Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
buna
ce canicula ... si am o durere de cap si nu am chef de nimic. nici la tara nu am vrut sa merg din cauza caldurii. ne invitasera la ei prietenii care au casa cu piscina (functionala deja) la tara .. nici aici nu am vrut sa ma duc .. unde sa merg cu doi copii dupa mine .. dnul sot ar fi stat la bere, gratar si in apa si eu de gat cu doi copii .. vroia sa ramanem si peste noapte .. m-am mai luat eu dupa el si am ajuns sa-mi plang de mila .. el cu distractia si eu cu copiii .. si desi l-am apostrofat, a venit si s-a invartit 5 minute pe langa copii si apoi s-a intors la ale lui ..
roli, ramo asteptam pozute de la serbari. abia astept si eu sa merg anul viitor la eva la serbare la gradi .. cred ca voi boci ..
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
madalina28 spune:
La multi ani Shose si Angi!
Vera ai niste copii minunati, cand ma uit la Iulia parca o vad pe Sofi peste cativa ani, stii acum ceva timp in carrefour cred ca erati voi la un mom dat mi-a aparut Iulia in fata sau cel putin asa am crezut eu ca era ea si ma tot intrebam de unde stiu fetita!
Roli petrecere frumoasa!
Elle pai puteai sa plasezi fetele la parinti si soacra si sa te mai relaxezi si tu alaturi de sot!
Noi 2 am fost azi la piscina la nasa, asa ne-am distrat, daca ar fi dupa Sofi ar sta numai in apa, de abia o scoteam cate 20min la umbra, si sa o laud sta in apa singura numai cu vesta da din manute si picioruse,nu va ganditi ca o las singura in apa stau langa ea doar ca nu o tin de manute, sper ca pana la sfarsitul verii sa prinda miscarea si sa invete sa inoate cat de cat!
Ellenuta spune:
mada ai mei sunt la tara, iar soacra-mea nu e in apele ei pe caldura asta fiind hipertensiva .. si oricum, hai ca o plasam pe eva .. insa pe anna era musai s-o iau caci e inca
..
si eva iubeste apa, numai in piscina ar sta ...
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta mada ai mei sunt la tara, iar soacra-mea nu e in apele ei pe caldura asta fiind hipertensiva .. si oricum, hai ca o plasam pe eva .. insa pe anna era musai s-o iau caci e inca .. si eva iubeste apa, numai in piscina ar sta ... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
Impreuna cu sotul

Ellenuta spune:
off mai mada .. daca ar fi asa, ar fi bine .. sta 5 minute dupa care ori o scoate afara, ori ma cheama pe mine .. anul trecut la bulgari, el cred ca a intrat cu eva de maxim 3 ori in apa iar eu aveam ditai burta de 7 luni si stateam cate jumate de ora cu ea de cateva ori pe zi ..
ai dreptate .. sunt stresata, obosita, deprimata .. totul la mine e o rutina care ma macina .. din pacate, nu am ce face, merg inainte asa .. cand ma gandesc ca el si-a dorit al 2-lea copil si a insistat sa-l pastrez .. si acum uite ce situatie ... imi pare rau ca zic asta .. insa ar fi trebuit sa fac ceea ce simteam ca trebuie sa fac, nu sa ma iau dupa el .. ca nu el o creste si se enerveaza in fiecare zi .. 
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
godzila spune:
Ma inscriu si eu in randul celor care mor de cald...copiii au stat in apa toata dimineata...ce as mai vrea sa fiu si eu mica...eventual cu noi doi ca parinti![]()
Elle, citesc si ma regasesc 100% in strsul si oboseala ta...amandoi copii au nevoie maxima de tine probail ca sotul ar sta mai mult cu ele dar simte probabil ca nu e el persoana de referinta. Exact asa imi puneam si eu problema...oare cine m-o fi pus...o sa vezi, de fapt iti garantez ca peste un an, toate gandurile astea negre vor diparea ca si cum n-ar fi fost vreodata. Nici sotul meu nu se implica prea mult dar cand au crescut el s-a simtit mai stapan pe el, e adevarat insa ca a si stat departe de ei, anul trecut abia daca l-am vazut 3 luni in total, si atunci era obosit si stresat. Capul sus, totul va trece.
ceska777 spune:
Asa......ieri nu am intrat deloc asa ca azi profit si uite ca apuc sa si scriu fiindca am dadaca la copil. Sora mea mai mica pt care am fost eu dadaca la vremea respectiva (dif de 10 ani intre noi)e acum dadaca fiului meu. E super..e ce as avea nevoie acasa. Sa am cu cine lasa copilul sa am incredere ca e bine tratat si sa pot iesi pt sufletul meu la un film sau efectiv la shoping fara pic de frica:ce face copilul, a mancat e schimbat etc. Azi e o spatamana de cand suntem in tara, chiar pe la ora asta ajungeam la bunicii.ro, sambata trecuta.
