Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In alta ordine de ideii : mor de cald
In plus piticania mea desi transpira de rupe nu accepta in ruptul capului sa renunte la sosete, daca i le scot se duce la dulap isi ia altele si si le pune iar in pat are inca 2 paturici din alea moi, pe care le-a avut toata iarna ( nu sunt atat de groase dar nici atunci nu am reusit sa i le iau) si plange de rupe daca ma vede ca le bag la spalat sau in dulap.
Asa ca se coace dar nu renunta....

Natalia vacanta frumoasa!

Roli, Elle suferim impreuna in cuptor...
Abia astept sa ii duc la inot saptamana viitoare pe baieti, mai ca as intra si eu.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dupa amiaza buna si calda de fapt,... calda rau!!!
in acelasi timp. la mine in casa este bine... mi mi-era graoza ca nu va vrea eleni sa intre in casa si va trebui sa raman cu ea in parc
am avut noroc. a facut doar o incercare usoara sa intre in parc si a renuntat repede.

natalia, concediu frumos, vreme buna, drum bun di distractie maxima. si, mai ales.... doua fete cucuiete cuminti foc !!!
si abia te astept cu impresii din insula si cu fotografii multe!!!

roli, wow ce harnica ai fost!!! barbatu meu este de garda astazi si... in astfel de zile eu zac efectiv ( stau chiar si la calculator precum se vede ) si nu am chef de nimic decat de taiat frunza la caini...
ar trebui sa fac si eu ceva d mancare.... mai ales ca trebuie ssa-mi vina ciclu si mi-e o foame nebuna si continua
maine plecam la un gratar la mama cu niste prieteni qasa ca, probabil, voi gati duminica...

ellenuta, tu ce papa bun ai mai facut ? ce mai fac fetele? cum se joaca eva cu anna?

lalad, apropo de sosete vara...
oare te-am mai intrebat si vara trecuta...?
la dimitris a inceput nebunia lui de vara...
deci: toata iarna doarme dezvelit...
de cum da caldura... se infasoara intr-o pilota din varful degetelor de la picioare pana dupa barbie....
eu mor de cald numai cand il vad...
mai ales ca - alta problema - in continuare nu adoarme decat daca il tin in brate...
oare ce o simti organismul lui de se inveleste vara iar iarna - oricat de rece ar fi in camera nu suporta nici un colt de patura pe el...

si nu in ultimul rand...
vera, ... cum sa ratez pozele cu copiii tai - acesti alfa si omega - Iarasi m-am minunat cat de diferiti pot fi si cat de frumosi amandoi...
cat despre serbare.... cel putin bine ca ati tinut-o in curte si nu ati nadusit intr-o sala minuscula!

eu am emotii cat caru' cand ma gandesc ca dimitrakis incepe clasa I... imi vine sa plang de acum ... deci, cu siguranta la deschiderea anului scolar o sa bocesc

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Laurici eu patesc oarecum ca Dimi si Andrei.
Am o circulatie periferica extrem de deficitara
In momentul asta curg apele pe mine , mor de cald dar...am talpile sloi, reci ca ghiata, umede, parca as fi sarpe. Idem si palmele.
Nici eu nu ma inveles iarna deloc dar vara imi bag picioarele sub un cearceaf desi pentru restul corpului imi dau drumul la aer conditionat.
Ciudata rau senzatia.
Asa am fost de copil.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

marinela hotelul asta e in mamaia sat .. e mai linistit, din cate observ eu si super ptr familie cu copil/copii.

Mersi mult.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SHOSE

ANGI

La multi ani! Sa fiti sanatoase, fericite, implinite si sa aveti parte de multa bucurie alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

eu dau din lac in put ... m-am captusit cu o conjunctivita si in plus ma doare iara in gat ..

roli ce de bunatati .. au papat picii?

vera ce frumoasa este iulia ... mor dupa ea. iar vladutul e absolut delicios!

laurici inainte ne plangeam de zapada, acum de canicula .. e teroare! eva se joaca cu anna batand-o .. o cafteste de cate ori are ocazia, ii ia jucariile, o trage de par, o impinge, o ciupeste .. din astea .. toata ziua stau paznic intre ele ca nu le pot lasa singure .. de gatit nu am mai gatit nimic special .. nu am nicio tragere .. iar dulciuri nu mai fac .. decat la ocazii speciale..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Kris!

