ce faci cu o amanta gravida inaintea ta !
Raspunsuri - Pagina 6
AndyEmy spune:
parerea mea e ca sta cu tine din mila si din obligatie.
nu asa se comporta un om care iubeste.
pune capat relatiei un timp sa vezi daca te cauta.
fa-i o vizita neasteptata poate descoperi lucruri noi.
am avut si eu o relatie in care am vrut sa o determin pe ea sa ma paraseasca,recunoc am fost un las!
sper ca ti-am fost de folos, numai bine!
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zgubylory okai fetelor , am citit toate subiectele legate de amante dar fiind oarecum depresiva azi am decis sa ies din umbra si sa discut pentru ca altfel o sa o iau razna ! sa incep , acum 3 ani si jumatate , adoratul meu actual viitor sot si tatal ingerasului meu s-a mutat departe de mine......la 460 km cu serviciul , am facut naveta , acum 2 ani am aflat cumplita veste ca are o posibila amanta cu care m-am si vazut la o cafea .......mai cumplit ....acum un an iunie 2009 am ramas gravida la 3 luni primul soc , primesc m,esaje 2 zile la rand ca mai e cineva gravid cu iubitul meu .....la 5 luni de sarcina , ma rog 6 luni , aflu ca amanta blonda era si ea gravida si iubitul meu nu stia cum sa imi spuna ......imaginati-va cum eram in ce stare si cum am trecut peste .....greu foarte greu mai ales ca el spunea ca a aflat cand domnisoara era in 4 luni , ea fiind gravida cu o luna inaintea mea si noi 2 incercand 2 ani sa avem un copil dupa o sarcina pierduta .....ca nu stie cum s-a intamplat ca ea i-a spus ca nu poate face copiii....acum eu de cand am pierdut sarcina m-am ingrasat foarte tare am pus 10 kg , este genul de barbat care tine mult la aspectul partenerei ......acu am 90 kg in urma nasteri dar mi-am propus ca pana la un an al fetitei sa am 65 kg, ideea este ca tipa m-a cunoscuse cu jumatate de an inainte de aramane gravida , aveam amandoi verighete pe deget si era clar ca nu ma paraseste pentru ea si totusi .....a facut-o ....deci am gresit ca am iertat ? gresesc ca am iertat dar nu pot sa uit ? |
pentru copil consider ca nu ai gresit ca l-ai iertat, trebuie sa vezi ce se va intampla in continuare. Oricum, vai de sufletul tau , erai insarcinata...pacat....este foarte greu sa dai sfaturi in situatii de genul acesta!
adda_lili spune:
Faptul ca acest barbat ia dat numele copiului nu inseamna nimic chiar si ca ii da pensie alimentara tot acel copil are nevoie de afectiunea tatalui si de preaenta sa in viata lui eu ma uit la baietelul meiu cat de mult se bcura uneori sde preaenta unui barbat in aporopierea lui (sunt o mamica singura) Pt un copil afectiunea si prezenta tatalui este un lucru foarte important chiar daca baietelul meu are doi ani si multe persoane spun ca nu e asa cum wic eu ca el mu stie si nu constientizeaza acest lucru eu tot cred ca e asa . Am spus toate lucruril ca tu zguby sa vzi care este parerea unei mama trecute prin experienta cresterii unui copil fara tata si nu mam referit deloc la partea matyeriala . Si iti mai dau un sfat protejeazate sa nu mai faci inca un copil cu aceasta persoana care spui tu ca e iubitul tau nu prea vad asta.