania/

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Super link-ul. As vrea sa stiu si eu, ce statiune e pt. familii, ca din cate stiu eu Mamaia e pt. petrecareti .
Daca gasim ceva convenabil/ieftin am vrea si noi sa mergem, dar nu mai stim care e starea statiunilor.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirikule, bine ca nu ati patit voi ceva, Doamne fereste!

Imi pare rau ca ramai fara masina asa mult timp. Nu poti merge cu ea asa pana o repara?
Offf..puiul mic! Imi amintesc de Ana cum varsa si ea una doua... Rabdare mami! Trece pe masura ce inainteaza in varsta!
Pup gashca si tin pumnii sa aveti o noapte usoara!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala feicitari pentru Bogdan. A fost un an greu dar si rasplatit din plin.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput