ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am decis la un moment dat sa nu ma mai bag in discutii la subforumul asta fiindca am pareri prea...radicale in domeniu. Eu cred ca toti acesti indivizi trebuie lasati balta (ca "porci" nu pot sa le zic, mie imi plac porcii...). Si mi-am dat seama ca nu toata lumea vrea sa-i lase, unele vor sa-i pastreze si...e treaba fiecareia.

Bun, daca tu il vrei asa cum e, pastreaza-l.

Dar am totusi un sfat pentru tine. Macar incearca sa-l cunosti mai bine, sa vezi "ce-i poate pielea". Am inteles ca sunteti impreuna de 10 ani, dar cred ca inca ai putea avea surprize. Sfatul meu este sa te intalnesti cu "cealalta" si sa discutati. Sa afli ce i-a spus ei, ce i-a promis si in ce relatii este acum cu ea. S-ar putea sa ai surprize, sa fie si pentru celalalt copil un "tata minunat". Nu-i spune lui nimic, ia legatura cu ea si incearca sa discuti frumos.

Cu siguranta ea, "cealalta" a gresit fata de tine cand te-a jignit. Dar de unde stia ea ca te-ai ingrasat? Adica, "minunatul" se plange la ea ca tu te-ai ingrasat si nu-i mai place de tine?! Incearca sa afli langa cine stai, cu cine vrei sa iti petreci viata. Daca il vrei si asa, e problema ta. Dar incearca macar sa il cunosti, sa afli la ce te poti astepta....

Incearca sa afli daca nu i-a promis si celeilalte femei ca se casatoreste cu ea cand are bani de nunta sau daca nu i-a spus ca tu mai ai si alta relatie si nici macar nu este sigur ca fiica ta e copilul lui...S-ar putea sa te uimeasca ceea ce i-a spus despre tine si pe ea sa o uimeasca ceea ce ti-a spus tie despre ea...

Si eu care credeam ca telenovelele sunt fictiune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Inca ceva: hai sa facem presupunerea ca "minunatul" chiar a revenit pe drumul cel bun, ca vrea sa fie un tata bun si un sot bun (eu una nu cred, dar nici nu e imposibil). Sa presupunem ca spune adevarul si "cealalta" chiar este o persoana cu mari probleme de moralitate. In acest caz eu nu cred ca el trebuie sa isi asume paternitatea copilului daca nu este al lui. Cred ca ar trebui sa ceara o expertiza.

Din nou, poate eu sunt prea radicala, dar mie una imi place sa fie lucrurile cat mai clare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ok, daca nu e sigur ca e al lui sa faca test de paternitate

si daca e al lui atunci trebuie sa isi asume paternitatea, sa plateasca pensie alimentara, sa-l viziteze, copilul trebuie sa isi cunoasca tatal. ca la familiile divortate. orice ai crede tu despre mama lui, copilul nu e vinovat.

mi se pare curios ca pe ea o acuzi de lipsa de moralitate ca umbla cu mai multi dar pe iubitul tau nu. doar faceau acelasi lucru, nu?

si mai ales, daca la tine cel mai mult apreciaza cum arati!?!?!?! apoi fata draga ai o problema. poti sa slabesti, poti tu multe, dar nu poti opri timpul in loc, si peste 10 ani, peste 20 orice faci nu o sa mai arati ca acum. si atunci ce face mister? aspectul fizic e poate cel mai prost fundament pentru o familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

si daca te intrebai cine e vinovat in toate astea zic yo ca "minunatul"si n o sa se opreasca stii de ce???...pt ca poate ...are doua zane langa el si daca se satura de voi va lasa cu copiii acasa si el se cara la una proaspata
nu vrei sa fii tu cea inteligenta din voi doua???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Si tu consideri ca din cauza faptului ca te-ai ingrasat avea dreptul sa se duca la alta femeie? Te consideri vinovata si nu este deloc cazul.

Aspectul fizic conteaza pentru pustani care n-au altceva in cap decat "mama, sa vezi ce tipa mi-am tras" si sa se laude in fata prietenilor cu ce "modela" umbla ei. O femeie inseamna cu mult mai mult decat fizicul, si nu sunt vorbe in vant. Fizic "de model" pot avea toate pitipoancele. Daca pentru el primordial intr-o relatie este cum arata partenera, nu este mai mult decat un pusti cu minte imatura.

