ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !

ce faci cu o amanta gravida inaintea ta ! | Autor: zgubylory

Link direct la acest mesaj

okai fetelor , am citit toate subiectele legate de amante dar fiind oarecum depresiva azi am decis sa ies din umbra si sa discut pentru ca altfel o sa o iau razna !

sa incep , acum 3 ani si jumatate , adoratul meu actual viitor sot si tatal ingerasului meu s-a mutat departe de mine......la 460 km cu serviciul , am facut naveta , acum 2 ani am aflat cumplita veste ca are o posibila amanta cu care m-am si vazut la o cafea .......mai cumplit ....acum un an iunie 2009 am ramas gravida la 3 luni primul soc , primesc m,esaje 2 zile la rand ca mai e cineva gravid cu iubitul meu .....la 5 luni de sarcina , ma rog 6 luni , aflu ca amanta blonda era si ea gravida si iubitul meu nu stia cum sa imi spuna ......imaginati-va cum eram in ce stare si cum am trecut peste .....greu foarte greu mai ales ca el spunea ca a aflat cand domnisoara era in 4 luni , ea fiind gravida cu o luna inaintea mea si noi 2 incercand 2 ani sa avem un copil dupa o sarcina pierduta .....ca nu stie cum s-a intamplat ca ea i-a spus ca nu poate face copiii....acum eu de cand am pierdut sarcina m-am ingrasat foarte tare am pus 10 kg , este genul de barbat care tine mult la aspectul partenerei ......acu am 90 kg in urma nasteri dar mi-am propus ca pana la un an al fetitei sa am 65 kg, ideea este ca tipa m-a cunoscuse cu jumatate de an inainte de aramane gravida , aveam amandoi verighete pe deget si era clar ca nu ma paraseste pentru ea si totusi .....a facut-o ....deci am gresit ca am iertat ? gresesc ca am iertat dar nu pot sa uit ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Off topic:de ce apare ca esti barbat?Pai eu stiu un cuplu(ei sunt casatoriti),fara copii,adica ea nu are ca el a facut un copil cu prietena ei cea mai buna(casatorita la randul ei)...mai conteaza din moment ce te-a parasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zgubylory spune:

nu stiu de ce apare ca sunt barbat ....dar nu m-a parasit , suntem impreuna , avem o fetita dulce de 2 luni si o saptamana ,numai ca pt mine inca e greu si el nu este genul care sa vb , e un tata extraordinar .........si un iubit bun dar care nu stie sa imi arate daca ma iubeste intradevar sau e langa mine doar pentru fetita !.....e dureros .....mai ales ca stiu ca respectiva are un baietel cu o luna mai mare ...nu l-a vazut decat cand sa nascut i-a trimis poza ....dar ce conteaza e acolo..si desi am iertat ...acum nu stiu daca am facut bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dai divort si de afemeiat si de amanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai daca spui ca l-ai iertat, accepta situatia si gata. Mai ales ca spui ca nu ai ce sa-i reprosezi in prezent. Copilul exista si asta nu se poate da inapoi, poti doar sa accepti existenta lui. In fond, copilul nu are nici o vina.

Respectiva il mai cauta, are ceva pretentii, pensie alimentara, etc?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mi se pare asa fantastic si incredibil cand aud replici de genul "pai eu nu am stiut , am crezut ca ea se protejeaza". Suntem in evul mediu cumva?
Pacat de baietelul ala care se poate sa se fi nascut doar cu scopul de a-l tine pe sotul tau langa amanta.Si care oricum nu il va avea pe tata in viata lui.

Si lasa-ma cu ingrasatul si inselatul. Daca lui ii plac femeile fit si tu esti de 100 de kg iti spune frumos , iti sugereaza , te ajuta , nu se duce sa si-o traga cu altele care arata bine. wtf?!?!

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am inteles eu bine, sotul tau a facut copil si nu l-a vazut niciodata si nu se intereseaza de soarta lui? Mai mare rusinea! Daca nu si-a tinut-o in pantaloni ar trebui sa-si asume raspunderea si consecintele!

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

La intrebarea "ce faci cu o amanta gravida inaintea ta", raspunsul meu este: "nu faci nimic, pentru ca a facut sotul tau destul"

De fapt, dupa atitudinea ta, "e tata bun, e iubit bun" (de asta, permite-mi sa ma indoiesc), tu nu vezi cat rau v-a facut amandurora si copiilor vostri. Ii gasesti scuze ca a aflat ca e insarcinata cand ea era in 4 luni, ca ea i-a spus ca nu poate avea copii, dar nu vezi raul mare, ca el te-a inselat, te-a "vandut" pentru alta femeie...Pacat ca ai atat de putina consideratie pentru tine si ca iti gasesti tot tie vina ca te-ai ingrasat., ca, ca... Trist!

Sa te bucuri de fetita si sa o cresti intr-o mediu armonioas! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu zic ca JG,ca a calcat in strachini si`a facut si`un copil ...de acum fapta-i comisa,un copil s-a nascut.
Daca ai iertat si l-ai primit inapoi nu prea vad ce mai poti face decit sa-ti amarasti tu zilele gindindu-te mereu la ea.
Dar ca el nu se intereseaza de copil...asta zice multe despre caracterul lui!!Nu te bucura pt. ca deja stii cum se va comporta in viitor daca doamne fereste dai divort.Adica la fel cum face cu celalalt copil,nu-l intereseaza ca exista .Daca tu insisti sa-i trimiti vreo poza cu ea probabil ca-i va fi de ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zgubylory spune:

ce ciudat e sa citesc parerile voastre..........e usor sa spui din afara gata , o termin sau porcul divortez.........sau sa spui sa isi asume greseala ..........eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ......mai mult ea afost cea care toata sarcina m-a torturat cu mesaje anonime .....poate sunt prostuta in ideea ca tin enorm la familia mea .....la a fi o familie dar asta sunt .....decizia de a face un copil e a unei femei si daca nu isi asuma asta cand ramane gravida pierde ......eu am stiut si mi-am asumat chiar daca o cresteam singura .....ea si dupa nastere i-a mai cerut o sansa .........si ca sa revin .........a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

si mie mi se pare incredibil cand zici (si cand se spune in general)
"el e genul de om care nu vb, vrea sa arat bine", etc. pai asta nu tine de fire, ci de cu totul altele. daca vrea sa fiti o familie trebuie sa vorbiti. daca te iubeste, intelege transformarile naturale prin care trece o femeie odata cu sarcina, nu iti cere sa fii fotomodel dupa nastere.

daca firea lui e astfel incat i se -pune pata si pleaca la cealalta fara sa se mai intereseze de copilul lui?

bleax, ce tata, ce sot!

sfatul meu ar fi sa insisti sa discutati, sa incepeti cu inceputul, sa vezi ce vrea de la familie, de la viata, ce are de gand cu celalt copilas - fratele fetei voastre pana la urma - cat de responsabil de simte, etc. altfel nu vad decit divort.

imi pare rau.

eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput