ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zgubylory ce ciudat e sa citesc parerile voastre..........e usor sa spui din afara gata , o termin sau porcul divortez.........sau sa spui sa isi asume greseala ..........eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ......mai mult ea afost cea care toata sarcina m-a torturat cu mesaje anonime .....poate sunt prostuta in ideea ca tin enorm la familia mea .....la a fi o familie dar asta sunt .....decizia de a face un copil e a unei femei si daca nu isi asuma asta cand ramane gravida pierde ......eu am stiut si mi-am asumat chiar daca o cresteam singura .....ea si dupa nastere i-a mai cerut o sansa .........si ca sa revin .........a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ? |
DCIZIA DE A FACE UN COPIL E SI A UNUI BARBAT - mai ales cand face sex neprotejat
si nu, pt copil ca are un nume nu e suficient
foarte bine ca nu mai e cu amanta, dar copilul lor are si el dreptul la un tata. exact ca si copilul tau. si un barbat care da un nume unui copil, s crede generos si grozav pt asta, si atat... nu prea e barbat
Gabi_K spune:
Draga mea, e ok sa vrei o familie.
DAR:
- intr-o familie sotul nu isi imprastie "materia" in stanga si in dreapta
- intr-o adevarata familie nu slabesti de dragul sotului, ci de dragul de-a te privi cu drag in oglinda, de dragul sanatatii tale, de dragul hainelor tale preferate, in care te-ai simtit bine cand erai de 65 kg. Slabesti pur si simplu sa te simti bine in pielea ta, daca nu-ti poti accepta trupul asa cum e acum.
Restul aspectelor nu cunosc, dar deja am aflat doua motive serioase pentru care voi de mult nu mai sunteti o familie.
Iti doresc mult succes sa iei o decizie buna pentru TINE si pentru fetita ta, si daca poti, incearca sa pui pe primul plan autorespectul Respecta-te, pentru ca omul tau habar n-are ce inseamna asta. Si tu meriti mai mult decat un vierme care te inseala intr-un mod scarbos.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
DCIZIA DE A FACE UN COPIL E SI A UNUI BARBAT - mai ales cand face sex neprotejat si nu, pt copil ca are un nume nu e suficient foarte bine ca nu mai e cu amanta, dar copilul lor are si el dreptul la un tata. exact ca si copilul tau. si un barbat care da un nume unui copil, s crede generos si grozav pt asta, si atat... nu prea e barbat |
Perfect de acord.
Sotul tau si-a dat arama pe fata in clipa in care a ales sa te insele.
A gafat si mai grav fata de tine cind a decis sa faca sex neprotejat, expunindu-te la riscul de a contracta cine stie ce BTS. Si daca unele trec cu antibiotice, HIV/SIDA nu trece.
A dovedit ce mare om este cind a declarat (prin fapte) ca nu da doi bani pe copilul ala. Care iti place sau nu, este sora/fratele copilului tau.
Nu stiu ce te face sa crezi ca acum te pretuieste mai mult sau ca nu va face exact la fel si cu copilul vostru. Un tata care isi abandoneaza astfel un prunc il poate abandona bine merci si pe al doilea, iar faptul ca ii poarta numele....pe bune, nu tine loc de tata chestia asta.
Si inca ceva. Amanta poarta o parte din vina pt situatia asta, dar in final ea este o mama care a decis sa nu isi ucida pruncul nenascut, cu alte cuvinte sa isi asume responsabilitatea faptelor sale, lucru pe care sotul tau nu l-a facut. Copilul ala insa nu are nici o vina, si sigur este la fel de perfect ca orice alt bebelus; nu pe el trebuie sa il urasti/dispretuiesti.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui zgubylory sa incep , acum 3 ani si jumatate , adoratul meu actual viitor sot si tatal ingerasului meu s-a mutat departe de mine......la 460 km cu serviciul , |
Voi sunteti casatoriti sau nu?
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui zgubylory [.eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ...... |
E suficient, zici? In ce sens e suficient? Pentru tata,pentru tine,pentru mama copilului, pentru copil,pentru cine e suficient?