Dupa cum zici, cat ai fost supla, te-a iubit si te-a cocolosit, deh, avea un trofeu de ingrijit si aratat in lume. Cum s-au adunat niste kilograme, hop, a dat fuga la alta...Daca ai privi din afara, cum ti s-ar parea situatia asta?

Dupa un calcul matematic, tu ai inceput relatia cu el la 14 ani, ai petrecut toata adolescenta cu el...normal sa fi atasata de el si sa ti se para zeu. Din pacate, nu e. E un pustan cu 2 copii de acum.

Nu e o situatie usoara pentru nici unul dintre cei implicati. Principalul pentru tine este sa ai grija de copil, sa nu va simta tensiunile si lasa-l pe el sa decida ce va face in partea cealalata, nu ii interzice nimic, ca e copilul lui, ca e copilul altuiia, de vreme ce i-a dat numele, a stiut el ceva...

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Iubito in primul rand daca se ia de faptul ca nu mai arati ca inainte de sarcina ,nu te intelege si are copil cu alta,desi doare, lasa-l.
Iubirea nu se rezuma la "ce buna esti" si cand se intampla ceva,"nu mai arati bine plec la alta" asta nu e om sa te poti baza pe el....nu trebuia sa faci copilul pana nu aveati acte.Iar faza cu ingrasatul e un mare kkt.....
Stii eu am luat 40 de kg in sarcina cand am nascut aveam 107 kg,de 65-67 kg..fotomodel eram crede-ma...si am ajuns o enormitate de femeie grasa, mancacioasa, sforaitoare,rea de gura(oricum eram)dar compensa faptul ca eram "buna"(incerc sa pun niste poze sa vedeti ce si cum..numa sa ma lase fiica-mea) ..insa nu a fugit la alta.si eu sunt rea, credeti-ma rea,......
Mi-a fost alaturi, am vrut amandoi copilul, m-a ajutat.
Am stat toata sarcina in pat....apoi m-a ajutat sa incep sa slabesc..procedurile au efect,sunt scumpe dar nu a comentat cand dadeam si dau cate 5 milioane pe luna.(plus fac foamea)...cand a vazut ca saptamana trecuta am incaput in pantalonii dinainte de sarcina.....si voi continua astfel incat sa devin din nou cea care eram,dar nu fac asta pentru el..o fac pentru mine.....mi-am distrus oasele de la greutate,ma dor toate,....vreau sa fiu cea care eram...vreau sa port hainele de atunci...ma iubeste si m-a iubit si grasa si maaaaaaaareeeeeeeeeeeeee si rea si transpirata,ca am prin toata canicula de anu` trecut si eu pe el cand era operat de fiere si-l ajutam sa faca pp si-l stergeam la fund.il spalam...pana a putut..si ce nu l-am iubit si atunci?
Pai iubirea nu e numai aspect fizic...eu as fi fugit de mine crede-ma....dar el nu a facut-o....si acum suntem fericiti....asa cat putem...nu a facut bebe cu alta,nu s-a plans...deci...a tau nu e om care sa faca asa ceva....si viata ofera multe...multe tare....si nu toate roze....
La cum a pus problema asta nu e de facut casa cu el...pacat ca bebelusii nu au nici o vina..........nici una.....si ei sufera cel mai mult..egoismul si ambitiile adultilor.
Sa-ti dea Dumnezeu gandul bun.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Iarta-ma ca-ti spun, dar in cazul asta nu numai barbatul tau e cum e.
Pai cind ai decis sa faci un copil cu el, stiai deja de aventura lui din celalalt capat de tara, nu? Deci si tu ti-ai asumat-o. Si ai zis tu ca asta e barbatul potrivit sa devina tatal viitorului tau copil. Mare greseala, din partea unei femei pentru care fidelitatea partenerului este importanta.

Asa, si cind ai zis tu sa aveti un copil, nu te-ai gindit ca sarcina iti schimba corpul?
Sau crezi ca barbatu si-a tras amanta in capatul celalalt de tara numai ca ai pus tu 10 kile, de la 65 la 75?
Nu, amanta si-o gasea oricum. Adica INCA o amanta, ca si tu tot asta esti.

