Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 15
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik mai fetelor, se repara metalu', dar abia pe 29 iunie... pana atunci ce pana mea fac? ca nu au locuri la garajul oficial desemnat de asiguari....iar jeremy s-a pus iar pe vomat... |
Hm, nu pot dormi si imi vin idei....
Dar service-ul oficial desemnat prin asigurare nu are un service subcontractor? unde sa nu fie asa inghesuiala si sa poti intra cu masina saptamana viitoare macar? Si sa faca ei treaba, sa isi dea avizul intermediar iar la final mergi cand ai programarea oficiala pe 29, la cel agreeat de asigurarea voastra. Noi asa am rezolvat masina unchiului sotului sa poata pleca in concediu la timp in fosta DDR, unde participa la niste festivitati oficiale.
Si mai e varianta ca daca e service-ul vostru oficial oricum iti da masina la schimb in toata perioada cat le lasi masina in lucru. Asa ca du-te, da-le-o si alege masina la schimb un model apropiat de ce conduci tu ca sa nu ai probleme de adaptare la condus, in trafic.
Pe mine cel mai tare ma doare de JEREMY sa aud ca nu ii da pace refluxul. Mi se pare asa indepartata in timp perioada in care B avea problemele astea si nu mai stiu ce am mai facut noi. Nu vreau sa zic o prostie dar masajul cu Ferrum metalicum pe cosul pieptului unde e acel mic nod la capatul de sus al stomacului ne-a alinat un pic. INtreaba moasa daca are experiente cu el sau macar homeopatul vostru. Sper sa nu fi gresit numele cremei.....
Aha si daca nu regurgiteaza ca lumea nu strica sa incerci exercitiile pe care le-a facut si nemary cu Iulia mica.
Nu pot dormi deloc inainte de trei, patru dimineata. Are mama niste vecini cu catei foarte botosi si care dau tonul in artier pt concert cam la fiecare juma de ora.....inainte dormeam tun indiferent de concertele nocturne ale cainilor si pisicilor.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa!!!
poftiti la cafeluta
!!!!
Va dau eu trezirea astazi ![]()
Astept sa se trezeasca piciomanii. pe eleni o duc la cresa, dimitris... daca-i vineri el este angajatul institutiei mele ![]()
si-a luat copilu' asta un obicei... ma omoara cu gradinita lui. Nu i-a placut frate neam sa mearga la gradi... dupa ce ca o am pe sora-sa care din septembrie si pana astazi cred ca a avut 2-3 zile in care nu a plans la cresa dimineata
... mai il am si pe el care plange cand il las
ce m-oi face cu el din septembrie daca nu vrea sa mearag la scoala
???
lalaD,
sa te aduda Dumnezeu cu uararea ta. sincer eu nu-l prea vad pe dimitrakis atat de constincios cat sa faca performanta... nu ca n-ar fi inteligent, ca nu l-ar duce capul ; stie deja sa scrie, citeste la televizor primul rand din fraza, areo memorie de elefant... DAR seamana cu tac-su si e tare puturos
.
In fine, 'om trai si 'om vedea...
roli, poze de la petrecere nu ne pui? le asteptam si pe cele de ssambata!
ellenuta,
. of, tare ce ai avea nevoie de o vacanta ca sa-ti revi in apele tale...eventula departe de copii cateva zile. doar tu si sotul!!! asa am patit si eu la coada la pasapoarte. am stat un minut cu eleni care a inceput sa urle de cand am intrat in cladire ca ei nu-i place acolo ca.... chiar persoanele de la rand m-au indrumat sa stau linistita cu ea afara ca-mi tin ele randul ![]()
la un moment dat cand am intrat inauntru fara eleni ( era cu iannis afara) o tipa venita ulterior ( o decrepita acra - vorba lui miri
) tipa la mine ca ma bag in fata... Da' un domn ce fusese inauntru cand intrasem eu i-a raspuns inaintea mea...: " a fost la rand doamna, da' urla copilu ala al ei de ma dor si acum urechile" ![]()
bun si plansul lui eleni cateodata ca era mai bine afara la putin aer curat ( si imbacsit de praf de bucuresti) decat inauntru la caldura putitoare ![]()
mirikule. aoleu... ma doare si pe mine sufletul cand ma gandesc la masinuta ta...
