ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !
Raspunsuri - Pagina 5
cryss_oana spune:
Eu nu inteleg cum poti considera ca e suficient faptul ca a recunoscut copilul acelei femei.Incearca sa-ti imaginezi cum ar fi daca pe copilul tau l-ar recunoaste si atat,fara sa vina sa-l viziteze,fara nimic,ti-ar conveni??Eu nu cred;copilasul acela nu are nicio vina,fa un lucru bun si spune-i sa fie tata pentru amandoi copii,nu numai pentru al tau.Eu n-as putea accepta asta,de cate ori l-as vedea ca se joaca cu copilul meu,m-as gandi ca mai e un copilas care are nevoie de el;asa ca fii corecta.
ellej spune:
Nu stiu daca are rost sa repet ce s-a spus deja pana acum, dar tu nu pui corect problema. Nu "ce faci cu o amanta", ca nu-i amanta ta, ci "ce faci cu un barbat care te desconsidera", asta e adevarata problema. Ca nu-i amanta asta si e ailalta, ca e gravida sau nu-i gravida, ce conteaza?
Adica el se poarta ca un nemernic cu amandoua si tu incerci sa ascunzi mizeria sub pres (ca aia e mai supla, ca-ti vazuse verigheta, ca el face naveta etc), doar-doar nu s-o vedea. E si asta un mod de viata...
Edit: Ca sa-ti raspund la intrebarea "a cui e vina, a mea sau a ei": A LUI!! Si bine nu e pentru niciuna dintre voi, doar pentru el, ca a gasit doua suflete dispuse sa treaca peste orice numai nu carecumva sa plece rasai soare.
ellej spune:
Imi pare rau daca vorbele mele te ranesc, imi dau seama ca suferi, dar nu se poate sa continui sa te invinovatesti sau o invinovatesti iar lui sa-i gasesti o tona de scuze. Spui ca ei i-a specificat clar ca pe tine nu te lasa. Cand i-a specificat asta, ma rog? Inainte, in timp ce sau dupa amantlac ? Cand a ramas gravida si n-a vrut sa avorteze?
Nu pot sa nu ma ambalez cand vad ca asemenea specimene traiesc bine merci si se joaca cu sufletele celorlalti, ba in plus mai fac si copii, sa fie si aia afectati.
Alinutza1979 spune:
Nu stiu de ce insa refuz sa cred ca il lumea reala, poate exista o poveste (mi se pare ireal) ca a lui zgubylory!
nu mai stateam nicio clipa cu el daca simteam ca a fost la alta ( putea el sa jure pe toti sfintii si toate crucile ca nu mai face si ca s-a terminat cu aia....NIMIC)! Orice-i pot ierta pe lumea asta insa daca ma inseala, s-a terminat!
Culme e ca oricat de mult l-as iubi daca-mi face asta, il urasc brusc si nu sufar, pur si simplu mi se face sila de el! Asa sunt eu si intr-un fel ii multumesc la "mama natura" ca m-a facut asa!
zgubylory - repet: mi se pare ca povestea ta e ireala!
Natasa spune:
Povestea ar fi amuzanta daca ar fi doar intre voi doua si mitocan. Dar asa sint si doi copii nevinovati la mijloc care trebuie sa suporte lipsa unei familii din cauza ca masculul care le e "tata" n-a stiut sa-si tina pantalonii pe el.
nictatiana spune:
Nu as putea trai langa un astfel de barbat, orice ar fi! Nu as accepta niciodata sa mai vina la mine dupa ce m-a inselat! Mi-ar fi sila. Greseala a fost inca de la prima iertare si tu inca-l vezi un om bun, tata bun.
Sunt posesiva, eu nu as imparti nimic. Esti foarte tanara, ai inca sansa sa cunosti un om care sa te aprecieze, care sa te vada ca fiind centrul universului lui.
Daca esti de la 14 ani cu el...probabil nu ai mai cunoscut alt barbat.....si crezi ca el e singurul din lume. Fara sa te superi..eu cred ca nu vei fi fericita niciodata pe deplin..chiar de te-a ales pe tine, chiar de va veti casatori. Tu spui ca l-ai iertat dar tocmai acesta discutie de aici dovedeste ca te macina problema. Ce a facut el..nu se uita!!
Dahriana spune:
"Ce faci cu o amanta gravida inainte ta ?"
Cu ea nimic .
Intrebarea e ce faci cu un sotz ca al tau care lasa o alta gravida , inainte ta sau dupa tine..putin ar mai conta.
Il trimiti acolo unde a vazut prima oara lumina zilei !
Am tot respectul pt mama mea , care gravida in 7 luni , pe vremea lu Ceasca , iša dat un sut in fund nenorocitului de " tata" , care s-a gandit ca ar fi frumos 2 dintršo lovitura - o fata si un baiat.
Acum am un frate cu 3 luni mai mic ca mine , pe care nu lšam vazut in viata mea si un "tata" pe care nu vreau sašl vad nici in poze .
Gandeste-te la fetita ta ! Nu la tine !
