*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Carmeeeen, cat esti de slabaaaa, arati de milioane! iar Victor e asa frumos, de dulce si adorabil, nu mai pot dupa ochisorii lui cu gene lungi

De fapt am admirat si celelalte poze cu cozonaceii zilele trecute, sunt asa frumosi iar mamicile, gagici faineee!

Noi suntem bine, mai inainte am venit de la balaceala indata iesim iar la plimbare, pupici multi.

23+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Buna seara dragelor!

Vad ca s-a mai animat atmosfera pe aici.

Carmen, ba bagi in depresie cu asa silueta trebuia de mult sa pui poze sa te lauzi.
De abia astept sa descarc caruta, sa termin cu alaptatul sa-mi fac si eu de cap.
De Victor nici nu mai zic, sunt speachless.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Mirtha multumesc, adevarul e ca se recupereaza extrem de usor, de dureri nici nu poate fi vorba, deci din acest punct de vedere nu avem vreun impediment. Manutele imobilizate deja nu mai constituie o frustrare pentru ea, s-a obisnuit si se descurca binisor asa.

Intuitia mea imi spune ca... undeva gresesc. Sa povestesc cum decurge o seara si poate devine mai clara imaginea. Dupa papa, ne mai harjonim un pic si apoi urcam la baita. Stie clar ca ordinea e: papa, un pic de joaca, baita si nani. Dupa baita intotdeauna urmeaza nani, fara alte giumbuslucuri. Bun, o scoatem din baie, o imbracam (eu si tati, prezenti amandoi si la baie si la pregatitul de nani) si apoi teoretic ar trebui sa urmeze nani, ea sa puna capul pe perna si sa adoarma. Insa, ea vrea asa: sa o iau in brate cu capul pe umarul meu sau sa o iau in brate stil "bebe mic" si sa o leagan un pic (nu adoarme leganata, se cere in pat la un moment dat) sau incepe si se tot foieste in pat pana isi gaseste locul... sta un pic, zic :gata, a adormit si brusc se ridica in fund si arata ca vrea iar in brate. Si uite asa, se repeta filmul asta de cateva ori pana cand la un moment dat chiar adoarme.

Eu zic ca gresec cu leganatul si luatul in brate, a fost o metoda sa o linistesc dupa operatie cand as fi stat si in cap numai sa nu planga, insa uite ca ne-am ales cu un obicei de care acum nu stiu cum sa scapam. Ii lipsesc suzeta si biberonul cu lapte de la culcare, si le-a inlocuit cu luatul asta in brate si leganatul. Acum nu stiu cum sa procedez, sincer are 13 kile si nu prea ma tine spatele la leganat, genunchii imi sunt oricum varza de mai demult, deci asta nu-i treaba. Insa nici nu vreau acum brusc s-o privez si de aceste mici placeri, dupa ce brusc i-am scos suzi si bibe. Si cu vorba buna nu merge, ii explic, da din cap c-a inteles si e de acord dupa care isi canta "aaa-aaa-aaa" si arata spre umarul meu s-o iau sus. Adica "da, da... sunt de acord, da' faci cum zic eu".

Accept cu drag sugestii din partea voastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

La multi ani, Madutza! Sarcina usoara si bebe sanatos tun!

O saptamana frumoasa s-aveti!

24+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Am vazut pozici cu Eva&gasca. Ce bine se inteleg ei ...si cu frumosul Victor. Ne bagam la petit ...asta dc nu are vreun harem deja, ca Arianna vrea atentie, vacante, plimbari. Deci musai sa fie macar prima din harem

Camelia, cam asa decurge si la noi adormirea seara. Sa nu mai zic peste zi, cd e dezastru. Seara, dupa baita, stie ca urmeaza nani. Dar mai intai ne jucam, ne alergam, isi ia portia de 'iubit', apoi se foieste de mama mama pana adoarme. Acum e relativ bine, ca nu mai trebuie sa o 'alerg' prin tot patul. Se intoarce ea pe toate partile, isi pune patura in cap, perna, isi aseaza pernele de n ori, isi aseaza jucariile, si intr-un final cade rapusa de oboseala. foitul continua si noaptea, de stau tot timpul cu frica sa nu cada din pat, ca ea sare peste protectii. Nu e usoar, ca nu intotdeauna am dispozitia necesra, energie si rabdare sa-si faca ea 'programul'. Vreau sa o mut la ea in patut. Nu am mai incercat de mult, am zis s ao las sa uite, sa nu mai urle de cum il vede. Acum o sa scot laterala si o sa vad dc reusesc. dc nu, o sa iau pat de copii, si o sa incerc sa o invat totusi la ea in camera.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maduta gravidutza, sa fii sanatoasa, iubita, sa ai o sarcina usoara iar bb sa fie sanatos tun!