bine ca nu ai patit nimic!!! si eu am o spaima de soferi neatenti ( mai ales de soferite
) ieri am parcat masina la cresa la eleni juma' pe trotuar. in mod normal, ser strecura pe langa masina pe si un microbuz dar... m-am gandit ca daca se nimereste vre-o mamica incepatoare cu un matiz mic care sa-mi ia oglinda... asa ca m-am urcat din nou la volan si am dus-o mult mai departe dar ferita de pericole ![]()
ceska, bine ca ati ajuns cu bine si sanatate multa piciului!!! cum a capatat pneumonia aia
?! s-a manifestat cu tuse si febra?
azi noapte am auzit-o si eu pe eleni tusind - o tuse sparta bine...
ce frumos i-ai scris lui elle...
am incercat si eu o discutie cu al meu aseara dar zambea ca tampul si cred ca i-au intrat pe o ureche si i-au iesit pe cealalta solicitarile mele 
offf. nici nu vreau sa ma mai gandesc. vreau sa privesc doar partea buna a lucrurilor.poate chiar aici gresesc...
mada, chiar mi-amintesc ca atunci cand avea dimitri vreo 2 ani si ceva la vama au strambat putin din nas ca nu mai corespunde fotografia cu realitatea... ii facusem pasaport pe la 5 luni. am trecut dar parca mi-amintesc ca mi-a aratat pe coperta pasaportului ( sau pe un afis de la ei
) ca scria cum ca pasaportul s-ar schimba si cand nu mai corespunde imaginea din fotografie cu realitatea...
acum... nu stiu ce sa zic... mai bine faci un drum pana la pasapoarte si intrebi acolo...
cand pleci ? pot intreba si eu la vama la otopeni si-ti raspund din grecia....
multumesc de urare! abia astept sa vad marea in fiecare zi, sa stau pe sezlong si sa-mi beau frappe-ul, sa stau in gradina soacra-mii, sa ma plimb cu copiii, sa o duc la parlament ( daca nu s-or gasi grecii sa se omoare din nou in perioada aia
) pe eleni sa alerge dupa porumbei...
ahhhh. mai am putin si cam un biblioraft de lucrari de rezolvat la birou ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
roli25 spune:
Neata,
Ma asteapta o zi plina in bucatarie ca maine de dimineata nu pot face nimic din motive de serbare la gradi.
Marc acum s-a gasit sa faca febra. Aseara avea 38.1 la subrat (deci in fund era mai mare clar) la 10 seara...medicamente ioc in toata casa, farmacie non stop nu mai avem in cartier
, benzina in masina ioc...imi venea sa urlu...i-am dat juma de pastila de paracetamol de adulti. A adormit, da de dimineata avea din nou febra. Nu i-am mai pus termometru, i-am dat si cealalta jumatate de pastila si a plecat la gradi...inconstienta scrie pe mine...sper sa nu ratam ziua de maine.
Laura, mor de nervi pe toti nesimtitii care nu ti-ar da voie in fata la o coada cand esti cu copilul in ruptu' capului. Maica-mea merge cu Andrei in brate in autobuz, pana in parc...nu-i da frate unu locu'
. Eu oricat ma grabesc, daca vad pe cineva cu copil in brate il las in fata...da degeaba, daca aia din fata se scandalizeaza...muuuulta nesimtire in tara asta!
Pun si poze...n-am apucat nici sa le scot...promit ca le pun pe toate la un loc dupa petrecerea de maine...daca nu-mi face figura fi-miu si se face bine.
Fug sa iau laptele ca se termina imediat la sursa de unde iau eu lapte de la tzatza vacii...si ma intorc la cratita.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
NataliaS spune:
'Neata!