vikinga spune:
da si eu observasem ca ei de fapt nu sunt casatoriti si poate de asta din toate mesajele lui lory, cel mai pregnant reiese sentimentul de concurenta cu amanta.cu toate ca nu e amanta daca voi doi nu sunteti casatoriti. sunteti doar doua femei, proaspete mamici, pacalite si mintite de un barbat.tu vrei cumva ca noi sa te alegem fiind cistigatoarea, aleasa, cea cu situatia fericita.dar asa ceva nu ai cum sa gasesti pe forum. tu nu trebuie sa cistigi in fata nimanui si nici lupta cu cealalta femeie. tu trebuie sa cistigi respectul fata de tine si increderea in tine, lucruri total separate de acest barbat. inafara de prietena, viitoare sotie, iubita, inselata, esti femeie si mai proaspat, mama. si in jocul asta complicat nu ai sa rezisti daca nu esti una puternica. si nu la jocurile de culise cu amanta ma refer. ci puternica pt tine si copilul tau.ai grija de tine.si nu crede tot ce zice el. daca acea femeie a sunat si a trimis mesaje luni intregi de zile, nu o face rea ci inraita, ranita, mintita, atitata impotriva ta. de cine oare?totusi ea a ales sa lase acel copil. asta inseamna ca l-a iubit, au trait o poveste de dragoste care pt ea a fost reala, a avut motive clare sa spere in ceva stabilitate cu el si mai inseamna pina la urma ca e un om bun si puternic. in ziua de azi sa faci o asemenea alegere in conditiile astea..nu-i din drum. sper macar ca are din ce trai. prietenul tau ii va plati presupun pensie alimentara, macar atit.dar tu l-ai lasa sa-si dezvolte o legatura cu acel copil?daca ai fi sigura pe tine si pe relatia voastra ar trebui chiar sa-l sfatuiesti sa o faca. un copil nevinovat merita generozitatea asta sufleteasca din partea adultilor din jurul sau. daca ai pina in 25-27 de ani stiu ca pare greu, dar cu mintea mai de pe urma altfel ai sa vezi si tu lucrurile.si mai e ceva, poate chiar asta e singura sansa pt o relatie cu un asemenea barbat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
zgubylory spune:
nu e vb de a fi invingatoare ....daca asta ma dat de inteles imi pare rau ...nu astept un trofeu ........nu suntem casatoriti pt ca asa am decis ca ne vom casatori cand vom avea noi basni sa ne facem nunta......e fratele fetitei mele dar eu de ce m-as gandi la copilul ei si la ea ca mama daca ea la mine nu s-0a gandit ?
a fost si poate este inca porc .....a gresit mult in fata mea .........dar cand iubeste ierti multe ........mai ales cand apare un ingeras ca al meu........eu sunt una din acele femei care chiar daca stie cat de puternica si desteapta si frumoasa este ......are o problema..................nu mai e multumita de corpul ei si ju e vb doar dupa nastere, nu mai eram dinainte ....cariera si multele mele preocupari m-au facut sa uit ca o femeie are nevoie si de impacare cu ea si de asta imi asum mare parte din vina.....stiam de acum 10 ani de cand suntem impreuna ca tine mult la cum arat si ca desi ma apreciaza pentru celelalte calitati asta este primordiala .....dar cu timpul superba de 60 kg a devenit una de 75 si acum una de 90 kg .......si teama de a fi judecata de altele si alti doar pentru ca nu mai ai 60 kg e mare .......mai ales ca dra a avut tupeul nesimtit ca in luna 3 de sarcina sa imi trimita niste mesaje jignitoare si care faceau aluzie strict la asta ...nu la intelectul meu .........sau la ce am realizat eu pana la 24 de ani !
zgubylory spune:
si acum va intreb pe voi ....ce ati fi facut in locul meu ati fi spus ok ...mai ai unul ..sa vina amanta cu el in vizita ..sa dam o petrecere....sa arat tuturor ca esti cel mai prost si mai dobitoc barbat de pe pamant ....sau ati fi devenit brusc egoiste si rele cu cea care a incercat cu un santaj ieftin sa distruga o familie ...fara sa am vreo garantie ca e copilul lui ........ea fiind cunoscuta ca avand inca o relatie cu un alt barbat insurat care are deja 2 copiii cu sotia ....eu am zis ca nu conteaza am fost de acord sa aiba copilul tata ...sa nu aiba o linie acolo pe certificat .....poate am gresit ...pana acum 2 ani eram o familie , un cuplu dragut care comunica si care isi spunea totul si a aparut ea ....a ridicat coada si a vrut sa dispar eu ..........e un dobitoc si o stiu dar inainte era dobitocul meu care ma iubea si facea orice ca sa am tot ce imi doream si a redevenit acel barbat acum si chiar daca nu va vine sa credeti este un tata extraordinar pentru fetita lui .........si munceste enorm ca sa aiba tot ce e mai bun ........eu insa nu stiu ca femeie cum sa fac dupa ce am iertat sa uit ...............si sa ma conving c obligandul sa nu mai aiba nici o legatura cu ea am luat decizia corecta ....
hannen spune:
Eu nu stiu ce sa-ti zic.
Doar ca ma intreb de unde stii tu ca ea nu a fost exact in aceasi situatie ca si tine.Sa ma explic.Sunteti in zone diferite,niciuna din voi nu are acte cu el.De unde stii tu ca impreuna cu ea nu a format asa cum a format si cu tine "o familie,un cuplu dragut care comunica si isi spunea totul"???
Poate ea te vede pe tine exact la fel,intrusa,amanta care i-a luat tatal copilului.
Asa cum am zis,din moment ce oficial niciuna dintre voi nu sunteti casatorite ,sunteti in aceasi situatie.Adica mintite de un barbat fara scrupule.
Sau poate faptul ca acum e in "coltul tau de tara" te indreptaseste sa te simti sotia lui?Cind o ajunge in coltul de tara al celeilalte...Nu stiu,zic si eu asa.Tu stii cel mai bine.