Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 13
roli25 spune:
Marc va multumeste pentru urari! Ieri i-am dus tort la gradi, copiii i-au cantat la multi ani in romana si engeza. A fost tare mandru si a mancat haplea mult tort si in masina de la caldura si nenumarate frane bruste puse de sot nervos din cauza traficului, a reusit sa verse
.
A trecut. Urmeaza sambata dimineata serbare la gradi de sfarsit de an si dupa amiaza petrecere cu copii acasa si un alt tort, din care va manca mai putin de data asta
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
buna
in primul rand, vreau sa-mi cer mii de scuze gratielei
si s-o rog sa-mi accepte urarile mele inatrziate pentru ziua ei. La multi ani! Sa ai sanatate, fericire, iubire si numai bucurii sa-ti aduca copilasii tai frumosi si isteti! 
nu prea am fost in apele mele, in plus, asa greu imi gasesc un pic de timp, iar seara cad rupta de oboseala ..
miri iti multumesc pentru cuvintele frumoase! nu stiu dar trebuie sa fac cumva sa am grija si de mine .. as veni cu mare mare drag dar numai eu iti lipsesc de pe cap .. lasa ca vom reusi noi sa ne vedem, sa mai creasca si micii un pic mai marisori. 
alinus crede-ma ca mai fac asa, insa, zilele cand ajunge acasa devreme sunt rare .. abia astept s-o intarc pe anna si are mama hac de cojocul lui .. si felicitari lui luca! sa ne pui poze, da?
lauricea mea draga,
.. ce dor imi era de tine. stiu ca esti tare ocupata si iti multumesc pentru ce mi-ai spus. hai ca poate reusim sa ne vedem in weekend. da, e o aventura cu pasaportul .. si eu i-am facut annei. a stat tata la coada si m-a chemat de acasa cand mai avea 2-3 persoane in fata .. cand am ajuns acolo, sa vezi scandal pe lume ca de ce ma bag in fata, ca de ce mi-a tinut tata rand si nu am stat acolo cu copilul sa ma vada la rand ..
noroc ca vorbise tata cu un agent de acolo si a venit respectivul si le-a confirmat ca a stat la coada tatal meu ..
roli ii urez si eu cu intarziere lui marc
La multi ani!! Sa creasca mare si sanatos, sa aiba noroc si fericire! vrem poze!!
lala felicitari lui bogdan!!! ai doi flacai destepti si frumosi! ce elegant a fost bogdan la serbare .. iar andrei .. ce mobilitate are .. super!
vera multa sanatate iuliei! eva a avut stomatita si tare greu a fost .. da-i cu glicerina boraxata cu nistatin in gurita, puf cu tantum verde.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
miri_mik spune:
elle, vino! daca eu zic ca e ok, nu o fac ca sa nu tac!
lala, jos palaria!!!!!!!!!
fetelor, imi crapa capul: o ba a cretina, decrepita pe care o cauta moartea acasa mi-a luat portiera la mashina in timp ce puneam jeremoiul in masina:(( si abia la sfr lunii implineste masina un an:( de cand ma pocnit - bine ca n-a luat si spatele meu cu ea... jjeremy nu doarme, se smiorcaie si plange fara motiv:((((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
pentru cine e interesat de litoralul romanesc .. mi-a spus o colega de el si arata super. iar preturile sunt bunicele.
http://www.plaja.ro/hotel_arcadia_mamaia_sat_romania/
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Hellou, hellou! Ne mai tineti minte? Sper ca a vut cine sa dea cafeaua cat am lipsit! Noi am ajuns sambata in tara dar gaza si-a inceput vacanta la bunicii.ro cu o pneumonie interstitiala. TRatam cu antibiotic, sambata mergem iar la control la pediatra noastra de vacanta.
Puteti citi pe blog ce am facut pana acum.....
Sper ca sunt toti clopoteii sanatosi si promit sa recuperez la noapte cu cititul. Gaza mea e foarte activa in ciuda bolii si seara se culca abia dupa ora 22, ceea ce nu-mi mai lasa timp pentru prea multe, mie.
De ieri abia am internet mobil la ai mei si sper sa pot intra zilnic pana revenit acasa.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
Grati, la multi ani!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale si de cei dragi! 
(scuze de intarziere)
Marc, la multi ani!Roli sa va bucurati de ei si sa va fie sanatosi pana la adanci batraneti!
Laurici vacanta placuta!Poate ai idee eu i-am facut pasaport Sofiei cand avea 8luni, pasaport normal este valabil pana la anul in oct ar trebui sa i-l schimb sau mai pot iesi cu asta din tara?
Miri ce dementa, bine ca nu ati patit nimic, vb lu'barbate-miu fieru se repara 
Ellenuta spune:
miri Doamne ce dementa .. bine ca sunteti voi ok .. putea sa va loveasca nebuna .. nu stiu cu venitul .. e cam complicat acum .. eu mi-as dori ..
mada e ok, poti iesi cu el, tot din ala am si eu ptr eva. e valabil 3 ani si poti iesi cu el. annei i-am facut biometric ..
ceska uf .. imi pare tare rau ca gazuta e bolnavioara .. pupam sa se faca bine repede. din avion s-a captusit cu asta?
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik elle, vino! daca eu zic ca e ok, nu o fac ca sa nu tac! lala, jos palaria!!!!!!!!! fetelor, imi crapa capul: o ba a cretina, decrepita pe care o cauta moartea acasa mi-a luat portiera la mashina in timp ce puneam jeremoiul in masina:(( si abia la sfr lunii implineste masina un an:( de cand ma pocnit - bine ca n-a luat si spatele meu cu ea... jjeremy nu doarme, se smiorcaie si plange fara motiv:(((( miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Numai disperati pe strada

Imi pare rau Miri!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
Doamnelor va multumesc pentru felicitari, sunteti minunate!
Mada e valabil pasaportul, nu vei avea probleme.
Ceska sper ca acum sunteti mai bine cu sanatatea si va veti bucura linistiti de vacanta!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
roli25 spune:
Miri slava Domnului ca nu a intrat in tine cretina. Masina se repara.
Ceska, bine ai venit pe la noi. Sanatate multa gazei. Precis ca a cules ceva din avion/aeroporturi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)