*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cami stafilococ.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, ma faceti sa zambesc. Si z e in picoare in scaunul de masa 99% din timp. Am filmat-o atunci tocmai c-am prins-o jos.
Multu de aprecieri, sunt sigura ca toti cozonaceii sunt dulci, filmati. Si-n poze sunt, dar in filmulete vedem cu cine-avem de-a face.

Malinas, posibil, ca-i miroase cam de cand am intarcat-o, si-am observat ca scutecele nu mai sunt la fel de pline, dar daca nu bea... ii tot dau, ii storc sucuri, pun sirop de la plafar, brad, coacaze, numai sa bea cumva, si tot bea putin pentru zilele astea calduroase. Nu mai zic ca apa chioara n-o vrea de nici o culoare, arunca paharul, ce-o fi, cat colo....

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

In sfarsit am facut operatia ieri. Astazi sunt acasa. Totul a decurs ok. Bebe a fost monitorizat inainte si dupa operatie. E foarte usoara operatia laparoscopica, nu se compara cu cezariana. Mai am cateva saptamani de regim si apoi o sa mananc si eu normal caci sunt tare nemancata de o luna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

wow, fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile de ieri. Nici nu ma gandeam ca va mai aduceti aminte de mine
Eu intrasem sa va spun de sarcina..,dar vad ca deja stiti. Cine v-a spus?
se vede ca vestile bune circula repede.
Sambata am facut testul, iar maine merg deja la dr, sa vada ca e totul ok, chiar daca probabil nu o sa-l vada pe bebe, macar sa fie restul ok. La sf sapt plecam in concediu si vreau sa stau linistita.
Am facut o mie de listute cu ceea ce-mi tb sa iau la mine pentru Cristi si parca m-as apuca acum de bagaj...ca sa nu uit ceva
daca ma invrednicesc sapt asta va pun si eu cateva poze cu Cristi. Creste asa repede...parca ieri ii dadeam titi, iar acum alearga, urca, coboara trepte...e un nazdravan.

Pup dulce cozonaceii si fetele dulci, si va urez tot binele din lume!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Mada felicitari pt samburel! Sarcina usoara si distractie placuta in concediu.

Am si eu o veste buna: am reusit sa scoatem cert de handicap, asa ca pot sta cu puiul pana la 3 ani acasa. Ieri am avut comisia medicala.

Mergi la inceput

Ami tu pe unde umbli? Nici pe mess nu te gasesc. Cumva te-ai mutat in casuta noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza...

felicitari VERApt reusita operatiei.
bravo giney
madutza...FELICITARI PT BB!!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Wow, ce de vesti bune, haideti, mai spuneti! Una o atrage pe cealalta.

Gynie, chiar vroiam sa te intreb daca nu stai 3 ani acasa. Super!

Fluturasha, ma bucur c-a trecut cu bine.

Madutza, felicitari, mami! Concediu relaxant!

Malinas, ce dansator cu ritm.

Cami, da, stiu, sa ma vezi cum frec si spal, si trag paturi, orice numai lucrarea nu.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Madutza felicitari pt bebe!
Anca foarte dragalasa Zibe
BraveGirl doar atatea poze? mai vloiaaaam! Superba destinatia si tu un manechin, o mamica sexy!

BraveGirl si Carmen daca reusiti sa va faceti timp, imi trimiteti va rog si mie pozele care le aveti de la intalnirea picilor? pe sweet_issabela@yahoo.com. Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, multumesc de aprecieri.

carmen, multumesc de informatii.Sunt multe lucruri de bun simt, pe care deja le stiu, dar si lucruri noi.Chestia cu uleiul ma da pe spate.Nu cred ca as putea sa mananc salata fara ulei, in conditiile in care eu inec salata in ulei de masline.

Mergi la inceput