Natalia,
da, ca la mama acasa nu-i niciunde. Adica e f bine cand vii dupa un an si doar te bucuri de revedere. O luna e mult dar e prea putin ca sa apara frecusuri, certuri, divergente de opinii. Toti cauta sa fie complezenti sa nu innegureze perioada asta de gratie cu nici macar o grimasa. Au mai aparut replici dar asta din vina mea. Ieri in Auchan la Mall, fiind pe scara rulanta sa coboram cu cosul plin de cumparaturi la masina in parcarea subterana imping putin de carucior si lovesc peste calcai un domn aflat in fata mea. Mi-am cerut scuze cu un ton f sincer, cunosc senzatia cand un carucior de cumparaturi de impinge in tendonul lui ahile sau calcai. A facut-o de cateva ori sotul meu. Si omul f revoltat incepe sa strige ca unde ma uit, ce fac, il nenorocewsc! I-am spus sa u se enerveze sa accepte scuzele mele, imi pare rau ca din neatentie l-am lovit. Iar isterie mare. Si ma scap sa ii zic:daca pateati ceva va plateam piciorul. Am spus-o in ideea ca daca l-as fi vatamat corporal asigurarea mea i-ar fi platit spitalizarea si eventual operatia etc. Omul a crezut ca imi bat joc de el, ca incerc sa tratez o fiinta umana si piciorul ei ca pe un picior de scaun, ca piesa de schimb. Normal ca mama, sora si nasa gazei au sarit cu gura pe mine, sa nu ma mai angajez in schimb de replici de genul cu oricine....care nu pricepe ce vroiam sa spun.
In rest azi am fost la control, baiatul e pe drumul cel bun, renuntam la tot tratamentul de pana acum si trecem pe vitamina C si sirop de patlagina inca o saptamana sa scapam de urma de tuse si usoara haraiala.
Trebuie sa va impartasesc un leac stiti ca in iarna imi pierdusem vocea, am fost muta cam 36h. In revista Formula As a mamei am gasit leac babesc: bere neagra se pune la fiert, se amesteca cu un ou batut bine ca pt omleta. Compozitia se bea cat de cald o suporti, dupa racire se reincalzeste si se bea tot fierbinte. Eu n-am rezistat din cauza gustului sa bea mai mult decat o cescuta de cafea, putin mai mare ca cea de expresso. Dar jur:mi-a trecut scepticismul. Senzatia ca imi badijoneaza gatul cu vata sau bumbac a fost asa de pregnanta si dupa cateva ore am simtit cum imi revine vocea la aproape normal. Mai am o doza de bere neagra si imi propun cadeseara si maine dimineata sa repet tratamentul. Il recomand cu caldura.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Laura_D,
felicitari pt Dimitrakis. Sa n-ai emotii o sa fie incantat de scoala, daca reusesti sa ii pastrezi intereseul viu pt tot ce invata nou o sa fie la anu pe vremea asta premiant cu coronita.
B. a fost tratat homeopat preventiv in ultima saptamana in Germania si asta i-a reprimat un pic raceala. Dupa aerul conditionat din avion si contactul cu temperaturile din Romania a facut in cateva ore pneumonie. Noi intai am crezut ca e doat tuse i-am luat Stodal si cu povestea cu spitalul la radiografia pulmonara au vazut pneumonie interstitiala. Antibiotic, 3 siropuri, olynth spray...
A trecut, sunt atat de usurata, vedeam o umbra mare asupra concediului nostru cu B bolnav.
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Daca tot am dadaca si ma lasa gaza la laptop sa va pove ce-am patit duminica cu el. Venim acasa de la expozitia de utilaje unde a fost incantat de combine, tractoare, escavatoare etc. Am venit acasa sa luam pranzul. Ciorbita de legume cu carnita de pui ca stiu ca asta mananca si el si mama o face extraordinar de buna. Punem masa, copilul inca plin de energie se plimba cu trici, dar fura de pe masa gatul de pui scos pe farfurioara de mama ca sa il manance ea, e innebunita dupa gat si tartita. Noua ne pusese piept de pui si multe legume in farfurie. Faptul ca a furat gatul de pui l-am constatat in mod f nasol: cade pe spate cu trici, se loveste la cap in zona occipitala, urla si normal in secunda doi eram langa el. Il ridic si incerc sa il consolez la mine in brate sa ii frec putin zona si sa inerc sa vad sub par cat de mare e cucuiul sau julitura. Dar copiluol meu se inneca, nu mai avea aer, si plangea fara sonor. Am inceput sa il bat pe spate sa il aplec in fata sa caut sa ii scot ce avea in gura. Si am gasit in palma doua placute osoase mici din gitul de pui. Incepe sa respire mai bine isi recapata sonorul la plans dar ii ies pete rosii in jurul ochilor. Mama plangea, tata intreba ce poate sa faca eu eram f cool nu stiu cum. Am crezut ca e de la socul loviturii la cap ca i s-au inrosit ochii. Am urcat in masina cu copilul abia calmat si fuga la spitalul de copii. Scenariul din capul meu era groznic: de la lovitura la cap a avut o zguduitura si de la ea petele rosii. Initial as fi zis ca incepe o reactie alergica la siropul stodal ce i-l dadusem cu 40 minute inainte de masa. Prea se adunau multe:traumatism cranian, asfixiere si reactie alergica la sirop. In spital i-au luat la urgente sange au vrut sa vada saturatia de oxigen si ati indicatori. Ne-au trimis la radiografie pulmonara si craniana. Executate cam intr-o ora impreuna cu consulturile chirurgului si medicului radiolog. Primul indica pneumonie problema anterioara socului prin asfixiere, chirurgul a zis ca are numai un usor traumatism cranian (cucui) si ascultandu-l la plamani zice tot pneumonie. Dr de la urgenta vrea sa ma trimita la ORL sa ii faca traheoscopie sub anestezie generala ca sa eliminam orice dubiu de urme de oase in trahee.
A fost un chin si o groaza dupa masa de duminica.
Blogu` nostru
godzila spune:
La multi ani Shose si Angi!
Ceska...ce poveste de groaza...pana la urma cum s-a terminat?