La multi ani fericiti Shose!

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna ziua!
Cam rarut ma apuc de scris, insa sunt la curent cu toate, am vazut si pozici de la serbari.
Am avut si noi serbarea in 3 iunie, Razvan a facut deliciul serbarii (zise cioara )Poze nu prea am, sotu a filmat doar si acum astept sa imi portioneze careva filmuletul ca sa va pot arata si voua ca e lung si nu ma lasa nicaieri sa-l pun.
Mi-era teama ca nu va spune poezia(care e de 2 strofe, ca la copiii mari :D) dar a fost foarte saritor chiar sa o spuna.Si a fost atat de dulce cum a spus-o el cu cuvintele lui stalcite de nu a inteles nimeni ce a zis...

Elle multe s-au adunat pe la voi, imi pare rau sa citesc ca ai probleme in familie.Nu as vrea sa iti dau sfaturi ci doar sa iti spun ca totul pe lume are un sens.Toate se aranjeaza intr-un final si va fi iar bine.

Citesc ca va plangeti de canicula.In Bucuresti cred ca e groaznic nu as vrea sa fiu acum pe acolo.
Si noi avem parte de caldura mare cam 35 de grade, dar pt mine e chiar ok pe mine incepe sa ma deranjeze de la 38 in sus.Bineinteles ca toti pe langa mine sunt lesinati de cald si imi zic ca eu sunt de pe alta planeta:)))

In alta ordine de idei, ieri am implinit 5 ani de casnicie!Ne sarbatorim doar deseara ca ieri seara nu am avut cu cine lasa piciu.
O sa iesim la un restaurant sa luam o cina romantica si apoi.... nu va spun :))))

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI ANGI!
LA MULTI ANI SHOSE!

si cu mii de scuze pt intarziereLA MULTI ANI GRATI!

Eu sunt in concediu deja pana pe 2 august cand mai merg cateva zile si apoi pe 7 august plecam spre mare.Avem bilete rezervate la Olimp si mai facem o oprire pe la munte pe undeva la intoarcere.
Am inceput si scoala de soferi sa intru si eu in rand cu lumea , deocamdata merg doar la cursuri de legislatie si sapt viitoare cred ca ma pune pe masina.
Razvaniciu e bine, il mai apuca cate-o tuse dar se rezolva repede cu aerosoli.Chiar am zis ca s-a tinut bine la gradi, adica nu s-a imbolnavit atat de des cum m-am temut.O singura data a avut nevoie de antibiotic in rest doar cate o tuse din asta ratacita si cativa mucisori de neluat in seama.
Cam astea sunt noutatile despre noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt pe mare fuga si in mare extaz dupa serbare de dimineata de la gradi. A fost superb! I-a facut satra de tigani, care mai de care mai costumat cat mai autentic, au avut statie si microfoane si s-a auzit foarte bine. Muzica tiganeasca, dansuri tiganesti...extraordinar de frumos. La actul doi au avut dansuri populare si la actul 3 poezii si cantece in germana.
Andrei a venit si el la serbare si a fost tare incantat, vroia de fiecare data sa intre cu Marc in gradi, cand trebuia sa se schimbe. La actul 3 nu l-am mai putut tine si s-a dus cu Marc pe scena si canta si el de zor .
S-a tinut in curtea gradinitei si a inceput destul de devreme, dar a fost lunga serbarea si ne-a apucat canicula. Spre sfarsit eram storsi la propriu si la figurat cu totii.
Acum i-am culcat si casa e cu sus in jos...tb sa curat rapid si sa fac platourile ca in 2 ore vin musafirii peste noi.
Va pup si cum ma eliberez promit un noian de poze de la evenimentele saptamanii si mai ales filme cu satra tiganeasca.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput