*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Carmen, unde sunt informatiile de care zice Alina? (cele despre dieta)

Madutza, felicitari, mami!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

manu,la pag 20
malinas, ce tare danseaza fi'tu!
trust me, se poate trai si fara ulei. si eu am fost tare mirata si am intrebat-o Da' cum vine asta, ca toata lumea zice ca uleiul, mai ales cel de masline, e foarte sanatos!
pai, uleiul e grasime. tu daca vrei sa slabesti, scoti grasimea. el e bun pentru cei cu un metabolism bun, pentru cei cu arderi mari sau pentru cei care nu intentioneaza sa slabeasca!
isa, incerc sa trimit pozele. da' pt mail sunt prea mari si pe transfer.ro nu prea ma descurc. mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, mersi mult de impartasit secretul dietei. Mi-am salavat ce ai scris, o mai am si pe cea de la Diana. Dar inca sper sa n-am nevoie, ca sigur voi avea peri albi cu mandrele mele.
Pe mine nu ma sperie ca trebuie sa renunt la anumite alimente. Consider ca pe langa vointa cel mai important aspect este sa ai timp sa te tii de dieta.
Pentru ca nu merge sa deschizi frigiderul si sa iei la repezeala ceva din el ci cam trebuie sa planifici mesele si sa te tii de plan, sa mananci echilibrat.
Cel putin in cazul meu aici e buba mare, ma trezesc sleita de puteri bag o banana si imi mai revin.
Ma uitam aseara pe tabelul nostru si am vazut ca aveai 68 de kilograme, doreai sa ajungi la 60 de kilograme. Dar din poze cred ca ai slabit si mai mult, nu-i asa?

Anca, nu sunt sigura cu cine seamana Sara dar are niste ochi
Malinas, gata, la disco cu cozonaceii nostri. Nu-l credeam asa de agitat pe David, rezista bine la invartit, nu ameteste.

Am uitat sa va spun. Am avut de dimineata contractii de credeam ca nasc. Aveam programare la moasa si ce credeti, s-a gandit domnisoara mea sa se intoarca cu capul in sus si de aici dureri crunte ca e grea manevra pentru spatiul stramt. Daca ramane asa in pozitie pelvina o sa fie clar cezariana Mi se pare asa ciudat sa-i simt capul deasupra buricului meu, cred ca a venit la mangaiat

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput
Mergi la inceput