Camelia, nu-s eu tocmai in masura sa-ti dau sfaturi avand in vedere ca Elisa doarme cu mine. Dar de cand am stiut ca-s gravida n-am mai leganat-o in brate sau sa ma plimb cu ea noaptea prin casa, foarte rar, la cosmaruri cand nu-si revenea. Pur si simplu nu mai pot face asa ceva, asa ca ma pun in pat langa ea si uneori adoarme repede, alteori se mai rostogoleste dar tot adoarme. Incearca sa o inveti asa, sa stai langa ea si sa o mangai putin sau chiar sa nu faci nimic. Orice invat are si dezvat.
Olivia, poze noi ? Hai ca vreau sa vad si la tine burtoiul.
Fluturasa, cum mai esti? Spuneai ca te operezi si sper ca este totul bine.
Carmen, a trebuit sa inchid aseara dar la cat de nasol dorm m-am gandit toata noaptea la silueta ta . Vreau si eu, nu mai suport sa car kilograme multe. De fapt cel mai greu acum imi este sa merg ca rata

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

madutza, la multi ani frumosi si copii sanatosi!
camelia, ma gandesc ca poate ar trebui sa schimbi intr-un fel ordinea. adica, duoa papa mergeti in "slow motion", fara joaca sau harjoneala. asta ii excita. incearca si tu joaca, papa, baie, somn.
zic si eu. la noi e joaca, baie, papa- somn. o fi bine, fi rau, victor se mai rasuceste pe toate partile, da' adoarme in cel mult 15 min. ceea ce e ok.
bravegirl- de-abia stept sa ne mai vedem.
otilia, pai cand zici tu ca vrei sa devii fotomodel, te ajut cu drag! e vorba de multa vointa, multa vorba si teorie si multa mancare! (pe bune)

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Carmen, Victor e superb... Cred ca se potriveste cu Anastasia mea!! Iar de tine ce sa zic, decat ca TREBUIE sa ne spui cum ai facut (da' concret!)!

Camelia, nici eu nu reusesc s-o dezvat pe Anastasia de adormitul in brate seara (numai seara, la pranz adoarme fara probleme singura !!)... Dar seara, dupa baie, suge din biberon o parte in patut si apoi se cere in brate (nu si leganata). O iau, stau cu ea jos putin, mai bea si restul si adoarme... Stiu ca nu e bine si stiu ca va trebui cat de curand sa fac ceva in sensul asta, dar atat de tare urla daca nu o iau incat nu-l lasa nici pe Radu sa adoarma... Ma gandesc ce sa fac. Radu, in schimb, dupa ce bea laptele, si-l cauta pe doudou, il strange langa el, se intoarce cu funduletul in sus si adoarme in 10 min...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Multumesc, fetelor, ca mi-ati imparasit din experienta voastra.
Deci nu-s singura care se confrunta cu problema asta, poate e varsta, o etapa in dezvoltarea lor.

O sa incerc sa nu o mai iau in brate, dar asa cum zici tu, manumanu, urla de trezim tot cartierul. Si cedez. Solutia ar fi sa ies din camera sa nu ma mai vada. Cand era in patut functiona treaba asta foarte bine la somnul de peste zi. Insa din patut nu putea evada...

BraveGirl te cred ca nu ai intotdeauna energia si dispozitia necesara, nu le am nici eu si nu-s gravida...
Otilia pai momentan si eu dorm cu ea. Da' vreau sa schimb treaba asta peste 2 saptamani. Numai ca n-o vad stand singura in patul din care se poate da jos cand are chef si iesi din camera sa ma caute. Sa vedem...
Carmen dupa papa o las sa-si faca un pic digestia. Nu de alta dar mananca tare mult seara. Insa ne jucam asa mai finut, ne dragalim mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eli, sanatate multa.

hera, eu am facut amnio cu tutunaru, de fapt asa am ajuns pacienta lui.Toata procedura a decurs f bine si nu am avut nici un fel de probleme dupa.In ziua respectiva m-a intepat usor burta si parca era tensionata, dar a doua zi totul a fost ok.Eu am facut amnio la 16 saptamani.Stiu ca Tutunaru nu face mai devreme de 16 si prefera undeva in jur de 17.

Otiliav, ai o memorie fantastica.Serios, nu stiu cum le tii pe toate minte.Mie, cu nasterea lui David parca mi-au mai murit niste neuroni, la tine vad ca e exact invers.

carmen, am vazut poze si arati super bine.Cate kg ai dat jos si cum?Care e secretul?Vreu si eu sa dau jos 4 kg, iar sotul vreo 10.Alergam seara cand timpul si programul ne permite, sau dam din picioare la bicicleta de camera.Dar alta miscare nu mai facem.

Mergi la inceput