ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !
Raspunsuri - Pagina 4
gabriella1 spune:
asta nu-i viata !
cred ca -i mai bine sa-ti reevaluezi optiunile !Mai bine singur..........
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sdcristian spune:
nu vreau sa fiu macabra, dar gandeste-te ca poti pati ceva, un accident, si sa nu mai arati niciodata ca acum.
individul asta te-ar sprijini? ar fi langa tine? te-ar aprecia macar pt celelalte calitati?
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zgubylory ce ciudat e sa citesc parerile voastre..........e usor sa spui din afara gata , o termin sau porcul divortez.........sau sa spui sa isi asume greseala ..........eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ......mai mult ea afost cea care toata sarcina m-a torturat cu mesaje anonime .....poate sunt prostuta in ideea ca tin enorm la familia mea .....la a fi o familie dar asta sunt .....decizia de a face un copil e a unei femei si daca nu isi asuma asta cand ramane gravida pierde ......eu am stiut si mi-am asumat chiar daca o cresteam singura .....ea si dupa nastere i-a mai cerut o sansa .........si ca sa revin .........a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ? |
Si daca de azi incolo el ar refuza sa o mai vada pe fetita voastra? Tot la fel ai considera ca e suficient ca i-a dat numele? Draga mea, esti si tu mama, pune-te pentru un minut in pielea acelei mame ai carei copil va trebui sa creasca fara tata ca sotul tau e asa "tata bun" ptr. fetita voastra, ca nu vrea sa o lase macar sa-si cunoasca fratiorul. Un tata ori e tata bun ptr. TOTI copiii lui, ori NU e! Indiferent ce a facut mama acelui baietel, copilasul ala e si el un suflet de om, nu ar trebui sa plateasca el ptr. graselile si inselaciunile parintilor lui. Mie cel mai trist mi se pare ca TU, ca mama, nu intelegi lucrurile astea. Desi, te inteleg ca ti-e greu si te doare, DAR copilasul nu are nici o vina.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui zgubylory ...a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ? |
Vina e a sotului tau! Nici a ta, nici a ei! Ea nu ti-a promis tie fidelitate, nici respect, nici iubire, nici nimic, el-da! Apoi, suferinta este mai mare a baietelului ala care va fi nevoit sa creasca fara tata!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Roxali spune:
Chiar nu iti dai seama ca ii plac femeile, lupul isi schimba blana, dar naravul ba...nu tie frica ca vor mai aparea "gravidute"???
inbox spune:
ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !
Ce e asta, care ramane prima gravida castiga?
Voi nu sunteti casatoriti, afli ca domnul are o amanta, si in loc sa lamuresti sitatia, sa te gandesti ca tata va fi el, ce sot etc, tu continui in ideea de a face copil cu el, ca poate ramai prima gravida. Tu dai vina pe femeia respectiva (nu-i pot spune amanta ca nu este, are acelasi statut ca si tine), femeia aia poate da vina pe tine, de fapt toti sunteti inconstienti, au aparut doua sufletele care au dreptul la mama si la tata... si mai intreba cineva la alt topic :" De ce faceti copii?", voi v-ati intrebat asta inainte sa ii faceti? macar intrebati-va acum, si raspundeti-va cat puteti de sincer.
Eu atat iti spun, si tu esti la fel de vinovata ca si femeia respectiva si ca el in situatia asta! Copii sunt singurii nevinovati, pacat ca niciunul dintre voi nu vede asta!
Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica
buli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Vina e a sotului tau! Nici a ta, nici a ei! Ea nu ti-a promis tie fidelitate, nici respect, nici iubire, nici nimic, el-da! Apoi, suferinta este mai mare a baietelului ala care va fi nevoit sa creasca fara tata! _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
sau poate femeia aceea va avea norc si va gasi un sot bun si un tata responsabil pt baiat.
decit unul din asta ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ANISO spune:
Parerea mea ,sa nu te superi,ai mare grija sa nu mai ramai gravida...pentru ca voi putin probabil sa ramaneti impreuna .Chiar de nu ar mai gresi niciodata,desi putin probabil,singuratatea in doi care va urma,din cauza suspiciunilor si a neincrederi....va fi unul din elementele care te vor determina sa zici :GATA...Iar daca vei avea doi copii va fi mai greu,material ma refer.Si vei continua sa stai cu el degradandu-te sufleteste,si psihici.Din proprie experienta iti spun ca ,oamenii..nu se schimba,mai ales barbatii....
khrisu spune:
Eu am fost maritata cu un imbecil si-am facut 2 copii cu el. Din pacate am aflat de "calitatea" asta a lui abia dupa 12 ani,cand eram insarcinata in 5 luni cu bebe2. Amanata "noastra" din nefericire pt ea nu poate face copii, dar oricum nu aparitia sau lipsa copiilor nelegitimi agraveaza sau nu situatia. Eu asa am vazut lucrurile si-am divortat.
Voiam sa mai zic un lucru..imbecilii au un talent fantastic de a spune minciuni, de a o defaima pe "cealalata" doar asa sa para ei victime... iar de partea cealalta, femeia care iubeste imbecilul mai mult decat pe ea si pe proprii copii (daca exista) are un talent fantastic de a crede absolut toate minciunile lui indiferent cat de incredibile sunt. In cazul meu, el cica era separat de mine de mai bine de 2 ani, ...cand am aparut io cu burta la gura sa-i zic ei ca nu e adevarata gogoasa, ca uite tocmai burta e "dovada"...credeti ca m-a crezut pe mine?..nu! A gasit imbecilul "o explicati" pt burta mea. N-am crezut veci ca o sa mi se intample asa niste chestii demne de telenovele. Pana sa aflu vestea asta.. era o ordine in viata mea....
Eu zic sa nu va mai luati la intrecere una cu alta, care ramane prima gravida, care o sa-i faca prima al doilea copil, care slabeste prima, care-l duce prima pe imbecil la starea civila si alte prostii...se vede treaba ca asta faceti.
toanca spune:
citat din mesajul lui zgubylory ce ciudat e sa citesc parerile voastre..........e usor sa spui din afara gata , o termin sau porcul divortez.........sau sa spui sa isi asume greseala ..........eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ......mai mult ea afost cea care toata sarcina m-a torturat cu mesaje anonime .....poate sunt prostuta in ideea ca tin enorm la familia mea .....la a fi o familie dar asta sunt .....decizia de a face un copil e a unei femei si daca nu isi asuma asta cand ramane gravida pierde ......eu am stiut si mi-am asumat chiar daca o cresteam singura .....ea si dupa nastere i-a mai cerut o sansa .........si ca sa revin .........a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ? |
Pai atunci de ce ai mai cerut parerea pe forum???
Ce astepti de fapt?