Foarte multe din ce ne-ai povestit tu aici despre acest barbat il califica pentru jobul de jigodie umana. De ce sa vrei asa un specimen linga tine zi si noapte, mi-e tare greu sa inteleg.
Dar, pe principiul ca "ce faci cu mina ta lucru manual se cheama", daca tu crezi macar 5 secunde ca veti fi fericiti pe termen lung impreuna, mult succes. Dar inceteaza sa o balacaresti pe mama celuilalt copil al "sotului" tau.

A, cit despre "nunta cind o sa avem bani"...eu nu-s de acord cu asta. Inainte sa te apuci sa faci un copil trebuia sa mergeti la starea civila, ca acolo nu e nu stiu ce cheltuiala sau bataie de cap. Sint enorm de multe perechi tinere care fac asta, lasind cununia religioasa si nunta pe mai tirziu. dar deh, cind casatoria e "o hirtie care nu schimba nimic"... iaca uneori schimba.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

E greu pentru tine si orice ti-am zice noi tu cum simti faci..stiu cate simti ranita si doare dar trebuie sa privesti pe termen lung.iaca o hartie schimba multe zic si eu ca pisigri...e necesara nu pentru tine ci pentru copil,poti sa ceri foarte multe in instanta...si verifica nu o fi insurat deja cu cealalta?Nu prea cred io da` na.....cred ca se poate afla.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

nu te supara zgubylori dar parerea mea este ca tu vezi lucrurile total gresit!si tu si cealalta mamica sunteti prietene(nu esti sotia)ale individului.aceleasi drepturi dorinte si necesitati are si celalta!un copil are nevoie si de tata chiar daca sa nascut intr-o situatie bizara creata de voi 3 si initiata de individ(voi ati stiut de aceasta situatie!).ok tu ai un ingeras dar si celalta mamica tot un ingeras.incearca sa vezi cine este vinovatul si gindeste bine daca te casatoresti cu el pt ca la un astfel de comportament dubios fereasca dumnezeu va treziti ia cu cite un rind de copii si poate mai apare si a3a cu inca unulde dragul micutei nascute zic ca ai gresit putin cind ai iertat dar daca a aparut o dragalasa de fetita ma gindesc poate asta a fost misiunea lui in viata voastra !sa va traiasca si sa va bucure copilasii si sa stii ca voi adultii si copii cred ca ar trebui sa acceptati sa fiti prieteni sau macar sa va respectati.multa intelepciune va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Spuneai ca atunci cand iubesti faci orice,atunci de ce nu e si pentru el la fel,ce conteaza cum arati daca te iubeste,eu zic ca te minti singura,iti spun din experienta,avand in vedere faptul ca eu am lansat subiectul"Amanta unui barbat casatorit"si tin sa iti spun ca eu sunt o femeie la 45 kg fosta sportiva de performanta cu un copil minunat de sase anisori si pentru aia tot a ales sa fie si o alta.Nu e corect fata de tine insuti,de ce sa nu iti dai sansa de a fi iubita cu adevarat si nu pentru kg.Nu vreau sa te descurajez si eu am iertat si am mai stat opt ani impreuna dar tot la divort am ajuns deoarece intr-o relatie atata timp cat nu ramane increderea si respectul e considerata incheiata.Crede-ma ca eu nu am crezut ca voi atat de linistita in postura de mama singura din contra am mult mai multa putere si vointa si nu in ultimu;l rand liniste sufleteasca.Iar in cea ce il priveste pe el nu pot sa zic ca e un parsiv si jumatate iar de responsabilitate nici nu se poate spune.Un nume nu e suficient.Un singur lucru iti mai spun gandestete ca poate si aceea femeie e in aceasi situatie ca si tine,pt ca sunt convinsa ca a avut el grija sa ii expuna relatia voastra de asa maniera incat sa fie el castigator.Judeca lucrurile la rece si ai sa vezi ca noi toate din afara avem dreptate,acel copil nu are nici o vina si sincer nu prea vad ce aveai tu de discutat cu cealalta.Era problema lui.

Mergi la inceput