Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
vera poate peste cativa ani va fi bine, insa, eu voi avea multe fire de par alb in cap ..
ceska Doamne ce momente teribile .. bine ca e ok gaza mica ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Neata, cafea? Tot buna, Dalmayr! Eu si mama ne-am trezit de la 5 sa fierbem ducleata de cirese negre si sa dam drumul la hidrofor sa umple piscina instalata de bunic ieri. Am amanat spatamana trecuta instalarea caci eram convinsa ca nu pot tine gaza cu pneumonie departe de apa si nu am vrtu sa risc.
POvestea, Godzila continua asa: dr de la urgente ma intreaba daca am masina sa il duc eu pa ORL sau sa ma trimita cu salvarea de la ei. Am zis ca am masina si mi-a cerut permisiunea sa nu trimita salvarea lor sa o tina libera pt urgente, mai ales ca nu solicita copilul alimentare cu exigen etc.
Am avut niste minute foarte grele cand am deciz pe riscul meu ca nu e de traheoscopie cazul gazei, multumita ingerasului pazitor. Degrevand de spaina patania rezulta un mic accident casnic cu un cucui si un innec cu oscioare. Am suferit si noi precis asa ceva in copilaria mica si nu s-au dus cu noi fguta la medic. Am sunat insa pediatra care ne-a tratat de roseola vara trecuta, i-am expus cazul si m-a linistit ca daca era f grav nu ieseam cu el din urgenta si plecam cu salvarea la orl sa faca traheoscopia. In plus nici nu cred ca ar fi facut-o cu anestezie generala fiindca el era cu pneumonie destul de severa. Ar fi asteptat si acolo macar 24h. Asa ca luni la 11:30 eram la dr noastra de vacanta si am primit asigurari ca de era grav nu ne-ar mai fi stat gandul la vacanta. Orice obiect mai mare ingrugitat si care ajunge in trahee aterizeaza in general in plamanul stang pt ca are traheea mai mare mai pronuntata. Ori radiografia pulmonara arata pleura afectata mai mult in lobul dr. Am primit reteta cu antibiotic, o sumedenie de siropuri si olynth. Se mirase sr dr noastra recunoscand semnatura si parafa medicului de la urgenta ca fiind a unei colege de ce nu a prescris chiar ea si antibiotic. Probabil se astepta sa aajung la ORL sa fiun internata in vederea traheoscopiei si sa trateze ei in spital pneumonia.
Multumesc lui Dumnezeu ieri la control dr a fost multumita de evolutia lui, mai luam siropel de patlagina 7 zile si vitamina C.
Se putea sfarsi rau de tot inclusiv ........
Inca o data am beneficiat de sprijin si ajutor al ingerasului gazei care e ffffffff promt.
Mergem la micul dejun, gaza doarme cu "doica" mult iubita inca. Ieri se certa cu mine ca sora mea e si sora lui. Abia spre seara a rumegat ideea ca sora mea e doar matusa lui.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Of, mai Ceska ce inceput furtunos de vacanta...tare rau ati mai tras-o. Va doresc din suflet in continuare numai zile linistite, pline de distractie si odihna deopotriva
.
La noi petrecerea de aseara a fost frumoasa, au venit 5 familii cu 4 copilasi. Cu ai nostri au fost 6 pici intre 1.6 si 4.6 ani, care s-au jucat frumos impreuna si pe noi ne-au lasat sa savuram intalnirea cu prietenii...ca si asa am ajuns sa ne vedem doar la zilele de nastere ale copiilor.
Au cazut franti la 10, dar toata noaptea s-au trezit pe rand...cred ca de cald..desi Andrei tipa "belecuuuu" (adica sa-l invelesc cu patura lui de polar
), el fiind lac de apa. Iar la 7.30 mi-a dat trezirea ca a considerat el ca am dormit destul si a reusit sa dea drumu la radio la maxim de mi-a sarit inima, iar el s-a speriat ingrozitor
...noroc ca Marc si sotul n-au auzit.
Webshots-ul incarca distractia de ieri intre timp.
Revin.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
pun si eu pozici cu premianta mea : http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4696892154/
grati.ela spune:
si mai sunt si oameni...Ozi a uitat rucsacul cu tel mobil pe terenul de baschet si cei care l-au gasit ne-au sunat sa mergem sa-l luam.

miri_mik spune:
o poza... printre altele.
http://family.webshots.com/photo/2249411080101920732xGbrrD
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Miri, gasca ta e minunata! Flacaul mare e al tau tot, mijlociul al lui tati si Jeremy e o punte...sunt frumosi tare flacaii tai...te bagi si la o fetita?
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik o poza... printre altele. http://family.webshots.com/photo/2249411080101920732xGbrrD miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
vai ce frumosi!!! si cat de mult seamana jeremy cu sacha .. baietii mici sunt ai lui tati si bruno al tau .. sunt niste scumpi si dulci .. iar tu mami arati tare tare bine!
biciclistii veseliElena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
miri_mik spune:
grati, multumim:) cu fetita... mi-am legat trompele. s-a terminat. orishicum in mom asta.... mi-s si prea pline mainile...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela pun si eu pozici cu premianta mea : http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4696892154/ "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
este superba!!!! felicitari ozi!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe