*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*
Raspunsuri - Pagina 21
anca_27 spune:
Poftiti la
.
Eu tot mai bantui, desi nu se vede...
Vazui mame de cozonacei, una mai gravidoasa si sexoasa ca cealalta. Si da, decret ca Victor are cele mai cele gene.
Eli, sanatate!
Madutza, sa ne traiesti!
Hera, tin pumnii!
Z bine, pe-afara cat o tine si cine-o tine, ii merge gura, vrea tot, mai cate-un tantrum, mai cate-un genunchi proaspat reparat julit din nou, si deja stie sa planga dupa prietena, Daria. Se striga una pe cealalta de pe balcon, nu se vad dar se striga de fac ecou intre blocuri.
Eu bine, ma muncesc cu lucrarea de disertatie, ma arde la degete deja, stau noptile, dar trece. Dupa 8 iulie dau de baut.
Am mai pus pt sis plecata filme pe youtube, va mai arat si voua.
O zi magica!

Ah, si vroiam sa va intreb despre mirosul gurii... Gynie, parca voi v-ati confruntat cu asta...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ginye55 spune:
Anca, Edi a avut probleme cu mirosul gurii. I-am facut atunci ex coproparazitologic si exudat faringian si nazal. I-a iesit streptococ auriu in nas...de aici si mirosul.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
ANCA, Sara este o printesa superba!
Si seamana tot mai mult cu tati
, si e asa de vesela si dulce de-ti vine s-o mananci!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
cameliam spune:
Flori, streptococ sau stafilococ?
Ca si noi am avut un stafilococ aureu si un miros usor al respiratiei, insa pediatra ne-a zis ca asta il avem multi si nu e nevoie de tratament decat daca apare si streptococul. Totusi mirosul guritei e prezent, acum poate la noi sunt si alte motive, inca mai are fire... dar ma intreb...
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Anca, Edi a avut probleme cu mirosul gurii. I-am facut atunci ex coproparazitologic si exudat faringian si nazal. I-a iesit streptococ auriu in nas...de aici si mirosul. |
cameliam spune:
Anca, foarte dulce Zibe!
Spor la lucrare... si eu cu referate ma lupt, da' nu prea merge treaba, ca studentul, cand are de invatat mai bine da cu aspiratorul... pfiii, ce vremuri! ![]()
carmendu spune:
bravegirl, ai fost in locuri atat de frumose! vrem sa vedem si burtica!
anca, ce bine ca ai pus filmuletele. imi place cand vad copii in actiune. asa pot sa fac si eu comparatie cu victor. cum vorbeste, cum mananca, cum danseaza. foarte frumos.
victor, de exe, doar de batzaie. nu prea le are cu muzica.daca i-as fi curatat oul pe tava de la scaun, si-ar fi bagat instantatneu mainile in coji, nu ar fi asteptat asa cuminte ca sara.
da' nah, fiecare copil e diferit.
BraveGirl spune:
Carmen, chiar vroiam sa pun poze si cu burtica, dar n-am gasit nici una. Adevarul e ca nici n-am prea facut, ca mereu zic ca arat naspa, obosita, cu cearcane. Cred ca am vreo 4 poze pana acum, dar nu le-am gasit.
Anca, Z e bestiala. si eu ma uit si compar cu Arianna. Pai a mea alearga d enebuna in parc, nu sta locului, in scaun trebue prinsa, ca altfel se ridica in picioare si se arunca, nu vorbeste, n-are rabdare sa-i cureti oul, e toata un zambet, are fixatii...si multe altele. Dar va spun, e cel mai vesel copil...rade pana lesina, ii dau lacrimile de cat rade. cd se plictiseste vrea sa o fac 'hai la groapa cu furnici', pana nu mai poate de ras. Si eu de spate
...nu prea intelege de ce nu pot singura, asa ca, cum prinde 2 persoane, cum le ia de mana sa o dea utza. e greu sa te prinzi ce vrea, dc nu stii.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
19+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
manumanu spune:
ANCA, ai mail.
manumanu spune:
Corina, superbe pozele! 
malinas spune:
Anca, si david a avut probleme cu respiratia urat mirositoare.La vremea respectiva i-am facut analize.Doctorita l-a suspectat si de viermisori, i-am facut si exudat, dar totul a iesit bine.Alra zicea ca problema este hidratarea deficitara.Tind sa-i dau dreptate, de cand david bea mai multe lichide, nu mai are respiratia urat mirositoare.
Uitati si un filmulet cu dansatorul David.Acest stil de dans si l-a imbunatati in concediu, pe unde auzea muzica incepea sa danseze si lumea se oprea sa se uite la el ca la spectacol.