Laurici - mersi de cafea!
Grati, Marc - cu mare intarziere , dar din tot sufletul - La multi ani!!!
LalaD - felicitari lui Bogdan. Super frumos. Mi-as dori sa-mi pot lauda si eu fetele, la fel ca tine, peste cativa ani![]()
Ceska - sanatate lui Benji si relaxare la max. la mama acasa
Vero - mare curaj ai sa-i lasi 1 luna... pe de alta parte le va fi bine la aer curat... cu dorul va fi cel mai greu.
Eu iar ma ingrop in bagaje...maine are frate-meu cununia civila la Oradea, iar luni mergem in vacanta cu fetele, in Thasos, pentru 2 sapt...asa ca iar umplu masina de parca ne-am muta...spre disperarea consortului![]()
Pupicei, ca trece vremea si tre sa ajung si la coafor sa ma fac frumoasa pentru maine.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
roli25 spune:
Natalia, drum bun, petrecere frumoasa si vacanta minunata!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
miri_mik spune:
salutare:)
vestea buna e ca jeremy a dormit peste noapte si s-a oprit din vomat.
vestea proasta e ca nu, nu pot duce mashina in alt garaj... si nici mashina la schimb n-au.
alinush de plush, nu de reflux ma plangeam ieri, pe ala l-am rezolvat la osteopat, ci la o stare de voma aproape continua dublata de o epuizare vizibila. o fi incasat socul - eu credeam ca va trece usor peste ca abia adormise cand s-a intamplat - si l-a afectat mai tare decat imi imaginam.
dupa un "fund" la portiera, s-a inchis fortata. atarna daca o deschid dar nah... ma folosesc de ea cum pot.
ceska, nu pot face apel la alt garaj pt ca mashina nua re un an, si e dusa la reprezentanta la nissan. acolo au garajul lor. dar n-au nici loc, nici masini de inlocuit... complicat. ma rog:) orishicum, concediu placut - nu mai apucasem sa-ti scriu cu medicamentele...
natalia ce plimbareti sunteti voi!!!! inca va invidiez pt istanbul:d
poate poate mergem si noi in croatia... dar mi-e groaza de mashina pe drumuri necunoscute:( eniuei, sa speram ca reusesc sa pun totul la cale:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
olaa fetele
ne topimmmmmmmmm .. ce caldura naibii e afara si ce o sa mai vina, vai de noi.
miriku uf ce naspa cu masina .. n-ai decat sa mergi cu ea asa. asigurarea ta sau a aleia nu e obligata sa-ti dea masina pana se repara a ta? probabil ca jeremy s-a resmitit dupa incident si i-ai transmis si tu starea de agitatie .. pup sa fie bine.
ceska uf ce caini tembeli .. si eu am boala pe ei cand ii apuca latratul si nu pot adormi .. arunca=le pe geam ceva de papa .. poate tac ..
marinela hotelul asta e in mamaia sat .. e mai linistit, din cate observ eu si super ptr familie cu copil/copii.
alinusule cum a fost la prima serbare de sfarsit de an???
laurici sunt sigura ca va prinde drag de scoala dimi. nu te mai ingrijora.
sa stii ca tare as vrea o vacanta fara copii, insa, momentan nu e posibil .. cat despre discutii in care eu imi bat gura degeaba .. sunt satula .. crede-ma ca am obosit deja ..
roli sanatate multa puiului!! sa fie bine si sa petreceti frumos maine!