La 23 de ani , o sa spuna ce spun eu acum !
..Dahri...
Dahriana spune:
Alinutza1979 , nu stiu cat de ireala e povestea ei , dar a mea e dureros de reala .
Mi-as fi renegat mama , dar as fi crescut si as fi aflat ca a acceptat asa ceva din partea aluia . Nu ar mai fi fost un exemplu pt mine.
Dar mama mea este cea mai puternica femeie pe care o cunosc . Nu stiu cum a reusit sa faca fatza in anii aia si cum de a avut atata curaj .
Daca femeile in secolul anii astia nu au curaj ....pe atunci ..ce sa mai zic .
Io nu inteleg cum mai poate accepta ca un tata ca el sašl mai creasca pe copilul lor . Ce-o saši povesteasca el fetei cand o sa fie mare ? Pe unde a mai insamantzat si cati mostenitori are ? Oribil .... detest astfel de oameni .
..Dahri...
AryAdna1-9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zgubylory ce ciudat e sa citesc parerile voastre..........e usor sa spui din afara gata , o termin sau porcul divortez.........sau sa spui sa isi asume greseala ..........eu am considerat ca faptul ca l-a recunoscut si ca ii poarta numele e suficient ,avand in vedere ca i-a specificat respectivei ca pe mine nu ma paraseste ......mai mult ea afost cea care toata sarcina m-a torturat cu mesaje anonime .....poate sunt prostuta in ideea ca tin enorm la familia mea .....la a fi o familie dar asta sunt .....decizia de a face un copil e a unei femei si daca nu isi asuma asta cand ramane gravida pierde ......eu am stiut si mi-am asumat chiar daca o cresteam singura .....ea si dupa nastere i-a mai cerut o sansa .........si ca sa revin .........a cui e vina a mea sau a ei ? cum e mai bine ca ea sau ca mine ? a cui suferinta e mai mare ? |
Poate mai dai pe aici si citesti .
Nu e suficient ca-i poarta numele si nu e mai bine ca tine , iar suferinta mai mare este a ta .
Si stii de ce : Ea isi creste copilul ( singura , dar fericita ) . Si mama a facut la fel si o respect enorm pt asta .
Copilul ei mai mult ca sigur o sa aiba un alt tata care sa-l creasca si o sa fie unul pe care o sa-l aleaga ea si care sa corespunda . Nu-i mai tata barbatul tau , ca l-a facut , decat cel care-l va creste.
Iar tu ...o sa traiesti cu aceleasi temeri , cu acelasi om in care nu o sa mai ai incredere niciodata si o sa stau cu frica in san toata viata, in timp ce ea o sa treaca peste etapa asta si o sa aiba o alta viata.
Deci cine e mai castigata ?
anisia27 spune:
Buna lory,
Intr-un fel te inteleg deoarece am trecut printr-o experienta asemanatoare cu a ta, exceptand copiii. Cand l-am cunoscut pe actualul meu sot el avea deja o relatie cu o alta femeie dar si in viata mea exista un barbat. Eu l-am parasit imediat pe iubitul de atunci dar viitorul meu sot a mai continuat o perioada relatia cu respectiva. Nu pot spune ca a fost placut si nici nu ma aflam in vreo competitie cu aceasta. Am spus doar atat: "ce-o fi o fi". La noi insa povestea a avut un final fericit spun eu deoarece ne-am casatorit si avem deja 4 ani de casnicie.
In legatura cu povestea ta, cuvantul asta "amanta" nu se potriveste niciuneia. Sunteti 2 femei care traiti in concubinaj cu un domn.
Greseala apartie atat tie cat si iubitului tau. Nu vreau sa te supar cu parerea mea dar eu asa consider. Chiar daca iubesti un barbat trebuie sa fi atenta la toate actiunile tale deoarece dragostea nu tine o vesnicie si oricand poti ramane cu ochii in soare. Mai bine sa fi precauta. Oricum, in acest moment nu mai poti indrepta nimic ceea ce iti mai ramane este doar speranta ca ii va veni mintea la cap domnului respectiv si va deveni un sot pentru tine si un tata bun pentru copilul tau.
Problema kg in plus mi se pare o prostie. In timp corpul uman trce prin diverse transformari. Nici eu nu mai am greutatea dinainte de casatorie si cu toate astea sotul nu a fugit la alta. Nici sotul meu nu mai arata la fel si cu toate astea nici eu nu am fugit la altul. Eu cred ca intr-o familie altele sunt valorile nu aspectul fizic.
Nu stiu ce decizie vei lua tu in privinta situatiei tale, parerea mea este sa lupti in continuare dar mai intai gandeste-te daca ai pentru ce sa lupti. Nici nu-ti pot hotari eu soarta si nici nu vreau dar iti mai spun doar atat: esti tanara, ai un copil minunat, ai toata viata inainte, poti face orice iar atunci cand te privesti in oglinda incearca sa o redescoperi pe adevarata lory, cea lupatoare, frumoasa, curajoasa.
Mult noroc iti doresc!