nati mai dar ce plimbareti sunteti voi .. super in thassos. vacanta placuta si vreme frumoasa!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
roli25 spune:
Ellenuta, sa vezi caldura la mine in bucatarie unde merge si cuptorul si aragazul...am peste 30 de grade. Bine macar ca in casa e racoare si bine. Am facut praji cu visine, supita crema de legume si mazare noua
. Nu stiu ce le fac la piciomani daca nu mananca!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
godzila spune:
Gata, fu si serbarea de la gradi. Cum sa o caracterizez mai bine...hm, nu prea mi-a placut. Mult prea multi copii in grupa iar educatoarea cu titlul de directoare...o tata, o Doamne, a facut o deschidere cu predica comunista, ceva de genul: aceasta serbare este un fel de evaluare a activitatii...bla, bla si ca veti vedea diferente intre copiii ai caror parinti s-au implicat si cei care nu au facut asta. Organizarea a fost proasta, serbare bazata pe poezii, va dati seama ce boring sa ii asculti pe toti 29 de copii. Plus ca s-au grabit pt ca erau semne de ploaie iar pe fi-mea au sarit-o si nu a mai spus poezia a doua. Cred ca s-au sarit mai multi copii cu exceptia celor care nu stiau poezia si trebuiau dati exemplu parintilor, sau cei care aveau trecere deosebita in ochii ei. In fine, colac peste pupaza mi s-a parut ca nu a fost decat o demonstratie pentru acei parinti care nu s-au implicat suficient, in opinia ei. Ma rog eu am o alta idee despre cum ar trebui gandita o serbare iar al meu sot zice ca se gandeste serios daca nu ar fi mai bine sa ne reorientam catre gradinita particulara...sau catre alta mai adecvata. L-am luat si pe Vladut la serbare iar la un moment dat a sarit si el in scena sa danseze. Daca intereseaza pe cineva, am pus poze la semnatura.
Miri ce pacat de masinuta, bafta sa tina usa cat de cat pana reusiti sa o reparati.
Natalia ai dreptate si eu ma gandesc ca am prea mult curaj, plus ca nu stiu ce ma fac fara ei, e muuuuuuuuuult o luna.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Gata, fu si serbarea de la gradi. Cum sa o caracterizez mai bine...hm, nu prea mi-a placut. Mult prea multi copii in grupa iar educatoarea cu titlul de directoare...o tata, o Doamne, a facut o deschidere cu predica comunista, ceva de genul: aceasta serbare este un fel de evaluare a activitatii...bla, bla si ca veti vedea diferente intre copiii ai caror parinti s-au implicat si cei care nu au facut asta. Organizarea a fost proasta, serbare bazata pe poezii, va dati seama ce boring sa ii asculti pe toti 29 de copii. Plus ca s-au grabit pt ca erau semne de ploaie iar pe fi-mea au sarit-o si nu a mai spus poezia a doua. Cred ca s-au sarit mai multi copii cu exceptia celor care nu stiau poezia si trebuiau dati exemplu parintilor, sau cei care aveau trecere deosebita in ochii ei. In fine, colac peste pupaza mi s-a parut ca nu a fost decat o demonstratie pentru acei parinti care nu s-au implicat suficient, in opinia ei. Ma rog eu am o alta idee despre cum ar trebui gandita o serbare iar al meu sot zice ca se gandeste serios daca nu ar fi mai bine sa ne reorientam catre gradinita particulara...sau catre alta mai adecvata. L-am luat si pe Vladut la serbare iar la un moment dat a sarit si el in scena sa danseze. Daca intereseaza pe cineva, am pus poze la semnatura. Miri ce pacat de masinuta, bafta sa tina usa cat de cat pana reusiti sa o reparati. Natalia ai dreptate si eu ma gandesc ca am prea mult curaj, plus ca nu stiu ce ma fac fara ei, e muuuuuuuuuult o luna. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Eu lesin dupa fatuca ta

E o alba ca zapada, atat de fina si frumoasa, contrastul este izbitor intre ochisori, par si rochita

Cat despre gradi, mai tarziu scoala personal am ajuns la o concluzie : daca ceva nu imi place mutatul este o solutie justa . Nu are rost sa ma chinui eu sau copilul. Cu putin efort sigur se gaseste ceva mai bun.
De aceea eu il mut pe Bogdan in vara asta la alta scoala. Nu am in cea actuala profesori de calibrul doamnei invatatoare asa ca plec la ceva mai cu perspective. Fara regret.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby